MaZzzZ Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15, 2016 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15, 2016 (edited) Γεια σας παιδια. Στον υπολογιστη μου εχω 4-5 οθονες, οταν ανοιγουν τα Windows κανονικα και μπαινει μεσα βλεπω με την μια στην κανονικη την main οθονη μου. Οταν ομως κανει το boot ο υπολογιστης το βλεπω στην δευτερη οθονη, υπαρχει τροπος να το αλλαξω αυτο? Δηλαδη να βλεπω και το boot στην main μου οθονη? Ευχαριστω. Έγινε επεξεργασία Ιούλιος 15, 2016 από MaZzzZ Link to comment Share on other sites More sharing options...
mike299_1999 Ιούλιος 20, 2016 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 20, 2016 Αν κατάλαβα καλά, εννοείς ότι βλέπεις από την βασική οθόνη σου το main desktop των windows, taskbar κτλ ενώ όταν μπουταρει το μηχάνημα τα post μηνύματα από αλλη, σωστά? Νομίζω ότι έχει σχέση ποια έξοδος του vga έχει μεγαλύτερη προτεραιότητα. Τον μόνο τρόπο που ξέρω είναι να αλλάξεις πάνω στο vga τις θέσεις των καλωδίων, να αντικαταστήσεις δηλαδή την θέση ανάμεσα σε αυτή που κάνει post και αυτή που θέλεις ως main. Πάντως δεν υπάρχει λόγος να μπεις στην διαδικασία αυτή. Μια χαρά λειτουργούν όλες μέσα στα windows. Εκτός και αν έχεις κάποιο άλλο πρόβλημα και δεν το κατάλαβα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts