mer Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24, 2016 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24, 2016 Θέλω να κάνω αυτό που γράφω στον τίτλο. Πώς μπορώ με λιγότερο δυνατό κόστος; Τι λύσεις υπάρχουν και τι εναλλακτικές αν γίνεται από άτομα που το έχουν κάνει ήδη και το βλέπουν στην πράξη. Θα ήθελα να μου προτείνετε είτε χωρίς να τραβήξω καλώδιο από το Modem είτε τραβώντας, αν και θα προτιμούσα ασύρματα. Θέλω να κάνω roaming χωρίς να επηρεάζεται το voip και skype και streaming. Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mer Ιούνιος 29, 2016 Author #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 29, 2016 Κανείς δεν ξέρει ούτε το έχει κάνει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Ιούνιος 29, 2016 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 29, 2016 Δες το Unifi Link to comment Share on other sites More sharing options...
mer Ιούνιος 29, 2016 Author #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 29, 2016 Το έχω δει. Κάτι εναλλακτικό δεν υπάρχει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Ιούνιος 30, 2016 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 30, 2016 Ξέρω και τα Meraki αλλά δε θέλεις να ακούσεις το κόστος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts