astrolabos Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17, 2005 Αυτό το καιρό, έκατσα και είδα την - ομολογουμένως - επιτυχημένη σειρά 24, με τον Kieffer Sutherland. Αυτο που μου έκανε τρομερή εντύπωση είναι οι συχνοί διάλογοι των ηθοποιών γύρω από εργασίες σε υπολογιστή. Πραγματικά οφείλω να ομολογήσω ότι δεν μπορούσα να τους παρακολουθήσω. Διαφωτίστε με, έχω μείνει τόσο πίσω τεχνολογικά, ή δεν έδωσαν βάση στις αναφορές τους να έχουν κάποια επαφή με την πραγματικότητα; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrong method Μάρτιος 19, 2005 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2005 C-TAN schematic???passive triangulation??? :confused: Απο ενα σημείο και μετά πάντως δεν έδινα σημασία στους τεχνικούς όρους γιατί προσπαθούσα να καταλάβω τις πολλαπλές απαγωγές του 1ου,το τέλος του 2ου και τη μεταμόρφωση της Elisha Cuthbert σε "ξόανο" στον 3ο.... Σε γενικές γραμμές η σειρά δεν είναι κακή,απλώς δεν είναι κάτι που θα διάλεγα να ξαναδώ σε κάποιο "μαραθώνιο series" (friends,x-files,csi). Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Μάρτιος 19, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2005 C-TAN schematic???passive triangulation???Ναι, μου έκανε τρομερή εντύπωση. Υπάρχουν όλα αυτά ή είναι απλά hollywoodιανές παπάτζες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrong method Μάρτιος 19, 2005 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2005 Αρχική απάντηση από astrolabos Ναι, μου έκανε τρομερή εντύπωση. Υπάρχουν όλα αυτά ή είναι απλά hollywoodιανές παπάτζες; Οι όροι (σε πολλές περιπτώσεις) είναι πραγματικοί,αλλά δεν έχουν σχέση με το πλάνο...passive triangulation= http://www.ieeta.pt/~pdias/Passive%20Triangulation/Passive%20triangulation.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Μάρτιος 19, 2005 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2005 Εμείς είχαμε απορεία εάν ό,τι έκανε ο μαγκαυβερ γινότανε. Κάποτε είχα βρεί λίστα με το τι και πως έκανε σε κάθε επεισόδιο. Τα περισσότερα πάντος είναι εφαρμόσιμα ή είναι κάτω από ειδικές συνθήκες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
R@tNET Μάρτιος 20, 2005 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2005 Αρχική απάντηση από astrolabos [Χθες, στις 16:17] Ναι, μου έκανε τρομερή εντύπωση. Υπάρχουν όλα αυτά ή είναι απλά hollywoodιανές παπάτζες; Με όλα αυτά που μου είπες... με έπεισες... και θα κάτσω να τα δω και εγώ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.