Stelios F. Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2, 2016 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2, 2016 Track: MonzaRivals: RUF Yellowbird vs Shelby Cobra 427 S/C VS TIME OF DAY: 08:30 WEATHER: Mid Clear AIR TEMP: 30-32c TARMAC TEMP: 33-36c GRIP: 97% στο practice, θα αυξάνεται αργά και σταθερά Tyre blankets: On PRACTICE: 21:00 (70 λεπτά) QUALIFY: 22:10 (20 λεπτά) RACE: 22:30 (18 γύροι) Πρέπει να έχουμε τουλάχιστον 2 ρόδες μέσα στα όρια της πίστας (λευκές γραμμές). Αν έχουμε επαφή με άλλον οδηγό με δική μας υπαιτιότητα, του παραχωρούμε σε ασφαλές σημείο τη θέση μας. Προσοχή όταν ξαναμπαίνουμε στην πίστα μετά από έξοδο. Κοιτάμε πρώτα πίσω μας και στο χάρτη. Προσοχή όταν βγαίνουμε από τα pits! Κανόνες αγωνιστικής συμπεριφοράς + video Για καλύτερο spatial awareness προτείνεται το Helicorsa Application (DOWNLOAD) Προτείνεται η χρήση DISCORD με Push to Talk (ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΔΩ) Αν αποδειχθεί πως τα αυτοκίνητα έχουν πάνω από 2 secs διαφορά θα επιλέξουμε το ένα από τα 2, έχω την εντύπωση πως είναι πολύ κοντά όμως. Αν μπορείτε δοκιμάστε τα και ενημερώστε, δεν έχω οθόνη μέχρι την Δευτέρα. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Ιούλιος 2, 2016 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2016 Παρασκευή? Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
troffeo Ιούλιος 2, 2016 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2016 Φαίνεται αρκετά ενδιαφέρον combo. Προς αποφυγή παρεξηγήσεων όμως, θέλω να ενημερώσω ότι ΔΕΝ θα μπορέσω να είμαι μαζί σας αυτή την Παρασκευή γιατί έχω επαγγελματικές υποχρεώσεις (συνέδριο αντιπροσώπων) οι οποίες θα με κρατήσουν μακριά... Καλή διασκέδαση!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oxide Burnedbrain Ιούλιος 2, 2016 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2016 Ωραία επιλογή αυτοκινήτων, αηδία πίστα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Ιούλιος 2, 2016 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2016 Αν γίνει Παρασκευή, θα είμαι απών. Have fun. Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelios F. Ιούλιος 2, 2016 Author #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2016 Παρασκευή δεν έχετε αποφασίσει με poll επειδή δεν σας βόλευε το Σαββατοκύριακο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
troffeo Ιούλιος 2, 2016 #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2016 Ναι Στέλιο, αλλά δυστυχώς αυτή την Παρασκευή δουλεύω ρε φίλε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelios F. Ιούλιος 2, 2016 Author #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2016 (edited) 23 minutes ago, troffeo said: Ναι Στέλιο, αλλά δυστυχώς αυτή την Παρασκευή δουλεύω ρε φίλε... Εγώ δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα, στον Jim απαντούσα, ο οποίος έγραψε 27 minutes ago, liakjim said: Αν γίνει Παρασκευή, θα είμαι απών. Have fun. Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τι αν, αφού τότε αποφασίσατε πως θα γίνονται... Έγινε επεξεργασία Ιούλιος 2, 2016 από Stelios F. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Ιούλιος 2, 2016 #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2016 Ετοιμος ο σερβερ 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Ιούλιος 2, 2016 #10 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2016 Τι αν, αφού τότε αποφασίσατε πως θα γίνονται... Επειδή το πολλ είχε δείξει ισοψηφία ( κ ίσως Πέμπτη ), κάποιος είπε ότι θα λέει αυτός που βάζει αν θα είναι Πέμπτη ή Παρασκευή. Προσωπικά, απλά ενημέρωσα ότι την συγκεκριμένη Παρασκευή θα είμαι απών. Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
akis_z80 Ιούλιος 2, 2016 #11 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2016 14 minutes ago, liakjim said: Επειδή το πολλ είχε δείξει ισοψηφία ( κ ίσως Πέμπτη ), κάποιος είπε ότι θα λέει αυτός που βάζει αν θα είναι Πέμπτη ή Παρασκευή. Προσωπικά, απλά ενημέρωσα ότι την συγκεκριμένη Παρασκευή θα είμαι απών. Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πρέπει να υπάρχει σταθερότητα στη μέρα. Δε γίνεται να αλλάζει κάθε βδομάδα η μέρα διεξαγωγής του αγώνα γιατί δημιουργεί σύγχυση σε πολλούς που δεν έχουν όρεξη να διαβάζουν κάθε τρεις και λίγο το φόρουμ για να δούνε τι ώρα θα τρέξουν. Άμα δεν μπορείς να τρέξεις αυτή την Παρασκευή, δε θα τρέξεις. Νext time δε θα μπορεί άλλος. Δε μπορούμε να κάνουμε κάτι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Ιούλιος 2, 2016 #12 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2016 Απλά ενημέρωσα. Τίποτα άλλο. Ωχου... Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasosmich Ιούλιος 2, 2016 #13 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2016 Ή το κομπο ειναι πολυ δυσκολο ή εγω ειμαι πολυ κουλος... Περιμενω να δω χρονους και απο αλλους οδηγους... Πιστευω θα τριβω τα ματια μου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelios F. Ιούλιος 2, 2016 Author #14 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2016 52 minutes ago, tasosmich said: Ή το κομπο ειναι πολυ δυσκολο ή εγω ειμαι πολυ κουλος... Περιμενω να δω χρονους και απο αλλους οδηγους... Πιστευω θα τριβω τα ματια μου... To combo είναι δύσκολο Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Ιούλιος 2, 2016 #15 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2016 1 hour ago, akis_z80 said: Πρέπει να υπάρχει σταθερότητα στη μέρα. Δε γίνεται να αλλάζει κάθε βδομάδα η μέρα διεξαγωγής του αγώνα γιατί δημιουργεί σύγχυση σε πολλούς που δεν έχουν όρεξη να διαβάζουν κάθε τρεις και λίγο το φόρουμ για να δούνε τι ώρα θα τρέξουν. Άμα δεν μπορείς να τρέξεις αυτή την Παρασκευή, δε θα τρέξεις. Νext time δε θα μπορεί άλλος. Δε μπορούμε να κάνουμε κάτι. Οπως πολυ σωστα ειπε ο Δημητρης οτι υπηρχε ισοψηφια.Ετσι ειχα προτεινει, να επιλεγει την ημερα ο επικεφαλης του combo.Συμφωνησε και ο Παναγιωτης σε αυτο.Μπορει να μην συμφωνω με την τακτικη αυτη γιατι πολυ σωστα λες οτι δημιουργει συγχυση σε πολλους (ηταν κατι που ειχα πει και εγω ο ιδιος στον panosdimp σε pm τοτε) αλλα ηταν η καλυτερη δυνατη λυση σε ολη αυτη την ανακατωσουρα που εγινε με τα polls. Απο εκει και περα μιας και οι τελευταιοι αγωνες εγιναν Παρασκευη ας συνεχισουμε Παρασκευη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelios F. Ιούλιος 2, 2016 Author #16 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2016 3 hours ago, tasosmich said: Ή το κομπο ειναι πολυ δυσκολο ή εγω ειμαι πολυ κουλος... Περιμενω να δω χρονους και απο αλλους οδηγους... Πιστευω θα τριβω τα ματια μου... Εδώ μπορείς να δεις τους χρόνους που έχουν γίνει στο server εώς τώρα: http://managerdc8.rackservice.org:50299/lapstat 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Ιούλιος 2, 2016 #17 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2016 ειναι λιγο η βαρια η πιστα η μου φαινεται ; Εχω πτωση FPS....Ειδικα στο 2ο "S" Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasosmich Ιούλιος 2, 2016 #18 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2016 Εδώ μπορείς να δεις τους χρόνους που έχουν γίνει στο server εώς τώρα: http://managerdc8.rackservice.org:50299/lapstat Οκ σε ευχαριστω αν και το ειχα βρει το link... Sent from my Lenovo K50-t5 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelios F. Ιούλιος 2, 2016 Author #19 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2016 10 minutes ago, GoMaR said: ειναι λιγο η βαρια η πιστα η μου φαινεται ; Εχω πτωση FPS....Ειδικα στο 2ο "S" Είναι βαριά, βαριά, η..... πίστα του...τσολιά? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Ιούλιος 2, 2016 #20 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2016 θα ξηλωθει η ruf μετα απο εντολη του Στελιου. Ειναι αρκετα πιο γρηγορη. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts