Lylankor Ιούλιος 15, 2016 #101 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2016 (edited) Ωραία ήταν η όλη φάση, απλά θα το είχα ευχαριστηθεί αρκετά αν είχα έστω και μια προηγούμενη επαφή με το tatuus και ήξερα τι να περιμένω (να μην έκανα ακόμα και qual με meds ). Δε με χάλασε πολύ γιατί δεν προλάβαινα να τον τελειώσω τον αγώνα δυστυχώς. Συγχαρητήρια σε όλους που μαζεύτηκαν (δεν έχω ιδέα τι έγινε στον αγώνα γιατί ούτε το session έχει περαστεί σωστά...), και κρίμα για το McLaren μου άρεσε πάρα πολύ. Λογικά έπαιζε κάτι με τον ήχο όταν μαζεύονταν πολλά μαζί. Όριο στα channels του ήχου ή κάτι περίεργο. Από εκεί και πέρα, σε αγώνα που μπαίνουμε τόσο χύμα λίγος παραπάνω πανικός είναι αναμενόμενος... Συνεχίζουμε! Να μαντέψω οτι το επόμενο combo θα έχει ένα από τα καινούρια αυτοκίνητα στην καινούρια πίστα? To A1 ring είναι από τις πίστες που είχα τρέξει περισσότερο σε F1 Playstation ένα φεγγάρι και μου άρεσε αρκετά. Έγινε επεξεργασία Ιούλιος 15, 2016 από Lylankor Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Ιούλιος 16, 2016 #102 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2016 αυτο που με έκανε να χαρώ περισσότερο ήταν οι πολλές συμμετοχές. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Ιούλιος 16, 2016 #103 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2016 Έχει κανείς την κατάταξη? Το ptracker δείχνει ότι να ναι. ΥΣ. Αναρωτιέμαι αν βάζαμε audio channels = 128 αν γλιτώναμε το χθεσινό φιάσκο. Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sosna Ιούλιος 16, 2016 #104 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2016 (edited) Βασικά σόρρυ από τον @Lylankor για την αψυχολόγητη τύπου Χάμι κίνησή μου.Εκεί δεν θυμάμαι να έχω πρόθεση να το κάνω αυτό,σόρρυ. Στα υπόλοιπα τα θεωρώ ως hard racing κ δεν τα λαμβάνω υπόψιν.Το κοπάνημα φαίνεται να προήλθε από λάθος εκτίμησή σου που είναι ανθρώπινο αφενός,σταμάτησες κ περίμενες αφετέρου. Η αλήθεια είναι οτι σου έδινα μόνο όσο τόσο από άποψη χώρου,οπότε το οτι δεν γίναμε εντελώς τροπέτο είναι θαύμα. Έγινε επεξεργασία Ιούλιος 16, 2016 από sosna 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Ιούλιος 16, 2016 #105 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2016 αλλοι παιζουν απο το καπο,αλλοι απο την αεροτομη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelios F. Ιούλιος 16, 2016 #106 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2016 (edited) 19 minutes ago, sosna said: Βασικά σόρρυ από τον @Lylankor για την αψυχολόγητη τύπου Χάμι κίνησή μου.Εκεί δεν θυμάμαι να έχω πρόθεση να το κάνω αυτό,σόρρυ. Στα υπόλοιπα τα θεωρώ ως hard racing κ δεν τα λαμβάνω υπόψιν.Το κοπάνημα φαίνεται να προήλθε από λάθος εκτίμησή σου που είναι ανθρώπινο αφενός,σταμάτησες κ περίμενες αφετέρου. Η αλήθεια είναι οτι σου έδινα μόνο όσο τόσο από άποψη χώρου,οπότε το οτι δεν γίναμε εντελώς τροπέτο είναι θαύμα. Deleted from steam friends list. ERASED. TERMINATED. Έγινε επεξεργασία Ιούλιος 16, 2016 από Stelios F. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Ιούλιος 16, 2016 #107 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2016 Θα γράψει κάποιος την κατάταξη? Ποιος κέρδισε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sosna Ιούλιος 16, 2016 #108 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2016 29 minutes ago, GoMaR said: αλλοι παιζουν απο το καπο,αλλοι απο την αεροτομη ρε στόκε για τις ανάγκες του ριπλέι τοβαλα έτσι αφού άμα τοχα ινκαρ δεν θαβλεπες τπτ ελέω τριόθονου αν κ έχω βιντεάκι να ανεβάσω μου παίζαμε ρίφτ από την εξωτερική κάμερα κ μαμούσε Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Ιούλιος 16, 2016 #109 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2016 Θοδωρης , Ακης , Geof. αυτους ξερω. 9ος εγω.8ος εσυ ; Δε θυμαμαι 1 minute ago, sosna said: ρε στόκε για τις ανάγκες του ριπλέι τοβαλα έτσι αφού άμα τοχα ινκαρ δεν θαβλεπες τπτ ελέω τριόθονου αν κ έχω βιντεάκι να ανεβάσω μου παίζαμε ρίφτ από την εξωτερική κάμερα κ μαμούσε Πρεπει να εισαι στοκος για να μη καταλαβεις οτι κανω πλακα Link to comment Share on other sites More sharing options...
sosna Ιούλιος 16, 2016 #110 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2016 4 minutes ago, GoMaR said: Θοδωρης , Ακης , Geof. αυτους ξερω. 9ος εγω.8ος εσυ ; Δε θυμαμαι Πρεπει να εισαι στοκος για να μη καταλαβεις οτι κανω πλακα πλάκα μου κάνεις...είναι ξεκάθαρο οτι βρήκες ευκαιρία για να πετάξεις την μπηχτή σου. Όπως τόσες άλλες φορές. Κρίμα γιατί περίμενα περισσότερα....κρίμα. Το σταματάω εδώ γιατί δεν αξίζει πια. Αυτό ήταν θέλω να χωρίσουμε. Κράτα τα όλα θέλω μόνο την ελευθερία μου.Σου έδωσα τα καλύτερα,τους χυμούς μου.Κ τι έγινε....έκανες αυτά που έκανες. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Ιούλιος 16, 2016 #111 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2016 πριν 2 ώρες, το μέλος sosna έγραψε: Βασικά σόρρυ από τον @Lylankor για την αψυχολόγητη τύπου Χάμι κίνησή μου.Εκεί δεν θυμάμαι να έχω πρόθεση να το κάνω αυτό,σόρρυ. Στα υπόλοιπα τα θεωρώ ως hard racing κ δεν τα λαμβάνω υπόψιν.Το κοπάνημα φαίνεται να προήλθε από λάθος εκτίμησή σου που είναι ανθρώπινο αφενός,σταμάτησες κ περίμενες αφετέρου. Η αλήθεια είναι οτι σου έδινα μόνο όσο τόσο από άποψη χώρου,οπότε το οτι δεν γίναμε εντελώς τροπέτο είναι θαύμα. Πολύ ωραίες μάχες, μπράβο κ στους 2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jumaru99 Ιούλιος 16, 2016 #112 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2016 Kατάταξη* (με βάση το replay): 01. Theodore 02. Akis 03. GeoF1 04. Nasos Ch. 05. Faust 06. SotirisM 07. uhu 08. Stavros Polomanos 09. Jason Gomarakis 10. Dimitris Liakouris 11. Spyder [DNF] [Retired] 12. Panagiotis Vitas [DNF] [Retired] 13. L.Axarlis [DNF] [Retired] 14. Lylankor [DNF] [Retired] 15. sC_w0lveS [DNF] [Retired] *Οι ενστάσεις παρακαλώ στην διοργανώτρια αρχή 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeoF1 Ιούλιος 16, 2016 Author #113 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2016 Παντως οντως αυτο το ξαφνικο και αγνωστο ηταν ολα τα λεφτα.. Μακαρι να μπορουσε να ξαναγινει καπως.. Α και ενα καπ με αυτες τις φορμουλες δεν θα ηταν κακο. Team mates-skins κλπ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
akis_z80 Ιούλιος 16, 2016 #114 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2016 25 minutes ago, GeoF1 said: Α και ενα καπ με αυτες τις φορμουλες δεν θα ηταν κακο. Team mates-skins κλπ Πωπω φοβερή ιδέα.. o wait 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lylankor Ιούλιος 16, 2016 #115 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2016 (edited) @sosna καρμπόν: χαχαχα, δε με ενόχλησε καθόλου αυτή η επαφή (ίσως γιατί δεν είχε καμία επίπτωση), την είχα ξεχάσει τελείως . Η μλκια με την άλλη είναι οτι θα μπορούσε να είναι μάχη για την 1η ή 2η θέση αλλά δεν είχα ιδέα τι έπαιζε με λάστιχα και τι διαφορές υπήρχαν σε εκέινο το σημείο. Έγινε επεξεργασία Ιούλιος 16, 2016 από Lylankor 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rapid_fast Ιούλιος 16, 2016 #116 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2016 Με μαλακά έβγαινε ο αγώνας πάντως. . Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeoF1 Ιούλιος 16, 2016 Author #117 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2016 πριν 14 λεπτά, το μέλος akis_z80 έγραψε: Πωπω φοβερή ιδέα.. o wait Ποιος μιλησε για Λοτους 25??? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lylankor Ιούλιος 16, 2016 #118 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2016 (edited) 1 hour ago, rapid_fast said: Με μαλακά έβγαινε ο αγώνας πάντως. . Έβγαινε αλλά οι χρόνοι πέφταν πολύ μετά το μισό από οτι είδα και το αυτοκίνητο γίνεται και πιο επιρρεπής σε λάθη, ενώ τα med φαίνεται να έβγαζαν το ίδιο όλο τον αγώνα. Έγινε επεξεργασία Ιούλιος 16, 2016 από Lylankor Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Ιούλιος 19, 2016 #119 Κοινοποίηση Ιούλιος 19, 2016 (edited) On 7/16/2016 at 3:48 PM, liakjim said: Θα γράψει κάποιος την κατάταξη? Ποιος κέρδισε? εδω εισαι.Βρηκα τα logs. http://simresults.net/160719-J6L με εκπλησει για την σταθεροτητα του για αλλη μια φορα ο @wolves τα race positions δειτε Έγινε επεξεργασία Ιούλιος 19, 2016 από GoMaR 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts