denz Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23, 2016 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23, 2016 Εδώ και κάμποσο καιρό ένα μηχάνημα με win7 παρουσιάζει το εξής πρόβλημα: Δεν δέχεται τις ενημερώσεις από το update των windows 7, δεν μπορεί να αναβαθμίσει προγράμμα π.χ. skype, MS office κτλπ. Ο νους μου πάει ότι κάτι τρέχει με την registry αλλά δεν έχω ιδέα πως μπορώ να το λύσω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delijohn Ιούνιος 23, 2016 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2016 τι σφάλμα πετάει; Έχει κάποιο κωδικό να ψάξεις/ουμε;; Η registry γιατί να'ναι corrupt; Το κλείνετε τραβώντας το από την πρίζα ή είχε ιούς; Link to comment Share on other sites More sharing options...
denz Ιούνιος 23, 2016 Author #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2016 56 minutes ago, Delijohn said: τι σφάλμα πετάει; Έχει κάποιο κωδικό να ψάξεις/ουμε;; Η registry γιατί να'ναι corrupt; Το κλείνετε τραβώντας το από την πρίζα ή είχε ιούς; Και τα 2 παίζουν. Πρέπει να έκλεισε απότομα από διακοπή ρεύματος + δεν λειτουργήσε το ups για κάποιο λόγο. Για ιο δεν είμαι 100% αλλά δεν το αποκλείω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delijohn Ιούνιος 23, 2016 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2016 Για πήγαινε εδώ, πάτα εκεί που λέει Run Now για "Windows 8.1, Windows 8, and Windows 7" και δες αν αυτό το tool βρίσκει τίποτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nucleus Ιούνιος 23, 2016 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2016 (edited) πριν 3 ώρες, το μέλος denz έγραψε: Εδώ και κάμποσο καιρό ένα μηχάνημα με win7 παρουσιάζει το εξής πρόβλημα: Δεν δέχεται τις ενημερώσεις από το update των windows 7, δεν μπορεί να αναβαθμίσει προγράμμα π.χ. skype, MS office κτλπ. Ο νους μου πάει ότι κάτι τρέχει με την registry αλλά δεν έχω ιδέα πως μπορώ να το λύσω. Τι εννοείς δεν δέχεται τις ενημερώσεις? Αν πας απο Control Panel -> Windows Update βρίσκει ενημερώσεις αλλά δεν τις εγκαθιστά με κάποιο error? Δεν βρίσκει καν ενημερώσεις? Μπορείς να ανοίξεις μια με Notepad (η όποιον άλλον text editor έχεις) το αρχείο C:\Windows\System32\drivers\etc\hosts και δες μήπως έχεις εκεί τίποτα εγγραφές για τα addresses που αναφέρονται στο παρακάτω https://technet.microsoft.com/en-us/library/cc708605(v=ws.10).aspx Παράθεση windowsupdate.microsoft.com *.windowsupdate.microsoft.com *.windowsupdate.microsoft.com *.update.microsoft.com *.update.microsoft.com *.windowsupdate.com download.windowsupdate.com download.microsoft.com *.download.windowsupdate.com wustat.windows.com ntservicepack.microsoft.com να δείχνουν σε κάποια άσχετη ip ή την 127.0.0.1 Έγινε επεξεργασία Ιούνιος 23, 2016 από nucleus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts