Jump to content

Διαθέσιμο το Doogee T6 Pro με 6250mAh μπαταρία

yanni

Recommended Posts

Αν ψάχνετε ένα οικονομικό κινητό με πραγματικά μεγάλη μπαταρία, τότε το Doogee T6 Pro με μπαταρία των 6250mAh. ίσως να σας ενδιαφέρει. Η συσκευή είναι ήδη διαθέσιμη για προ παραγγελία στα γνωστά Κινέζικα μαγαζιά, με τιμές κάπου στα 130 ή και λίγα παραπάνω ευρώ. Στα τεχνικά χαρακτηριστικά της συσκευής βρίσκουμε ακόμα 5.5'' οθόνη, ανάλυσης HD, MediaTek MT6753 chipset με οκτώ 64bit πυρήνες στα 1,3GHz, 3GB μνήμη, 32GB αποθηκευτικό χώρο και microSD υποδοχή για κάρτα μνήμης έως και 32GB, δύο κάμερες των 13MP και 5MP, Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.0, GPS/A-GPS και 4G LTE υποστήριξη. Τρέχει Android 6.0 Marshmallow.

Doogee T6 Pro.jpg

Πηγή: Doogee T6 Pro with a 6250 mAh battery is now on pre-sale

• Like 1

Απ' ότι βλέπω στο Kimovil, μόνο το Geekbuying παίζει από τα αξιόπιστα μαγαζιά, στα 136€. Είδα κάποιο από τα υπόλοιπα μαγαζιά το δίνει με 3 μήνες εγγύηση!? :huh:

Η μπαταρία του πάντως φαίνεται μεγάλο ατού!

πριν 4 λεπτά, το μέλος yanni έγραψε:

Εκεί είδα τις τιμές και εγώ, αλλά και στο GearBest το έχει στα 133€ περίπου.

Δεν το αναφέρει καν στο kimovil, αλλά και πάλι δεν θα το εμπιστευόμουνα. Πολύ γκρίνια υπάρχει για το εν λόγω μαγαζί ειδικότερα τους τελευταίους μήνες....

Ναι δεν το αναφέρει. Αν εξαιρέσω τότε με τα malware στο Xiaomi, δεν είχα άλλο πρόβλημα με το μαγαζί αυτό. Σε μπιχλιμπίδια των 1-2-3 ευρώ, όποτε τους είπα "Δεν δουλεύει όπως έπρεπε" μου το κάνανε refund no questions asked. Ένα Doogee X5 Pro - παραγγελία για λογαριασμό άλλου ήταν - ήρθε πρόσφατα άριστο. Γενικά για να το πω αλλιώς, έχω βολευτεί και δεν έχω κοιτάξει κανένα άλλο Κινεζοκατάστημα μέχρι σήμερα.

• Like 1