Stelios F. Ιούλιος 2, 2016 Author #41 Ιούλιος 2, 2016 On 2/7/2016 at 5:58 ΜΜ, το μέλος PolomanGR έγραψε: Ήθελα εδω και καιρό να κανω σκιν για κάποια αμάξια,και τωρα με το cup ειναι ευκαιρια,ξεκίνησα σήμερα με το tatuus,απο το 0 χωρις να ξερω τι παιζει,βρηκα εναν οδήγο και εκανα καποιες απλές αλλαγες,στο χρώμα κυρίως και έβαλα και μερικούς "χορηγούς". Θα συνεχισω αργότερα,προσθέτοντας χορηγούς,πιθανόν να αλλάξω λίγο και το χρώμα,και οταν βρω teammate βαζοντας ονομα (και αριθμούς;). Και τέλος θα τα περάσω όλα στην lotus. Expand Πολύ ωραίο, i like.
Stelios F. Ιούλιος 2, 2016 Author #43 Ιούλιος 2, 2016 (edited) ντιλίτ Έγινε επεξεργασία Ιούλιος 2, 2016 από Stelios F.
Lylankor Ιούλιος 2, 2016 #44 Ιούλιος 2, 2016 (edited) Να κάνω και μια ερώτηση, αν και μάλλον ξέρω την απάντηση. Κοίταξα λίγο τους χρόνους που βγάζουν το Tatuus και η type 25, και είναι λίγο μέρα με νύχτα, όπως και πρέπει φαντάζομαι για να ρίξει και 2-3 γύρους το γρηγορότερο class . Το type 49 το αποκλείσατε γιατί θα πιθανώς θα "μπλέκονταν" αρκετά τα 2 class? Θα τρέξω με αυτό το skin btw : Δεν καπνίζω αλλά μη τυχών μου πείτε απαγορεύονται οι διαφημίσεις τσιγάρων ... Έγινε επεξεργασία Ιούλιος 2, 2016 από Lylankor 1
akis_z80 Ιούλιος 3, 2016 #45 Ιούλιος 3, 2016 (edited) @Lylankor μετά από αυτό το avatar και την επιλογή του χορηγού δεν πιστεύω τίποτα.. Φαίνεσαι φουλ εθισμένος καπνιστής!!! Αν θέλεις να χρησιμοποιηθεί αυτό το skin, πρέπει να το κάνεις upload (ή να μας πεις το source) κάπου και να το μοιραστείς μαζί μας. Φυσικά πρέπει να αρέσει και στον team-mate σου μιας και στα μισά races αυτός θα τρέχει με την Tatuus!!! Για την άλλη ερώτηση που έκανες: Διαλέξαμε την Tatuus για να υπάρχει διαφορά στο handling των αυτοκινήτων. paddles vs h shifter / wings vs no wings. old formula vs new formula δηλαδή. Πότε τελειώνει ο αγώνας; Σε αντίθεση με την προηγούμενη σεζόν όπου αργοί-γρήγοροι έκαναν τον ίδιο αριθμό γύρων (@thazio ακόμα θυμάμαι τι έπαθες !!!), από εδώ και πέρα ο αγώνας τελειώνει στον γύρο που τερμάτισε ο 1ος της γρήγορης κατηγορίας. Δεν έχει σημασία αν τα Type 25 είναι 3-4 γύρους πίσω σε εκείνη τη φάση, τερματίζουν και εκείνα τότε. Για να καταλάβουν αυτοί με τη Lotus πότε θα τερματίσουν, θα πρέπει να έχουν ανοιχτό το ptracker που εμφανίζει σχετικό σήμα (λευκή σημαία με το που τερματίσει ο 1ος και καρό σημαία όταν περάσεις τη γραμμή τερματισμού). Έγινε επεξεργασία Ιούλιος 3, 2016 από akis_z80 2
troffeo Ιούλιος 3, 2016 #46 Ιούλιος 3, 2016 On 3/7/2016 at 9:23 ΠΜ, το μέλος akis_z80 έγραψε: @Lylankor μετά από αυτό το avatar και την επιλογή του χορηγού δεν πιστεύω τίποτα.. Φαίνεσαι φουλ εθισμένος καπνιστής!!! Expand Είναι που μάλλον δεν θα με βολέψουν οι ώρες αλλιώς θα έμπαινα με tatus WEST!!!! Εγώ είμαι και φούλ καπνιστής, άσε που εάν δεν παινέψεις και το σπίτι σου....
Oxide Burnedbrain Ιούλιος 3, 2016 #47 Ιούλιος 3, 2016 7 μέρες μείνανε για τον πρώτο αγώνα και ακόμα δε ξέρουμε αν έχουν γίνει ομάδες. Γράψτε καθαρά ποιος είναι με ποιόν και να κάνουμε τα ζευγάρια όσοι είμαστε μόνοι. Να μη το προδικάσω αλλά μου φαίνεται πως δε θα γίνει ωραίο το cup.
akis_z80 Ιούλιος 3, 2016 #48 Ιούλιος 3, 2016 (edited) On 3/7/2016 at 10:16 ΠΜ, το μέλος Oxide Burnedbrain έγραψε: 7 μέρες μείνανε για τον πρώτο αγώνα και ακόμα δε ξέρουμε αν έχουν γίνει ομάδες. Γράψτε καθαρά ποιος είναι με ποιόν και να κάνουμε τα ζευγάρια όσοι είμαστε μόνοι. Να μη το προδικάσω αλλά μου φαίνεται πως δε θα γίνει ωραίο το cup. Expand Ρε γκαντεμόσαυρε κάτσε βρες teammate και άσε τα φιλοσοφικά!!! Λοιπόν, άντε να ξεκινήσω εγώ τις δηλώσεις ομάδων. Όνομα ομάδας: Zero Awareness Οδηγοί: Stelios, Akis Έγινε επεξεργασία Ιούλιος 3, 2016 από akis_z80 1
thazio Ιούλιος 3, 2016 #49 Ιούλιος 3, 2016 Παιδιά εγώ δυστυχώς είμαι εντελώς εκτός - αποσύρω την συμμετοχή μου Έχω αφοσιωθεί πλήρως σε αυτό μέχρι τέλος ιουλίου: http://www.michelinchallengedesign.com/home/ 2
wolves Ιούλιος 3, 2016 #50 Ιούλιος 3, 2016 Και εγω τελικα θα λειπω, οποτε εσβησα τη συμμετοχη μου... Καλη διασκεδαση στο cup, πραγμα που ειναι δεδομενο
Georgiadis Giorgos Ιούλιος 3, 2016 #51 Ιούλιος 3, 2016 On 3/7/2016 at 10:47 ΠΜ, το μέλος akis_z80 έγραψε: Ρε γκαντεμόσαυρε κάτσε βρες teammate και άσε τα φιλοσοφικά!!! Λοιπόν, άντε να ξεκινήσω εγώ τις δηλώσεις ομάδων. Όνομα ομάδας: Zero Awareness Οδηγοί: Stelios, Akis Expand Λάθος όνομα!!! Βάλε OVR και στο skin το σηματάκι της Oculus!!
GoMaR Ιούλιος 3, 2016 #52 Ιούλιος 3, 2016 Δε γνωριζω αν θελει,αλλα επιλεγω @Oxide Burnedbrain Αν εχει προβλημα,δε με απασχολει.Παλι με δαυτον θα παω 2
troffeo Ιούλιος 3, 2016 #53 Ιούλιος 3, 2016 On 3/7/2016 at 11:04 ΠΜ, το μέλος thazio έγραψε: Έχω αφοσιωθεί πλήρως σε αυτό μέχρι τέλος ιουλίου: Home | Michelin Challenge Design Expand Ρε θα με πάρεις μαζί σου στο Le Mans???? Έστω για να σου κρατάω το βραβείο... please!!!! Θανάρα ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!! 4
PolomanGR Ιούλιος 3, 2016 #54 Ιούλιος 3, 2016 Έτοιμο το skin,πείτε ποιός με θέλει για teammate,να βαλω και το άλλο όνομα. Γίνετε να κάνεις assign ενα σκιν σε δυο άτομα ε; Να μην κανω 2 σκιν για το καθε αμάξι. 1
akis_z80 Ιούλιος 3, 2016 #55 Ιούλιος 3, 2016 On 3/7/2016 at 11:49 ΠΜ, το μέλος PolomanGR έγραψε: Έτοιμο το skin,πείτε ποιός με θέλει για teammate,να βαλω και το άλλο όνομα. Γίνετε να κάνεις assign ενα σκιν σε δυο άτομα ε; Να μην κανω 2 σκιν για το καθε αμάξι. Expand Nice!!! Ναι γίνεται να το χρησιμοποιήσουν και οι 2. @thazio good luck αν και θα μετανιώσεις πικρά όταν σε 10 χρόνια το WAMTA θα αντικαταστήσει επίσημα την F1 3
Oxide Burnedbrain Ιούλιος 3, 2016 #56 Ιούλιος 3, 2016 Και εγένετο ομάδα! Στάλθηκε από το MotoE2(4G-LTE) μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Stelios F. Ιούλιος 3, 2016 Author #57 Ιούλιος 3, 2016 (edited) Όσοι δημιουργούν ομάδες να μας τις στέλνουν με PM ή να τα ποστάρουν εδώ για να αρχίσουμε να φτιάχνουμε τα google sheets σιγά σιγά. Όσοι θέλουν να τους βρούμε εμείς ομάδα, ατύχησαν . Αν μετά τις τελικές αποχωρήσεις δεν μαζευόμαστε 16 οδηγοί μέχρι την Πέμπτη το CUP δεν θα γίνει. Έγινε επεξεργασία Ιούλιος 3, 2016 από Stelios F. 1
Lazy Dog Ιούλιος 3, 2016 #58 Ιούλιος 3, 2016 (edited) Αποχωρω κ γω για να εισαστε 14 και να φτιασετε 7 ομαδες Καλη διασκεδαση edit: Στελιο τωρα ειδα τι εγραψες. Αν βρεθει 15ος ειμαι μεσα εννοειται Έγινε επεξεργασία Ιούλιος 3, 2016 από Lazy Dog
Georgiadis Giorgos Ιούλιος 3, 2016 #59 Ιούλιος 3, 2016 Επειδή δε το κόβω να βγαίνει το Dual Class.. Δε το γυρνάμε σε one class ? Γιατί έτσι και αλλιώς θα υπάρξουν πολλές απουσίες κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού!!
Lylankor Ιούλιος 3, 2016 #60 Ιούλιος 3, 2016 On 2/7/2016 at 9:30 ΜΜ, το μέλος Lylankor έγραψε: Το type 49 το αποκλείσατε γιατί θα πιθανώς θα "μπλέκονταν" αρκετά τα 2 class? Expand Η ερώτηση ήταν για Type 49 αντί του 25, όχι αντί του Tatuus. Sorry δε διευκρίνισα. Με τον @uhu ομάδα? Μόνο αν είσαι OK με το skin! Θα το μοντάρω και θα βάλω ένα με αριθμό 6 αν είναι. Το όνομα της ομάδας το αφήνω πάνω του. 1
Recommended Posts