XMorsX Ιούλιος 8, 2016 #41 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2016 (edited) Δε νομιζω οτι μιλας με Ελλάδα αν αγοράσεις από amazon ότι οθόνη και να πάρεις. Έγινε επεξεργασία Ιούλιος 8, 2016 από XMorsX Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Ιούλιος 8, 2016 #42 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2016 1 hour ago, sstav said: με την Εizo αν την αγοράσω από γερμανία και χρειαστεί αλλαγή -RMA μιλάω με Ελλάδα; 22 minutes ago, XMorsX said: Δε νομιζω οτι μιλας με Ελλάδα αν αγοράσεις από amazon ότι οθόνη και να πάρεις. Μιλάς με την Ελληνική αντιπροσωπεία, εφόσον η αγορά έγινε εντός ΕΕ. Όμως, η πολιτική της Amazon, στη στέλνω και παίρνω άλλη μέχρι να μου κάτσει καλή, δε νομίζω να πιάσει εδώ. Άντε να το κάνεις μια φορά, αν έχει σοβαρό πρόβλημα. Αν απλά δεν είναι τόσο καλό το panel, τον ήπιες. Φυσικά μιλάω για τις οθόνες που χρειάζονται πισωγυρίσματα και όχι για την Eizo που είναι σπάνιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellhammeR Ιούλιος 8, 2016 #43 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2016 Η EIZO δεν έχει gsync μην την συγκρίνεται με την ROG. Με την MG279Q συγκρίνεται που είναι και οι δύο freesync, η διαφορά είναι 500 ευρώ και παίρνεις το όνομα EIZO, μεγαλύτερο freesync range και κάποια extra features της EIZO όπως το blur reduction. Ακόμα και αν έχει χίλια δυο θέματα η ASUS είναι προιτιμότερο να πάρεις την ASUS και μια gtx1070 στην ίδια τιμή που θα σου βγει η EIZO, τα βασικά τα έχουν και οι δύο: ips,1440p,144hz,27". Link to comment Share on other sites More sharing options...
azazil1190 Ιούλιος 8, 2016 Author #44 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2016 Παιδακια μου ηρθε το πρωι τι να πω ειχα λιγο χρονο να την τεσταρω δεν εκατσα πανω απο μισαωρο Τα χρωματα της out of the box ειναι τούμπανα δεν εχω πειραξει τιποτα στα settings δεν ένιωσα την αναγκη δλδ . Σε ενα 10λεπτο το πολυ doom που εβαλα η οθονη ζωγραφίζει και ας ειναι στα 60 hz ολα μου φαίνονται βουτηρο. Εκανα και ενα oc στα 75hz ετρεξα και το ufo test frame skipping και ολα κομπλέ δεν εχω frame skipping. Περισσότερα οταν θα εχω χρονο. Η φωτογραφία ειναι για κλαματα αλλα να πάρετε μια γεύση. Απο κοντα δειχνει πολύ μεγαλύτερη απο οτι στην φωτο 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_ALeX Ιούλιος 8, 2016 #45 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2016 Παίζεις ΒΟΥΤΥΡΑΤΑ!!! Μεγειές! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellhammeR Ιούλιος 8, 2016 #46 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2016 (edited) ωραία φένεται καλοδούλευτη μπες εδώ http://www.doihaveadeadpixel.com/ και τσέκαρε για dead pixels προσεκτικα σε όλα τα χρώματα και τσέκαρε στις γωνίες για backlight bleed και για κιτρίνισμα σε μαύρο background. Επίσης σε άσπρο background δες αν έχει white spots (σαν συνεφάκια μοιάζουν) καθώς και βρωμιά εσωτερικά του πάνελ. edit: α και πέτα την κοκα κόλα στα σκουπίδια, πιες νερό ή κάνα χυμό. Έγινε επεξεργασία Ιούλιος 8, 2016 από HellhammeR 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstraLgr Ιούλιος 8, 2016 #47 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2016 Βουτηρο τα 60hz ε ? σύμφωνο για τον Kangertech πιο πολυ 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_ALeX Ιούλιος 8, 2016 #48 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2016 (edited) Εγώ δεν θα αγόραζα ποτέ πλέον 60Hz panel but ohh well.. ο καθένας αγοράζει αυτό που θέλει και τον ευχαριστεί. Άλλα πράγματα ζητάει ένας απο μία οθόνη και άλλα ο άλλος. Έγινε επεξεργασία Ιούλιος 8, 2016 από Dj_ALeX Link to comment Share on other sites More sharing options...
azazil1190 Ιούλιος 8, 2016 Author #49 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2016 πριν 8 λεπτά, το μέλος Dj_ALeX έγραψε: Εγώ δεν θα αγόραζα ποτέ πλέον 60Hz panel but ohh well.. ο καθένας αγοράζει αυτό που θέλει και τον ευχαριστεί. Άλλα πράγματα ζητάει ένας απο μία οθόνη και άλλα ο άλλος. Δεν ειχαν asus swift 34'' ετοιμοπαραδωτη και βιαζομουν επρεπε να εχω Σ.Κ οθονη μια χαρα ειμαι και με αυτη. Η επομενη θα ειναι 4Κ και 144hz να μαστε καλα πριν 47 λεπτά, το μέλος HellhammeR έγραψε: ωραία φένεται καλοδούλευτη μπες εδώ Do I Have A Dead Pixel? Dead Pixel Test και τσέκαρε για dead pixels προσεκτικα σε όλα τα χρώματα και τσέκαρε στις γωνίες για backlight bleed και για κιτρίνισμα σε μαύρο background. Επίσης σε άσπρο background δες αν έχει white spots (σαν συνεφάκια μοιάζουν) καθώς και βρωμιά εσωτερικά του πάνελ. edit: α και πέτα την κοκα κόλα στα σκουπίδια, πιες νερό ή κάνα χυμό. Μολις εκανα το τεστακι η οθονη δεν εχει τπτ ειναι υπερκομπλε τυχερος ειμαι 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_ALeX Ιούλιος 8, 2016 #50 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2016 Just now, azazil1190 said: Δεν ειχαν asus swift 34'' ετοιμοπαραδωτη και βιαζομουν επρεπε να εχω Σ.Κ οθονη μια χαρα ειμαι και με αυτη. Η επομενη θα ειναι 4Κ και 144hz να μαστε καλα Το παραπάνω πόστ (#48), το έκανα γιατί αισθάνθηκα την ανάγκη να ξεκαθαρίσω την δική μου άποψη περί οθονών (στο προκείμενο όσoν αφορά το refresh rate). Δεν υπήρχε λόγος να μου γράψεις τα παραπάνω but ohh well. Όπως θα παρατήρησες δεν σου πρότεινα οθόνη. Μεγειές και πάλι & καλοδούλευτη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
azazil1190 Ιούλιος 8, 2016 Author #51 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2016 πριν 35 λεπτά, το μέλος Dj_ALeX έγραψε: Το παραπάνω πόστ (#48), το έκανα γιατί αισθάνθηκα την ανάγκη να ξεκαθαρίσω την δική μου άποψη περί οθονών (στο προκείμενο όσoν αφορά το refresh rate). Δεν υπήρχε λόγος να μου γράψεις τα παραπάνω but ohh well. Όπως θα παρατήρησες δεν σου πρότεινα οθόνη. Μεγειές και πάλι & καλοδούλευτη! Και εγω θα ηθελα να παω στα 100hz και 21:9 αλλα ήμουν άτυχος δεν ειχε ετοιμοπαραδωτη αλλιώς θα την τσιμπαγα απο την αλλη και τα 40hz 500 ευρω παραπάνω αξιζουν? Αλλα θα την εκανα την κίνηση και θα μενα με το ερώτημα. Να σαι καλα φιλαρακι μου ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Ιούλιος 8, 2016 #52 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2016 Μεγειές! Μεγειές! πως σου φαίνεται το 21:9 σαν αναλογιά τώρα ποθ την χρησημοποίησες? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
azazil1190 Ιούλιος 8, 2016 Author #53 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2016 πριν 2 ώρες, το μέλος FrOsT έγραψε: Μεγειές! Μεγειές! πως σου φαίνεται το 21:9 σαν αναλογιά τώρα ποθ την χρησημοποίησες? Ευχαριστώ ευχαριστώ!!! Ειναι αλλη φαση ακομα δεν την εχω συνιθησει αλλα μπορώ να πω μου αρεσει γεμιζει το ματι σου. Ειχα και triple monitor setup surround αλλα αυτο ειναι το κατι αλλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
azazil1190 Ιούλιος 9, 2016 Author #54 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2016 (edited) Ρε παιδια μου εχουν βγει τα ματια να ψαχνω για καλο displayport 1.2 απο Ελλαδα τιποτα κανεις δεν εχει τιποτα απο οσο κοιταω δλδ τοσο διαστημικό ειναι και αυτο για Ελλαδα?Ολοι εχουν κατι κινεζιες αγνωστες και version 1.1. Εξω διαβασα παίζουν με πολυ καλες κρητικές τα accell καλωδια. Που έχουν και έγκριση vesa. Ξερει κανεις κανα μαγαζι που να τα φέρνει η εστω να φέρνει κανα ανθρώπινο 1.2 version? Έγινε επεξεργασία Ιούλιος 9, 2016 από azazil1190 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellhammeR Ιούλιος 9, 2016 #55 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2016 Η οθόνη δεν είχε? Αυτά σου κάνουν? http://www.e-shop.gr/akasa-ak-cbdp01-20bk-displayport-cable-2m-black-p-PER.815954 http://www.e-shop.gr/sandberg-displayport-12-4k-m-m-2m-p-PER.572672 Link to comment Share on other sites More sharing options...
azazil1190 Ιούλιος 9, 2016 Author #56 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2016 (edited) πριν 12 λεπτά, το μέλος HellhammeR έγραψε: Η οθόνη δεν είχε? Αυτά σου κάνουν? Akasa Ak-cbdp01-20bk Displayport Cable 2M Black - Καλωδιο συνδεσης περιφερειακων (PER.815954) Sandberg Displayport 1.2 4K M-M 2M - Καλωδιο συνδεσης περιφερειακων (PER.572672) H οθονη ειχε απο dp σε μινι το οποιο ειναι βλαμμένο με το που το κουνάω χανει το σήμα εχει θεμα το καλωδιο. Ευχαριστώ για να τσεκαρω λινκ Βρηκα και ενα της sharkoon αλλα δεν ξερω τι λεει οκ σαν εταιρία την ξερω αλλα απο καλωδια δεν ξερω τι κανει Έγινε επεξεργασία Ιούλιος 9, 2016 από azazil1190 Link to comment Share on other sites More sharing options...
azazil1190 Ιούλιος 9, 2016 Author #57 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2016 Τελικα παράγγειλα το sandberg δεν ξερω τι λεει σαν εταιρεία δεν την ηξερα. Θα δειξει Link to comment Share on other sites More sharing options...
XMorsX Ιούλιος 9, 2016 #58 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2016 (edited) Καλύτερα να μην χρησιμοποιεις displayport εφοσον εχεις εναλλακτικη, σχετιζονται μαζι του πολλα bugs. Έγινε επεξεργασία Ιούλιος 9, 2016 από XMorsX Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts