Νικος76 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17, 2005 Ξέρει κανείς κανένα καλό Forum για μουσικούς (Αν ήταν και Ελληνικό δεν θα με χάλαγε καθόλου !!!)που να εξειδικεύεται στα audio προγράμματα κλπ. ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Μάρτιος 17, 2005 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2005 Αρχική απάντηση από Νικος76 Ξέρει κανείς κανένα καλό Forum για μουσικούς (Αν ήταν και Ελληνικό δεν θα με χάλαγε καθόλου !!!) που να εξειδικεύεται στα audio προγράμματα κλπ. ? αν το βρεις, πες μου κι εμενα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Νικος76 Μάρτιος 17, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2005 ψάχνωντας στο Google ...http://www.noiz.gοχι οτι λεει και πολλα ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Μάρτιος 17, 2005 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2005 δεν είναι κακό. αν σκεφτεις ότι οι γνώσεις μου πάνω στο audio κομμάτι δεν είναι πολλές, μου φαίνεται μια χαρά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Νικος76 Μάρτιος 17, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2005 οσο το ψαχνω βλεπω οτι εχει καποια πραγματα .δεν ειν' κακο.αφου δεν ξερεις "και πολλα" απο audio μπορει να σου φανει ενδιαφερον και το Forum του (περιοδικου) soundmaker .www.soundmaker.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
mefistofelis Μάρτιος 17, 2005 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2005 www.kithara.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.