Delijohn Ιούλιος 28, 2016 #21 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2016 πριν 11 λεπτά, το μέλος idonthave έγραψε: καλά αρχίσαμε με τα 10 η δωρεάν αναβάθμιση των 10 είναι μέχρι και αύριο? ναι 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lazy Dog Ιούλιος 28, 2016 #22 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2016 Ναι 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Ιούλιος 28, 2016 #23 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2016 Ναι 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
spyros 007 Αύγουστος 1, 2016 #24 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2016 On 16/7/2016 at 1:25 ΠΜ, το μέλος Wizard! έγραψε: How To Uninstall Your Windows Product Key Before You Sell Your PC Φιλε μου εγω ετσι ακριβως την πατησα και κατεληξα στο θειο. Κλειδί απο 7 σε 8 με 15 ευρω και μετα σε 10 .Αλλαγη amd σε intel και τελικα μετα απο πολυ παίδεμα στο θειο.. Η εγκατασταση η σωστη και το συστημα εχουν πουληθει .Μπορει να γινει κατι τωρα για να παρω πισω το κλειδι...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Αύγουστος 1, 2016 #25 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2016 14 minutes ago, spyros 007 said: Φιλε μου εγω ετσι ακριβως την πατησα και κατεληξα στο θειο. Κλειδί απο 7 σε 8 με 15 ευρω και μετα σε 10 .Αλλαγη amd σε intel και τελικα μετα απο πολυ παίδεμα στο θειο.. Η εγκατασταση η σωστη και το συστημα εχουν πουληθει .Μπορει να γινει κατι τωρα για να παρω πισω το κλειδι...... Δοκίμασες τηλεφωνικά; Link to comment Share on other sites More sharing options...
spyros 007 Αύγουστος 1, 2016 #26 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2016 (edited) βασικα βαζοντας το κλειδι στην υπαρχουσα εγκατασταση το δεχτηκε κανονικα και μου εγραψε οτι εχω νομιμα windows. Ενω εκτελωντας καποιοες απο τισ εντολεσ slmgr ειδα οτι ειμαι οριστικα ενεργοπιοημενοσ στη retail εδοση με 1001 εναπομειναντες ενεργοποιοησεισ απλα οταν ψαχνω για το κλειδι βρισκω αλλο Έγινε επεξεργασία Αύγουστος 1, 2016 από spyros 007 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts