ababapanos Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5, 2016 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5, 2016 Καλησπέρα. Ειμαι σε windows 10 και εχω ορίσει σαν κυρια οθονη την οθονη του υπολογιστή και σαν επέκταση οθονης έβαλα τον προβολέα που εχω για να στέλνω σήμα οταν θελω να βλέπω ταινια. Το πρόβλημα ειναι οταν ειναι κλειστο το PC η οταν ειναι σε αναστολή λειτουργίας , δεν ξεκινάν τα window αν δεν ανοίξω και τον προτζεκτορα. Διαφορετικά μένει μαύρη μονο η οθόνη του υπολογιστή και βλεπω μονο το ποντικι να κουνιέται. Το σύστημα ειναι αυτο της υπογραφής μου! Υπαρχει καποια ρύθμιση που μπορω να κανω για να μην συμβαίνει αυτο καθε φορα? Σας ευχαριστω πολυ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ababapanos Ιούλιος 6, 2016 Author #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2016 Κανεις δεν γνωριζει? μου εχει σπασει τα νευρα το προβλημα αυτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Ιούλιος 6, 2016 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2016 Σε ποιά έξοδο έχεις τον προβολέα; Συνήθως τέτοια κουλά κάνουν όταν τα συνδέσεις σε Display Port. Δοκίμασε να τον βγάλεις και εντελώς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
acct Ιούλιος 6, 2016 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2016 Για δοκίμασε αυτό: Display Settings > Click στην οθόνη (ανεξάρτητα αν έχει αριθμό 1 ή 2) > Make this my main display > apply. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ababapanos Ιούλιος 6, 2016 Author #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2016 Θα τα δοκιμασω. Την οθονη την εχω με display port και τον προβολεα με HDMI Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts