liakos3 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7, 2016 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7, 2016 Καλησπέρα στην παρέα, Με ενδιαφέρει η αγορά Homecinema 5.1 και τα χρήματα που σκέφτομαι να διαθέσω είναι από 400 έως 600€. Bluray δεν θέλω γιατί έχω το Playstation 4 οπότε υποθέτω ότι μιλάμε για σκέτα ηχεία λογικά και ενισχυτή.. Εκτός από την την τηλεόραση που θα ήθελα να επιλέγω πότε να παίζει από το homecinema και πότε από τα δικά της τα ηχεία, γενικά θα ήθελα να λειτουργεί με το playstation, με τον υπολογιστή που θα συνδεθεί με HDMI και με το IPTV. Αυτό που με τράβηξε περισσότερο το ενδιαφέρον είναι το σετ Harman Kardon AVR15 + HKTS5 στα 550€. Ξεχωριστά ο ενισχυτής και τα ηχεία βγαίνει περίπου 700€ οπότε φαίνεται καλό πακέτο. Θα ήθελα τις απόψεις σας όπως επίσης θα βοηθούσε αν κάποιος έχει το συγκεκριμένο να μου πει την άποψη του.. Κάποια άλλη πρόταση ίσως και σε λιγότερα χρήματα θα ήταν δεκτή, προσπάθησα να μπω στην διαδικασία να δω για σκέτα ηχεία και μετά να ψάξω και για ενισχυτή αλλά πραγματικά δεν τα κατάφερα (όντας και λίγο άσχετος με το αντικείμενο) Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakos3 Ιούλιος 8, 2016 Author #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2016 Κανένας;;;;; όλοι διακοπές είστε; Τουλάχιστον μία επιβεβαίωση για την αγορά του σετ που έγραψα παραπάνω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Ιούλιος 8, 2016 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2016 O ενισχυτης λιγο ψοφιος μου φαινεται για 400 ευρω που εχει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos2187 Ιούλιος 8, 2016 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2016 Καλημερα. Η αληθεια ειναι οτι ειδα χθες το θεμα και προσπαθησα να φτιαξω καποιο σετακι με ξεχωριστα κομματια αλλα δεν καταφερα να μεινω εντος μπατζετ γι αυτο δεν απαντησα καν... Καλο θα ηταν να μας πεις λιγο καποιες πληροφοριες για το χωρο στον οποιο θα τοποθετηθει το συστημα, κυριως τα τετραγωνικα του, την αποσταση θεασης αλλα και την αποσταση των πισω ηχειων. Για ετοιμα σετακια δεν εχω πολλες γνωσεις βεβαια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakos3 Ιούλιος 8, 2016 Author #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2016 Για σαλόνι είναι περίπου 20m2, η απόσταση θέασης είναι περίπου 2,5 - 3m και τα πίσω ηχεία είναι περίπου στα 3m. Ορθογώνιος είναι χώρος 5,5μΧ4μ και κάπου στην μέση είναι το σαλόνι. Αν θέλεις να κάνω και ένα σχέδιο πες μου. Η αλήθεια είναι ότι δεν είμαι καθόλου γνώστης και ίσως μέχρι ένα σημείο να μην καταλαβαίνω καν την διαφορά στην ποιότητα οπότε ίσως η ένταση να με ενδιαφέρει κάπως παραπάνω για να γίνεται και κανένα γλέντι άνετα Πως σου φαίνεται το σετάκι που ανέφερα παραπάνω.. ουσιαστικά είναι ξεχωριστά κομμάτια που τα ένωσαν για να γίνει η προσφορά.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakos3 Ιούλιος 9, 2016 Author #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2016 Κανένας τελικά δεν μπορεί να βοηθήσει;;; μάλλον θα πάω στο σετ harman kardon και ότι βγει... Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts