georgeks78 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17, 2005 Εχω την εντυπωση οτι εκανα πατατα, αλλα δεν ειμαι και σιγουρος. Επειδη εβαλα προσφατα την adsl πηρα ασυρματο ρουτερ για να μπορω να συνδεομαι κι απο το pda κι απο το laptop. Exω κανει ολες τις ρυθμισεις σωστα και το pda συνδεεται αμεσως. Το προβλημα ειναι στο Laptop. πηρα μια ασυρματη pcmcia απο ebay, η οποια ομως δεν προσεξα οτι ειναι 802.11a και παιζει στα 5+ ghz ενω το Access Point υποστηριζει 802.11b/g 2.4ghz. Ετσι ΔΕΝ υπαρχει συνδεση. Βρηκα κατι στο νετ οτι υπαρχει διαφορα στο layer αναμεσα στις 2 υλοποιήσεις. Το ερωτημα ειναι υπάρχει τροπος να συνδεθει η καρτα με το router η τσαμπα καιει η λαμπα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Μάρτιος 17, 2005 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2005 κάποιοι router εκτός από b/g υποστηρίζουν και aαν δεν το κάνει ο δικός σου και η κάρτα σου παίζει μόνο σε a, νομίζω (αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος) ότι δεν..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ar@besqu.e Μάρτιος 17, 2005 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2005 τσάμπα καίει η λάμπα....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Μάρτιος 17, 2005 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2005 το a είναι στα 5GHz, οπότε πρέπει ΚΑΙ οι 2 συσκευές σου να είναι σε a. ποια καρτούλα πήρες αν επιτρέπεται? ( και πόσο ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgeks78 Μάρτιος 18, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2005 Πηρα μια netgear δε θυμαμαι μοντελο, 17 ευρω μαζι με τα μεταφορικα και ασφαλισμενο. Η καρτα σκετη μου κοστισε γυρω στα 9-10 ευρω εδω πωλουνται 40-50 μινιμουμ Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Μάρτιος 18, 2005 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2005 Αρχική απάντηση από georgeks78 Πηρα μια netgear δε θυμαμαι μοντελο, 17 ευρω μαζι με τα μεταφορικα και ασφαλισμενο. Η καρτα σκετη μου κοστισε γυρω στα 9-10 ευρω εδω πωλουνται 40-50 μινιμουμ [λεφτάς] ναι βρε τσιφούτη, αλλά δουλεύουν και σε b/g [/λεφτάς] @george :flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgeks78 Μάρτιος 18, 2005 Author #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2005 Πλακα πλακα ουτε καν ειδα οτι ηταν Α αλλιως δεν θα την επερνα. τωρα εχω βρει μια b/g με 0,99 λιρες (1,5 ευρω) :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Μάρτιος 18, 2005 #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2005 Αρχική απάντηση από georgeks78τωρα εχω βρει μια b/g με 0,99 λιρες (1,5 ευρω) :hehe: είσαι αδιόρθωτος (πλάκα-πλάκα πάντως απ ότι έχω καταλάβει το ebay συναγωνίζεται το lineage σε εξάρτηση) Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgeks78 Μάρτιος 18, 2005 Author #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2005 Αστα εχω φαει ενα σωρο λεφτα, για το lineage δε ξερω αλλα νομιζω οτι το ebay κοστιζει κατι παραπανω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.