nobig Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17, 2005 Θα ήθελα όσοι γνωρίζουν να με διαφωτίσουν τι γίνεται στην εξής περίπτωση Πας ένα προιον χαλασμένο, βλέπουν ότι έχει πρόβλημα και στο αντικαθιστούν. Αν εσύ θέλεις αντι για νέο προιον ένα πιστοτικό κουπόνι με τα λεφτά που κάνει το προιον την συγκεκριμένη στιγμή μπορείς να το ζητήσεις; Τους πήγα στο πλαίσιο ένα seagate 120. Τον ελέγχξαν, είδαν ότι έχει πρόβλημα και μου έκαναν αντικατάσταση. Όταν τους είπα δεν τον θέλω αλλά στην θέση του θέλω ένα πιστοτικό μου είπαν ότι απο την στιγμή που υπάρχει προιόν ίδιο, ετοιμοπαράδοτο γίνεται υποχρεωτικά αντικατάσταση. Είναι έτσι τα πράγματα; Αν δεν έχω μείνει ικανοποιημένος απο το προιον μπορώ να κάνω κάτι;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
tristeno1416003162 Μάρτιος 17, 2005 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2005 Έτσι είναι. Αν υπάρχει το αντικαθιστούν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
outlaw Μάρτιος 17, 2005 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2005 Μπορείς να το διαπραγματευτείς. Έχει το Πλαίσιο αρκετά περιθώρια, ακόμα και τις επιστροφής χρημάτων cash στο χέρι. Απλά σου είπανε την τυπική απάντηση που ισχύει. Με ευγενικό τρόπο μπορούσες να ζητούσες να μιλήσεις με τον υπεύθηνο του υποκαταστήματος για την διευθέτηση της υπόθεσής σου. ’μα δεν τον έχεις ξεσφραγίσει μπορείς να τον πάς πίσω να ζητήσεις πιστωτικό και να αγοράσεις ότι άλλο θές Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Μάρτιος 17, 2005 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2005 Αρχική απάντηση από outlaw Μπορείς να το διαπραγματευτείς. Έχει το Πλαίσιο αρκετά περιθώρια, ακόμα και τις επιστροφής χρημάτων cash στο χέρι. Απλά σου είπανε την τυπική απάντηση που ισχύει. Με ευγενικό τρόπο μπορούσες να ζητούσες να μιλήσεις με τον υπεύθηνο του υποκαταστήματος για την διευθέτηση της υπόθεσής σου. ’μα δεν τον έχεις ξεσφραγίσει μπορείς να τον πάς πίσω να ζητήσεις πιστωτικό και να αγοράσεις ότι άλλο θές σωστός! στο Πλαίσιο όλα είναι θέμα ''χειρισμού'' Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Μάρτιος 17, 2005 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2005 Αρχική απάντηση από outlaw Μπορείς να το διαπραγματευτείς. Έχει το Πλαίσιο αρκετά περιθώρια, ακόμα και τις επιστροφής χρημάτων cash στο χέρι. Δλδ μπορεις να παρεις στο χερι το πιστωτικο σου??Το εχω κατι μηνες κ σαπιζει...μπορω να παρω τα χρηματα του πιστωτικου στο χερι????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Μάρτιος 17, 2005 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2005 Αρχική απάντηση από fANiS_K Δλδ μπορεις να παρεις στο χερι το πιστωτικο σου??Το εχω κατι μηνες κ σαπιζει...μπορω να παρω τα χρηματα του πιστωτικου στο χερι????? αν σου έχουν κόψει ήδη πιστωτικό πολύ δύσκολο....το θέμα είναι τη στιγμή της επιστροφής τι θα καταφέρεις (πιστωτικό ή μετρητά) Link to comment Share on other sites More sharing options...
nobig Μάρτιος 17, 2005 Author #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2005 Αρχική απάντηση από outlaw ’μα δεν τον έχεις ξεσφραγίσει μπορείς να τον πάς πίσω να ζητήσεις πιστωτικό και να αγοράσεις ότι άλλο θές Τώρα έχω ένα δίσκο του κουτιού seagate αν τον παώ πίσω και προσπαθήσω για πιστωτικό λέτε να γίνει τίποτα; Η πρέπει το προιον που τους πας να είναι απαραίτητα ελλατωματικό για να συζητήσεις για πιστωτικό;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nos-Dio Μάρτιος 17, 2005 #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2005 κοιτα την αποδειξη σου να δεις τι γραφει...λεει εντως 20 ημερων γινεται αλλαγη με αλλο προιον ειτε ειναι χαλασμενο ειτε καινουργιο. Απο εκει και περα ειναι θεμα σε ποιον θα πεσεις.Κανονικα ειναι υποχρεωμενοι να στο αλλαξουν εφοσον χαλασε με ιδιο,πιστωτικο ΜΟΝΟ αν θελουν σου δινουν. Το αν θα πρεπει να το χαλασεις για να το πας πισω ειναι και αυτο θεμα που θα πεσεις αν και ειναι πολυ χοντρο να στο κανει καποιος υπαλληλος ετσι δηλαδη να τους πας πισω προιον που δουλευει και να στο αλλαξει,με λιγα λογια πολυ πολυ δυσκολο. Οποτε γνωμη μου ειναι αμα θες να παρεις πιστωτικο να τον χαλασεις τον δισκο και να τον πας πισω,αμα σου πουν δεν γινεται πιστωτικο πιγαινε σε αλλο καταστημα...το πολυ πολυ να παρεις τον ιδιο πισω.Βεβαια ολα αυτα δεν ειναι και τοσο "αθωα" Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Μάρτιος 17, 2005 #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2005 Nos-Dio + Γεράρδος = Link to comment Share on other sites More sharing options...
nobig Μάρτιος 17, 2005 Author #10 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2005 Μπα το έκανα μια φορά. Καπάκι να τους το πάω οφφ είναι πολύ. Θα τον πάω στην σουρνάρα με το κουτί του και θα ζητήσω τον υπεύθυνο γιατί στο Περιστέρι γενικά είναι λίγο οφφ τα παιδιά νομίζω Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Μάρτιος 17, 2005 #11 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2005 Αρχική απάντηση από nobig Μπα το έκανα μια φορά. Καπάκι να τους το πάω οφφ είναι πολύ. Θα τον πάω στην σουρνάρα με το κουτί του και θα ζητήσω τον υπεύθυνο γιατί στο Περιστέρι γενικά είναι λίγο οφφ τα παιδιά νομίζω Περιστερι μενεις?? Ναι στο Περιστερι ειναι λιγο αλλου εκει μεσα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nobig Μάρτιος 17, 2005 Author #12 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2005 Το ήξερα ότι θα τσίμπαγες Ο τύπος που κάθεται μπροστά στον πάγκο με τα λίγα μαλλιά είναι άκυρος 100%. Είναι να κάθεσαι να τον συζητάς και να σκας στα γέλια απο τα τούβλα που πετάει Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggelopas Μάρτιος 17, 2005 #13 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2005 Αρχική απάντηση από nobig [Σήμερα, στις 21:00] Μπα το έκανα μια φορά. Καπάκι να τους το πάω οφφ είναι πολύ. Θα τον πάω στην σουρνάρα με το κουτί του και θα ζητήσω τον υπεύθυνο γιατί στο Περιστέρι γενικά είναι λίγο οφφ τα παιδιά νομίζω Εγω τους πηγα μεσα σε 4 μερες 2 120αρηδες οφφ εντελως.Ο ενας ηθελε μια χαριστικη βολη ομως και...dead. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Μάρτιος 17, 2005 #14 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2005 Αρχική απάντηση από nobig Το ήξερα ότι θα τσίμπαγες Ο τύπος που κάθεται μπροστά στον πάγκο με τα λίγα μαλλιά είναι άκυρος 100%. Είναι να κάθεσαι να τον συζητάς και να σκας στα γέλια απο τα τούβλα που πετάει Χαχα λολ! Επισης ειναι ενας ο οποιος οσες φορες εχω παει κατι, ειναι μεσα στη τσαντιλα γιατι ποτε δεν του δουλευει τπτ! λολ Link to comment Share on other sites More sharing options...
nobig Μάρτιος 17, 2005 Author #15 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2005 Αρχική απάντηση από aggelopas Εγω τους πηγα μεσα σε 4 μερες 2 120αρηδες οφφ εντελως.Ο ενας ηθελε μια χαριστικη βολη ομως και...dead. Υπομονη. Αν δεν κάνω τίποτα με τον ορθο τρόπο σε κανά μήνα θα ξαναπάω με τον στραβό. Το μόνο κρίμα η σεαγατε γιατί οι δίσκοι της είναι πραγματικά διαμάντια απο αξιοπιστία Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Μάρτιος 18, 2005 #16 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2005 Λίγο OFF-TOPIC... Για να καταλάβετε τι τζιμάνια έχει το Πλαίσιο του Περιστερίου!ΤΙ ΕΓΙΝΕ:Πήγε η θεία μου στο εν λόγω κατάστημα να μου αγοράσει για δώρο ένα φορητό CD Player. Πάει, το παίρνει, μου το φέρνει. Το ανοίγω, και μέσα μόνο CD Player δεν είχε!!! Μόνο ο μετασχηματιστής και ένα βουνό από εγχειρίδια σε διαφορετικές γλώσσες! Είχε τόσα πράγματα μέσα και δεν φαινόταν άδειο!ΤΙ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ:Ο υπάλληλος της έδωσε το κουτί του Discman που είχε στη βιτρίνα!ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ:Πήγε την επόμενη μέρα στον προϊστάμενο και του το είπε! Τελικά της έδωσαν άλλο κουτί, το οποίο το άνοιξε εκεί μπροστά και το είδε. Ευτυχώς ήταν εντάξει.Το ίδιο ακριβώς πράγμα το έπαθα κι εγώ στο Πλαίσιο της Γλυφάδας με ένα ασύρματο τηλέφωνο! Το θέμα είναι ότι αν το δώρο προοριζόταν για "ξένο" άνθρωπο, θα γινόταν και ρεζίλι!Γι' αυτό να ανοίγετε πάντα τις συσκευασίες γιατί τους έχω ικανούς να βάλουν ακόμα και πέτρες μέσα για να φαίνεται βαρύ το κουτί!ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ OFF-TOPIC! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.