BLACK JACK Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30, 2016 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30, 2016 (edited) γεια σας παιδια ειμαι καινουργιος εδω και θα ηθελα να με βοηθησετε πως να φτειαξω σε excel η access ενα αρχειακι με το οποιο να καταγραφω την αποθηκη μου. Αρχικα θα ηθελα να εχει barcode και οταν το σκαναρω να μου βγαζει το προιον εκει να επιλεγω εισαγωγη/εξαγωγη και τα τεμ. φυσικα να υπαρχει πεδιο ονομασια ειδους τεμ και αποθεμα. Δηλαδη να εχω τα ειδοι μου περασμενα και οταν μου ερχετε το τιμολογιο να το περναω για να περναω τα ειδοι και οταν βγαζω καποιο ειδος συμπληρωνοντας μια φορμα και βαζοντας το barcode και τα τεμαχια να το αφαιρει απο την αποθηκη ετσι οστε ανα πασα στιγμη να ξερω το αποθεμα μου. Σας ευχαριστω εκ τον προτέρων για την βοηθεια σας Υ.Γ. βγιαζομαι css Έγινε επεξεργασία Ιούνιος 30, 2016 από rastafari caps removed from topic title Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuz10n Ιούνιος 30, 2016 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 30, 2016 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oric Ιούνιος 30, 2016 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 30, 2016 ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Ιούνιος 30, 2016 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 30, 2016 https://www.odoo.com/ Πρώην openerp Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts