parido Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17, 2005 γεια σας παιδια!δεν ξερω τι να παρω! θελω εναν σκληρο μεχρι 85 το πολυ 90 και το λιγοτερο 120GB αλλα απο οτι κοιταω ειναι ελαχιστεσ οι διαφορες τουσ σε τεαχυτητεσ! μερικοι αταπι μαλιστα ειναι πιο γρηγοροι απο οτι οι αντιστιχοι sata. τι να κανω????? ????? :giveup: :jump:
Λαλάκης Μάρτιος 17, 2005 #4 Μάρτιος 17, 2005 Αν η μητρκή σου το υποστηρίζει εννοείται ότι θα πάρεις sata,αν και πιστεύω ότι θα άξιζετον κόπο ακόμα και αν χρειαζόσουν μετατροπέα.αλλά το κόστος ανεβαίνει πάνω απο 80.Εγώ έχω έναν maxtor και είμαι απόλυτα ικονοποιημένος.
morpheus Μάρτιος 17, 2005 #7 Μάρτιος 17, 2005 Διαφορα στην ταχυτητα δε νομιζω να κανει η συνδεση αφου και το IDE περκαλυπτει τις δυνατοτητες των δισκων εκτος ισως απο το busrt rate καποιου αρκετα γρηγορου δισκου με συνδεση ΑΤΑ100. Παρ'όλα αυτά αξιζει να παρεις SATA γιατι η διαφορα τιμης ειναι μικρη εως μηδενικη και κερδιζεις οτι εχεις πιο μικρο καλωδιο, και καλυτερη προοπτικη του δισκου στο μελλον οπου το SATA θα γινει stadard, αν δεν ειναι ηδη.Εμενα οι SATA δισκοι μου επετρεψαν επιπλεον να εχω και 4 ATAPI συσκευες χωρις επιπλεον Controller (DVD,CDRW,DVDRW,ZIP)
parido Μάρτιος 20, 2005 Author #8 Μάρτιος 20, 2005 ΠΗΡΑ ΣΑΤΑ!ΤΩΡΑ ΤΟΥ ΚΑΝΩ ΦΟΡΜΑΤ. ΕΝΑΝΑ 120ΑΡΗ ΜΑΞΤΟΡ!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΣΟΥΣ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ:worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship:
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.