Jump to content

Houston we have a wireless problem...

georgeks78

Recommended Posts

Εχω την εντυπωση οτι εκανα πατατα, αλλα δεν ειμαι και σιγουρος. Επειδη εβαλα προσφατα την adsl πηρα ασυρματο ρουτερ για να μπορω να συνδεομαι κι απο το pda κι απο το laptop. Exω κανει ολες τις ρυθμισεις σωστα και το pda συνδεεται αμεσως. Το προβλημα ειναι στο Laptop. πηρα μια ασυρματη pcmcia απο ebay, η οποια ομως δεν προσεξα οτι ειναι 802.11a και παιζει στα 5+ ghz ενω το Access Point υποστηριζει 802.11b/g 2.4ghz. Ετσι ΔΕΝ υπαρχει συνδεση. Βρηκα κατι στο νετ οτι υπαρχει διαφορα στο layer αναμεσα στις 2 υλοποιήσεις. Το ερωτημα ειναι υπάρχει τροπος να συνδεθει η καρτα με το router η τσαμπα καιει η λαμπα?

Αρχική απάντηση από georgeks78

Πηρα μια netgear δε θυμαμαι μοντελο, 17 ευρω μαζι με τα μεταφορικα και ασφαλισμενο. Η καρτα σκετη μου κοστισε γυρω στα 9-10 ευρω εδω πωλουνται 40-50 μινιμουμ

[λεφτάς] ναι βρε τσιφούτη, αλλά δουλεύουν και σε b/g [/λεφτάς] :p

@george :flower:

Αρχική απάντηση από georgeks78

τωρα εχω βρει μια b/g με 0,99 λιρες (1,5 ευρω) :hehe: :hehe:

είσαι αδιόρθωτος :p

(πλάκα-πλάκα πάντως απ ότι έχω καταλάβει το ebay συναγωνίζεται το lineage σε εξάρτηση)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.