saxon_747 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17, 2005 Θελει δισκεττα για drivers κατα την εγκατασταση η περνανε τα win κατευθειαν. Μεχρι τωρα ειχα ide δισκο και δεν ξερω, απλα ρωταω για να ειμαι προετοιμασμενος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ison Μάρτιος 17, 2005 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2005 Για raid θελει στανταρτ...τωρα αν τον εχεις μονο του φανταζομαι πως οχι(δεν εχω βαλει ποτε sata μονο του) κατα 99%...αλλωστε θα το καταλαβεις στην εγκατασταση..αν στον βλεπει τοτε np... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Λαλάκης Μάρτιος 17, 2005 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2005 Εγώ έχω έναν maxtor sata 200gb και gigabyte μητρική και χρειάζεται δισκέτα για να μου τον αναγνωρίσει σε win2000/xp.Το πιο κουφό από όλα είναι ότι το setup τον 98 s.e. τον βλέπει χωρίς την χρήση δισκέτας!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Μάρτιος 17, 2005 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2005 Για έναν sata θέλει αναβάθμιση στο τελευταίο μπάϊος, και F6 για τους οδηγούς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.