Jump to content

Recommended Posts

Ρωτάς λόγω συμβατότητας ή γενικά ποιό προτείνουμε;

Νομίζω, δεν υπάρχει θέμα με συμβατότητα. Microsoft/Logitech θα επέλεγα, με μια κλίση προς Logitech λόγω Unified receiver.

On 11/7/2016 at 1:12 ΠΜ, το μέλος Wizard! έγραψε:

Ρωτάς λόγω συμβατότητας ή γενικά ποιό προτείνουμε;

Νομίζω, δεν υπάρχει θέμα με συμβατότητα. Microsoft/Logitech θα επέλεγα, με μια κλίση προς Logitech λόγω Unified receiver.

Θέμα συμβατοτητας και το γεγονος οτι εχει μονο 1 θυρα usb c οποτε παμε σε bluetooth..δεν εχω ιδεα απο bluetooth Ποντικια οποτε εαν καποιος ηξερε κτ καλο και λειτουργικο ας προτεινει

8 hours ago, TheHacker said:

Θέμα συμβατοτητας και το γεγονος οτι εχει μονο 1 θυρα usb c οποτε παμε σε bluetooth..δεν εχω ιδεα απο bluetooth Ποντικια οποτε εαν καποιος ηξερε κτ καλο και λειτουργικο ας προτεινει

Δεν το θυμόμουν αυτό με τη 1 θύρα. Οπότε αποκλείεις τα "unified receiver".

Σε logitech αυτές είναι οι επιλογές σου:

http://www.logitech.com/en-us/mice-pointers/mice?filters=3365,3384

mice.png

(edited)

Μου αρεσει πολυ το MX anywhere αλλα πολλα λεφτά για την ολιγη χρηση που θα του κανω... μαλλον m535 θα τσιμπησω ...ευχαριστω :D

edit:Καμιά αλλη αποψη εκτος Logitech ? σε bluetooth ετσι μικρο για να κουβαλιεται στην μικρη τσαντουλα μεταφορας του 12''  ? δεν εχω βρει κατι "καλο"
σ αυτα τα λεφτά...

Έγινε επεξεργασία από TheHacker

Και της MS στα ίδια λεφτά παίζουν. Έχει και η Razer ένα, αλλά δε θυμάμαι αν είναι ΒΤ και έχει >100€.

Επίσης της Apple, αλλά πάλι ανεβαίνεις σε τιμή.

Μπορείς να βρεις τίποτα κινέζικα, no name, αλλά δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο.

πριν 21 ώρες, το μέλος Wizard! έγραψε:

Και της MS στα ίδια λεφτά παίζουν. Έχει και η Razer ένα, αλλά δε θυμάμαι αν είναι ΒΤ και έχει >100€.

Επίσης της Apple, αλλά πάλι ανεβαίνεις σε τιμή.

Μπορείς να βρεις τίποτα κινέζικα, no name, αλλά δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο.

καλα Apple δεν παίρνω ποτέ :p ...γενικα απορω με τον εαυτο μου πως κατεληξα σε macbook 12'' ...χαχαχα απλά ήταν καλη η τιμη εν τελει... τελος πάντων MS ή Logitech συνεπως.

περνάς win10 στο macbook, παίρνεις κι ένα ms mouse, και χαζεύεις τα appletards να παθαίνουν απανωτά εγκεφαλικά :hehe: