Jump to content

Recommended Posts

Τον χρειαζομαι για "αποθηκη", λειτουργικο κ παιχνιδια ειναι στον μεγαλο SSD

Κοιταζω προς WD Green αλλά θα ηθελα να ακουσω και αντιπροτασεις

Το νο1 ζητουμενο ειναι να ειναι dead silent γιατι εχω θεμα αφου το case ειναι στα 30 εκατοστα απο το αυτι μου επανω στο γραφειο

:)

Έγινε επεξεργασία από Lazy Dog

Επειδή τα data δεν είναι πάντα εύκολο να τα ξαναβρείς.. κι επειδή όσο πιο μεγάλοι γίνονται οι δίσκοι, τόσο πιο πολλά χάνεις αν πάει κάτι στραβά, μελέτησε λίγο αυτή τη σελίδα...

https://www.backblaze.com/blog/hard-drive-reliability-stats-for-q2-2015/

Για το θόρυβο μη σε νοιάζει, μια και μπορείς να τους φορέσεις σε ειδικό συρτάρι, να μην μεταφέρονται οι κραδασμοί ή να κάνεις κ κάποια δική σου πατέντα, πάνω σε φελιζόλ ή κάτι παρόμοιο, ώστε να μη μεταφέρεται ο θόρυβος εκτός κουτιού.. άλλωστε τέτοια αγορά, την βάζεις κι εκτός κουτιού, π.χ. σε μια θήκη, κάτω από το router του σπιτιού.. 

(τα καλά router, κοντεύουν να έχουν λειτουργίες nas πλέον)

• Like 1

Εχω πεταξει 2 blue λογω κραδασμων...εχω θεμα με τον οποιο συντονισμο

Κοιταζω σε green γιατι μονο αυτοι μεχρι τωρα εχουν αποδειχτει εντελως αθορυβοι...

Τα εχω δει τα failure rates αλλά δεν μου λενε κατι...εχει σκασει wd σε μια μερα κ απο την αλλη εχω εναν seagate πεντε χρονια τωρα

• Like 1

Εγω θα το ξαναπω. Παιζει να ειμαι ο μονος που εχω μεινει ευχαριστημενος απο 3 διαφορετικες εταιρειες: WD, Seagate και Toshiba (εξωτερικος ο τελευταιος). Το ιδιο και απο την Maxtor παλιοτερα (εχω ακομη λειτουργικους maxtor IDE δισκους). 

Μου εχουν χαλασει και WD (ενας μαλιστα ειναι Green , επαιζε ασταματητα για 6 χρονια), εχω εναν black που κοντευει τα 8 , εχει χαλασει και ενας seagate ... Ολα ειναι και λιγο θεμα τυχης! !

Η προσφατη μου αγορα ειναι purple και ειναι εξαιρετικος. Εναν ακομη Green εχω και ειναι ο πιο αθορυβος τελικα! Ολο το θορυβο τον κανει ο black.

• Like 1