akis_z80 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25, 2016 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25, 2016 (edited) Track: MugelloCar: Nissan 370z Nismo TIME OF DAY: 16:30 WEATHER: Clear AIR TEMP: 30-32c TARMAC TEMP: 38-44c GRIP: 96% στο practice, θα αυξάνεται αργά και σταθερά Tyre blankets: Off PRACTICE: 21:00 (70 λεπτά) QUALIFY: 22:10 (20 λεπτά) RACE: 22:30 (20 γύροι) Πρέπει να έχουμε τουλάχιστον 2 ρόδες μέσα στα όρια της πίστας (λευκές γραμμές). Αν έχουμε επαφή με άλλον οδηγό με δική μας υπαιτιότητα, του παραχωρούμε σε ασφαλές σημείο τη θέση μας. Προσοχή όταν ξαναμπαίνουμε στην πίστα μετά από έξοδο. Κοιτάμε πρώτα πίσω μας και στο χάρτη. Προσοχή όταν βγαίνουμε από τα pits! Κανόνες αγωνιστικής συμπεριφοράς + video Για καλύτερο spatial awareness προτείνεται το Helicorsa Application (DOWNLOAD) Προτείνεται η χρήση DISCORD με Push to Talk (ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΔΩ) Έγινε επεξεργασία Ιούνιος 25, 2016 από akis_z80 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolves Ιούνιος 25, 2016 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2016 Μα φυσικα ολοι για το αυτοκινητο ειχαμε απορια, για την πιστα το ηξεραν και οι πετρες ποια θα εμπαινε 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Ιούνιος 25, 2016 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2016 Μπραβο καμαρι μου...Το χειροτερο αμαξι του AC πηγες και διαλεξες Φτιαξε τον σερβερ τωρα για τιμωρια Link to comment Share on other sites More sharing options...
akis_z80 Ιούνιος 25, 2016 Author #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2016 Έτοιμος ήταν πριν κάνω το ποστ . Μετά από τη χθεσινή συζήτηση είπαμε να βάλουμε περισσότερη ώρα practice μέσα στη βδομάδα για να προλαβαίνουμε να κάνουμε δοκιμές. Οπότε έχουμε 30 λεπτά qualιfy και 7 γύρους αγώνα. Οι κουβέρτες διπλώθηκαν και μπήκαν στις ντουλάπες λόγω καλοκαιριού. Δε νομίζω να έχει κανείς πρόβλημα να ζεστάνει τα λαστιχάκια του με τέτοιες θερμοκρασίες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oxide Burnedbrain Ιούνιος 25, 2016 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2016 1 minute ago, GoMaR said: Μπραβο καμαρι μου...Το χειροτερο αμαξι του AC πηγες και διαλεξες Φτιαξε τον σερβερ τωρα για τιμωρια Το χειρότερο? Με τέτοια θερμοκρασία στους 20 γύρους λέτε να χρειαστεί Pit stop? Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Ιούνιος 25, 2016 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2016 (edited) Εύγε!!! πριν 4 λεπτά, το μέλος GoMaR έγραψε: Μπραβο καμαρι μου...Το χειροτερο αμαξι του AC πηγες και διαλεξες ΕΙΣΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! πριν 22 λεπτά, το μέλος akis_z80 έγραψε: Tyre blankets: Off Χμμμμ Έγινε επεξεργασία Ιούνιος 25, 2016 από liakjim Link to comment Share on other sites More sharing options...
akis_z80 Ιούνιος 25, 2016 Author #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2016 Να κάτσεις να τα ζεστάνεις κύριε στο outlap! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Ιούνιος 25, 2016 #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2016 Μαζί σου!!! (απλά τα επισημαίνω για τους μη παρατηρητικούς!!!). Ιάσονα, το αμάξι είναι πολύ καλό. Αρχικά σε ξενίζει λίγο αλλά όταν όσο το πιέζεις , τόσο σε αποζημιώνει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Ιούνιος 25, 2016 #9 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2016 10 minutes ago, liakjim said: Εύγε!!! ΕΙΣΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Χμμμμ Ασχετος επειδη δεν μου αρεσει ; Ρε για προσγειωθειτε λιγο Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Ιούνιος 25, 2016 #10 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2016 πριν 1 λεπτό, το μέλος GoMaR έγραψε: Ασχετος επειδη δεν μου αρεσει ; Ρε για προσγειωθειτε λιγο Θα δεις θα δεις (να προσέχω λίγο πως μιλάω, έγινες VIP τώρα !!!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
akis_z80 Ιούνιος 25, 2016 Author #11 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2016 @GoMaR πάλι καλά να λες.. Παραλίγο να έβαζα Tatuus 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Ιούνιος 25, 2016 #12 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2016 1 minute ago, liakjim said: Θα δεις θα δεις (να προσέχω λίγο πως μιλάω, έγινες VIP τώρα !!!) Κριμα που δε μπορω να ριξω ban!!! Ρε ειστε χαζοι???? Γιατι δε μου λετε οτι ειναι το 370 ;;; Νομιζα το GTR nismo Παιρνω πισω οτι ειπα!!!!!!!!!!! :D:D:D 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Ιούνιος 25, 2016 #13 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2016 Αχχχχχχ, όταν τα λέω εγώ!!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lylankor Ιούνιος 25, 2016 #14 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2016 (edited) 2 hours ago, akis_z80 said: @GoMaR πάλι καλά να λες.. Παραλίγο να έβαζα Tatuus Πολύ θα ήθελα να τρέξω με αυτό! Δε έχω δοκιμάσει το συγκεκριμένο στο AC ακόμα αλλά αντίστοιχα σε άλλα sim, συνήθως δίνουν και ωραίες μάχες λόγω καλού grip και (σχετικά) χαμηλών ταχυτήτων. Έγινε επεξεργασία Ιούνιος 25, 2016 από Lylankor Link to comment Share on other sites More sharing options...
sosna Ιούνιος 25, 2016 #15 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2016 Πάλι με κάσα θα τρέξουμε. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Ιούνιος 25, 2016 #16 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2016 Για ελάτε να γεμίσουμε τον σερβερ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Ιούνιος 25, 2016 #17 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2016 Πολύ καλό combo, δίνει μάχες στον πόντο, στην κυριολεξία (ευχαριστώ @Lylankor, τρελές μάχες) Μετά ήρθε ο εκνευριστικός, που κάτι μαγικό κάνει εκεί μέσα (ή εγώ κάτι πολύ λάθος) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
akis_z80 Ιούνιος 25, 2016 Author #18 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2016 Ποιος θα μου φτιάξει αυτό το skin; Και μην ξεχνάτε: για το NISSAN μας αγοράζουμε μόνο γνήσια προϊόντα YASHIO FACTORY 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
thazio Ιούνιος 26, 2016 #19 Κοινοποίηση Ιούνιος 26, 2016 ψάξε κατέβασέ το από το forza 2 και θα στο προσαρμόσω εγώ στο AC. Δεν ντρέπεσαι πάντως να παίζεις με τις νεράιδες κοτζαμ άνδρας http://www.forzacentral.com/forum/threads/drift-photos-drift-cars.22191/page-15 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lylankor Ιούνιος 26, 2016 #20 Κοινοποίηση Ιούνιος 26, 2016 (edited) Ωραίο αγώνα θα δώσει, κάναμε 2-3 7γυρα με απ' όλα χθες με @liakjim (μάχες, λίγο ξύλο και πολύ πλάκα ). Το μόνο κακό του είναι οτι το νιώθεις αρκετά βαρύ το αυτοκίνητο, αυτό βέβαια βοηθάει και λίγο γιατί όλα γίνονται πιο αργά. Αλλά και ένα combo σαν αυτό θα μετράει πολύ κάποια στιγμή : Έχουν φτιάξει μια Tsukuba για το AC, την έχει δοκιμάσει κανείς? Την αυτοκινητάρα την έχουμε !! Έγινε επεξεργασία Ιούνιος 26, 2016 από Lylankor Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts