spyder Ιούνιος 29, 2016 #61 Κοινοποίηση Ιούνιος 29, 2016 Στο πρώτο αγώνα που τρέξαμε με @GoMaR @thazio @wolves έχασα πάλι την εκκίνηση διότι δεν εμφανιστήκανε ποτέ τα starting lights. Το παιχνίδι το έχω κάνει μία φορά uninstall-install, δεν άλλαξε κάτι. Δεν μου έχει συμβεί ποτέ offline με AI, ούτε στο Tangocup και Wamtacup, ούτε και στο SRS που έχω τρέξει πάνω απο 10 φορές. Εψαξα και στο επίσημο forum δεν βρήκα τίποτα, μάλλον πρέπει να το αναφέρω εκεί ως mp bug (4-5 φορές το συμβάν). Μήπως φταίνε τα win7 που μου ζητάνε upgrade σε 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Ιούνιος 29, 2016 #62 Κοινοποίηση Ιούνιος 29, 2016 Δεν το έχω ξανακούσει τέτοιο πρόβλημα. Να ξέρεις πως δεν αρκεί η επανεγκατάσταση. Κανε rename τον φάκελο assettocorsa μέσα στα documents. Θα σου δημιουργήσει νέο. Σε αυτό κάνε τις ρυθμίσεις σου από την αρχή και δοκίμασε. Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lylankor Ιούνιος 29, 2016 #63 Κοινοποίηση Ιούνιος 29, 2016 @liakjim αν πιάσω το theoretical best μου το δέχομαι . @spyder μου το έχει κάνει και εμένα αυτό, αλλά 1-2 φορές μόνο. Δεν έχω πειράξει τίποτα για να το φτιάξω απλά δε το έχει ξανακάνει τελευταία. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
thazio Ιούνιος 29, 2016 #64 Κοινοποίηση Ιούνιος 29, 2016 Τελικά κατάφερα να βρω τα σωστά πατήματα απλώς δεν το έχω κάνει σε έναν ολόκληρο γύρο. Για του λόγου το αληθές τσεκάρετε και το theoretical best μου: http://managerdc8.rackservice.org:50299/lapdetails?lapid=216427# 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Ιούνιος 29, 2016 #65 Κοινοποίηση Ιούνιος 29, 2016 Υπερ-έλιεν!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
troffeo Ιούνιος 29, 2016 #66 Κοινοποίηση Ιούνιος 29, 2016 Εσύ αγόρι μου δεν είσαι υπερ άλιεν, αλλά μάλλον μετροπόντικας του Mugello χαχαχαχαχαχαχα Δεν εξηγείται διαφορετικά χρόνος 0:10:759, εάν δεν έχεις βρεί την μθστική δίοδο της πίστας χαχαχαχαχα 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
akis_z80 Ιούνιος 29, 2016 Author #67 Κοινοποίηση Ιούνιος 29, 2016 Καλά τα χρονόμετρα και οι χειρουργικές κινήσεις ενός hotlap, αλλά για μένα η ουσία είναι στο racing. Ποιος νοιάζεται για χρόνους, θέση κατάταξης και πόντους όταν τελείωνει το race λαχανιασμένος από μία καλή μάχη; Τι είπα πάλι ρε γαμώτο.. Ανακάλυψα το ζεστό νερό. Εδώ μια χαβαλετζίδικη online κόντρα με @spyder και @GoMaR. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Ιούνιος 29, 2016 #68 Κοινοποίηση Ιούνιος 29, 2016 Μπράβο παιδιά, με πορώσατε!!! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgiadis Giorgos Ιούνιος 29, 2016 #69 Κοινοποίηση Ιούνιος 29, 2016 15 minutes ago, akis_z80 said: Καλά τα χρονόμετρα και οι χειρουργικές κινήσεις ενός hotlap, αλλά για μένα η ουσία είναι στο racing. Ποιος νοιάζεται για χρόνους, θέση κατάταξης και πόντους όταν τελείωνει το race λαχανιασμένος από μία καλή μάχη; Τι είπα πάλι ρε γαμώτο.. Ανακάλυψα το ζεστό νερό. Εδώ μια χαβαλετζίδικη online κόντρα με @spyder και @GoMaR. Δε θα ξανανεβάσεις video το οποίο δεν είναι μέσα απο το VR!!! Σου το απαγορεύω!!!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
spyder Ιούνιος 29, 2016 #70 Κοινοποίηση Ιούνιος 29, 2016 (edited) Μην νομίζετε ότι κατάφερα να τους περάσω, με αφήσανε λαγό μπροστά για να τους προπονήσω στις προσπεράσεις Έγινε επεξεργασία Ιούνιος 29, 2016 από spyder 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Ιούνιος 30, 2016 #71 Κοινοποίηση Ιούνιος 30, 2016 Σε πληροφορω οτι ησουν ανταγωνιστικοτατος 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση akis_z80 Ιούνιος 30, 2016 Author Δημοφιλής Δημοσίευση #72 Κοινοποίηση Ιούνιος 30, 2016 15 hours ago, Georgiadis Giorgos said: Δε θα ξανανεβάσεις video το οποίο δεν είναι μέσα απο το VR!!! Σου το απαγορεύω!!!!! Δε σε πιάνω..... τι εννοείς..; Μήπως εννοείς με αυτό; (just arrived at home, ίσως προλάβω να το δοκιμάσω αργά το βράδυ) 19 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolves Ιούνιος 30, 2016 #73 Κοινοποίηση Ιούνιος 30, 2016 Μεγειες.........!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uhu Ιούνιος 30, 2016 #74 Κοινοποίηση Ιούνιος 30, 2016 (edited) πριν 16 λεπτά, το μέλος akis_z80 έγραψε: Αντε να δούμε αν βοηθάει ή όχι σε competitive gaming Έγινε επεξεργασία Ιούνιος 30, 2016 από uhu Link to comment Share on other sites More sharing options...
panosdimp Ιούνιος 30, 2016 #75 Κοινοποίηση Ιούνιος 30, 2016 (edited) Eίχα αποφασίσει να κατέβω στο κόμπο του Ακη αλλά μου έκαναν μια πρόταση για το τριήμερο που δεν μπορώ να απορρίψω ,αποφάσισα να πάρω τα βουνά με τα φιλαράκια . Τα λέμε όμως εν καιρώ .. Με γειά σου Ακη περιμένουμε review. Έγινε επεξεργασία Ιούνιος 30, 2016 από panosdimp 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Ιούνιος 30, 2016 #76 Κοινοποίηση Ιούνιος 30, 2016 Έχεις σε πμ την ταχυδρομική μου διεύθυνση. Δεν θέλω πολύ, καμιά εβδομάδα. Μεγεια!!! Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
akis_z80 Ιούνιος 30, 2016 Author #77 Κοινοποίηση Ιούνιος 30, 2016 2 minutes ago, uhu said: Αντε να δούμε αν βοηθάει ή όχι σε competitive gaming Το μόνο που με νοιάζει είναι να βοηθάει στο immersion. Στα παπάκια μου για τα laptimes πραγματικά. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgiadis Giorgos Ιούνιος 30, 2016 #78 Κοινοποίηση Ιούνιος 30, 2016 Just now, akis_z80 said: Το μόνο που με νοιάζει είναι να βοηθάει στο immersion. Στα παπάκια μου για τα laptimes πραγματικά. Απο τριτη ή τεταρτη θα παρεις αδεια!!! Θα παμε ημερισια σπιτι σου Μεγειες !!! Protip απο Nico Rosberg: σερβιετα στο μετωπο για να τραβαει!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Ιούνιος 30, 2016 #79 Κοινοποίηση Ιούνιος 30, 2016 Protip απο Nico Rosberg: σερβιετα στο μετωπο για να τραβαει!!! Ε??? Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
akis_z80 Ιούνιος 30, 2016 Author #80 Κοινοποίηση Ιούνιος 30, 2016 55 minutes ago, liakjim said: Ε??? Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk let me google that for you και άλλα τέτοια ξεκαρδιστικά : http://www.telegraph.co.uk/sport/motorsport/formulaone/11496549/Why-will-Nico-Rosberg-wear-a-womans-sanitary-towel-on-his-head-during-the-Malaysian-Grand-Prix.html 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts