liakjim Ιούνιος 28, 2016 #41 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2016 Η Παρασκευή με έχει εγκλωβίσει να πάρει. Μακάρι να ξανα γυρνάγαμε Κυριακή. Με βλέπω να μην τρέχω ποτέ ή σπάνια. Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aris Teidis Ιούνιος 28, 2016 #42 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2016 Εγώ αποκαθήλωσα (ελπίζω οριστικά) την CSWv1(πωλείται) μου για να ανεβάσω το OSW μοτέρ μου, μιας και το SimuCube είναι στο δρόμο και ελπίζω να το βάλω σε λειτουργία μέσα στο Σαβ/κο. Τον αγώνα όμως την Παρασκευή δεν βλέπω να τον προλάβω... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oxide Burnedbrain Ιούνιος 28, 2016 #43 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2016 Αν είναι να τρέξουμε 3 και ο κούκος ας αλλάξουμε πάλι τη μερα. Στάλθηκε από το MotoE2(4G-LTE) μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Ιούνιος 28, 2016 #44 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2016 Παρασκευη αποφασισε ο λαος,Παρασκευη θα τρεξουμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
uhu Ιούνιος 28, 2016 #45 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2016 (edited) Χωρίς να εχω πρόβλημα με οποιαδήποτε μέρα, μου φαίνεται πως περισσότεροι μαζευόμαστε Παρασκευή. Το combo και το δικό μου και του spyder και του ίδιου του jim πήγαν λίγο άκλαφτα... Επίσης οι Πάνοι τρέχουν πρωτάθλημα rf2 κυριακή, χειρότερα νομίζω να τους τσαμπουνίσουμε και το gatherings ίδια μέρα. Εκτός αν κάνουμε τα gatherings ανά 2 βδομάδες με το combo να πέφτει τις βδομάδες που δεν εχει rfactor, να δώσουμε χώρο (και καμιά επιπλέον συμμετοχή ) και στο πρωτάθλημα του mad dog και να εχουν άνεση αυτοί που τρέχουν και τα 2 sim. Εγω δεν εχω πρόβλημα να κάνω προπόνηση και χαλαρά races ενα 2 βδόμαδο το ίδιο combo. Έτσι ήταν και το olfsl και έτσι γίνεται και στην F1 Δημήτρη άλλη ώρα? ή είναι απλά θέμα μέρας? Έγινε επεξεργασία Ιούνιος 28, 2016 από uhu Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Ιούνιος 28, 2016 #46 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2016 Δε καταλαβατε καλα...Το οτι καποιοι τρεχουν RF2 η Fifa η lula ειναι προβλημα τους.Δε θα αλλαξουμε τις συνηθειες μας για 2-3 ατομα 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uhu Ιούνιος 28, 2016 #47 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2016 πριν 1 λεπτό, το μέλος GoMaR έγραψε: Δε καταλαβατε καλα...Το οτι καποιοι τρεχουν RF2 η Fifa η lula ειναι προβλημα τους.Δε θα αλλαξουμε τις συνηθειες μας για 2-3 ατομα Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Ιούνιος 28, 2016 #48 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2016 Παρασκευη αποφασισε ο λαος,Παρασκευη θα τρεξουμε http://doodle.com/poll/7fe49dxzuwbpv28i Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Ιούνιος 28, 2016 #49 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2016 Α ειχαμε και αλλες συμμετοχες ; Τοτε Πεμπτη παιδια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lazy Dog Ιούνιος 28, 2016 #50 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2016 Ενταξει παιδες το εχουμε κουρασει(για να μην πω κατι πιο ασχημο) Απο Κυριακη σε Παρασκευη και απο κει Πεμπτη Καλους αγωνες να εχετε...τα ξαναλεμε απο φθινόπωρο 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Ιούνιος 28, 2016 #51 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2016 Παμε RF2 lazy...εκει επικρατει αλλη τρελα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolves Ιούνιος 28, 2016 #52 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2016 πριν 24 λεπτά, το μέλος Lazy Dog έγραψε: Ενταξει παιδες το εχουμε κουρασει(για να μην πω κατι πιο ασχημο) Απο Κυριακη σε Παρασκευη και απο κει Πεμπτη Καλους αγωνες να εχετε...τα ξαναλεμε απο φθινόπωρο Ελα μωρε, ενταξει... ετσι κι αλλιως μπαινουμε καθε μερα. Αυτο θα συνεχισουμε να κανουμε. Αν πεφτουμε και σε αγωνα, ακομα καλυτερα... Τωρα αν θα ναι Πεμπτη ή Παρασκευη ή Κυριακη ο αγωνας λιγη σημασια εχει αυτη την περιοδο... Δεν θα αλλαξει και κατι. Εγω θα ειμαι τελευταιος και εσυ, περιπου, στη μεση του αγωνα θα βγεις 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lazy Dog Ιούνιος 28, 2016 #53 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2016 Η ωρα με σκοτωνει το εχω ξαναγραψει. Εννοειται οτι θα μπαινω για practice/hotlaping, αλλο αυτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
akis_z80 Ιούνιος 28, 2016 Author #54 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2016 Παιδιά η ημερομηνία της "ημιεπίσημης" συνάντησης αυτή τη βδομάδα αναγράφεται στο 1ο ποστ. Όταν δημιούργησα το thread υπερίσχυε η Παρασκευή και για να αποφύγουμε μπερδέματα θα προτιμούσα να παραμείνει αυτή. Πέραν αυτού, εγώ θα είμαι και την Πέμπτη και την Παρασκευή και την Κυριακή το βράδυ available για online μάχες 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
akis_z80 Ιούνιος 28, 2016 Author #55 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2016 5 hours ago, GoMaR said: Ρε συ Ακη,με 30psi πως σου παει 36? εγω εχω 26 μπροστα αριστερα και πιανω 36 Πρέπει ΣΤΑΝΤΑΡ να έχω κάνει πατάτα στο setup που ανέβασα, θα το δω το βράδυ. Κρατήστε πάντως ως δεδομένο ότι η βέλτιστη πίεση είναι τα 36 psi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spyder Ιούνιος 28, 2016 #56 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2016 Κι εγώ 26fl - 28fr, 29rl - 30rr για να πιάσει το 36f - 37r. Το πίσω camber στο -3.3, θα δοκιμάσω και το -4.1 το βράδυ. Toe έχω 8f-16r προς το παρόν. Το TC οπωσδήποτε off, κέρδισα 2 sec. απο δαύτο. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Ιούνιος 28, 2016 #57 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2016 [PRESSURE_LF] VALUE=27 [PRESSURE_RF] VALUE=28 [PRESSURE_LR] VALUE=28 [PRESSURE_RR] VALUE=29 οι πιεσεις μου.Ακομα δεν εχω σιγουρευτει για το μπροστα αριστερα. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Ιούνιος 28, 2016 #58 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2016 @Lylankor μας βγήκες ψιλο(χοντρο) alien μου φαίνεται. Τον FAK δεν τον περνάς εύκολα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
akis_z80 Ιούνιος 28, 2016 Author #59 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2016 Παιδιά σόρρυ, είχα ποστάρει λάθος setup. Διόρθωση (πιέσεις gomar και αλλαγμένο λίγο toe). 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Ιούνιος 29, 2016 #60 Κοινοποίηση Ιούνιος 29, 2016 Ένα video θα βοηθούσε από τους 2:12 κάτι, pretty please. Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts