Grim95 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29, 2016 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29, 2016 Καλησπέρα παιδιά, θα ανεύω 3ο χρόνο στην αγγλία για την πτυχιακη και αποφάσισα να κουβαλήσω τον σταθερό λόγο ότι το λαπιτοπι που έχω δεν με καλύβει. Έχω το εξής PC -> Link Σκέφτομαι να πάρω ενα ATX case ώστε να με βοηθήσει στην μεταφορά αργοτέρα. Η ερώτηση μου είναι υπάρχει case που να χωράνε τα εξαρτήματα του Η/Υ η θα πρέπει να αλλάξω και την mobo ? Επίσης είμαι ανοικτός σε tips περί την μεταφόρα του μέσω αερεδρομίου, έχω σκόπο να βγάλω GPU,HDD,SDD και τον custom CPU-Cooler για να αποφύγω τυχόν ζημιές. Υ.Γ : Ζητώ συγγνώμη αν είμαι σε λάθος section. Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Ιούνιος 29, 2016 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 29, 2016 (edited) στην θεση σου θα επαιρνα gpu-ssd-mobo σε κοματια μαζι μου απο τον ελενχο των χειραποσκευων , ολα τα αλλα σε δεμα και με ενημερωση στο τσεκιν να κολλησουν ευθραστο πανω στο pc. Έγινε επεξεργασία Ιούνιος 29, 2016 από def Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grim95 Ιούνιος 29, 2016 Author #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 29, 2016 πριν 5 λεπτά, το μέλος def έγραψε: στην θεση σου θα επαιρνα gpu-ssd-mobo σε κοματια μαζι μου απο τον ελενχο των χειραποσκευων , ολα τα αλλα σε δεμα και με ενημερωση στο τσεκιν να κολλησουν ευθραστο πανω στο pc. Το θέμα μου είναι ότι την mobo δεν θα μπορώ να την κουβαλήσω μαζί μου, θα έχω 2 checked-in luggage οπότε θα θυσιάσω την χειραποσκευή για να μπορέσω να κουβαλήσω τις 2 βαλίτσες + λαπτοπ bag, στην τσάντα του λαπτοπ σκόπευα να βάλω τα κομμάτια που θα ξεκολλήσω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Ιούνιος 29, 2016 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 29, 2016 θελει μεγαλη προσοχη οτι σταλει σε βαλιτσα....στα λεω γιατι γνωριζω πολυ καλα ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grim95 Ιούνιος 29, 2016 Author #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 29, 2016 πριν 2 ώρες, το μέλος def έγραψε: θελει μεγαλη προσοχη οτι σταλει σε βαλιτσα....στα λεω γιατι γνωριζω πολυ καλα ! Το γνωρίζω και εγώ μόνο και μόνο που βλέπω σε τι κατάσταση μου επιστρέφει η βαλίτσα μου με τα ρούχα, πίστεψε με αγχώνομαι μόνο και μόνο που το σκέφτομαι.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetranEVO Ιούλιος 1, 2016 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2016 εγώ θα έλεγα να τα τυλίξεις μέσα σε φούσκες, του ***** " δεν θα προστατευθούν; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts