longiorgis Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17, 2008 γεια σας παιδια!εχω παρει ενα καινουριο συστημα στο οποιο εχω για μητρικη την Evga 780Sli.Το εφτιαξα το συστημα(μαζι μ'εναν φιλο που ξερει περισσοτερα) χθες αλλα παρατηρησα(κ να θελα δε μπορουσα να μη το καταλαβω)οτι η μητρικη ανεβασε τρελη θερμοκρασια(τοσο που δε μπορεις καν να την ακουμπησεις.Επεξεργαστης και καρτα γραφικων κανενα προβλημα με τη θερμοκρασια.στο τελος εβαλα ενα μικρο ανεμιστηρακι που ειχε στο κουτι της η μητρικη και η κατασταση εγινε υποφερτη(απλα) αλλα κανει πολθ θορυβο ενω πριν δεν εκανε καθολου.θελω να ρωτησω λοιπον:ειναι λογικο αυτο που συμβαινει και αναμενομενο;παρχει περιπτωση να χω κανει κατι λαθος;Mπορει να ειναι ελαττωματικη η μητρικη;Σημειωση:το ανεμιστηρακι θεωρητικα ηταν για overclocking αλλα εγω δεν εχω κανει.Σας παρακαλω βοηθηστε με να καταλαβω τι γινεται γιατι ειμαι φρεσκος στις συνθεσεις κ δε θελω να παει στραφι καινουριο μηχανημα.Ευχαριστω.
johnysb Ιούνιος 17, 2008 #2 Ιούνιος 17, 2008 εχεις κανει καμια ρυθμιση στο bios για την ταση του nb ή το εχεις στο auto?
GeorgeVasil Ιούνιος 17, 2008 #3 Ιούνιος 17, 2008 Ξεκίνα το διάβασμα.. http://www.outofspecs.gr/forum/showthread.php?t=1776
longiorgis Ιούνιος 17, 2008 Author #4 Ιούνιος 17, 2008 το εχω στο αυτοματοκατω απ'τη μητρικη εχω περασει μερικα καλωδια για να μη γεμισει το κουτι.δε πιστευω να μου τα λιωσει;
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.