Jump to content

πως να μην επισκευάσετε το tablet σας

eleozz

Recommended Posts

Παιδιά, το service σε πολλά καταστήματα είναι "πονεμένη υπόθεση"

Φίλος (μάλλον πολύ γκαντέμης) σε λάπτοπ του διέγραψαν τα πάντα σε άλλο πολυκατάστημα (όχι στα Public) ενώ στο σταθερό του η διάγνωση για τα κολλήματα ήταν μνήμη χαμηλή RAM την οποία δεν την είχαν λόγω παλαιότητας αλλά η διάγνωση χρεώθηκε (πάλι όχι στα Public).

Και στις δυο περιπτώσεις πλήρωσε χωρίς να μείνει ικανοποιημένος.

Ηθικό δίδαγμα. Άμα είσαι εύκολος, βολικός και μη γνώστης μπορεί να κινδυνεύεις.

ΥΓ σε γνωστό που του είχα βάλει καινούργιο δίσκο, του έκανα φορμάτ, άλλαξα θερμοαγώγιμη, καθάρισα τον πύργο κτλ.

Με έπαιρνε κάθε βδομάδα 2-3 φορές να με ρωτήσει για το μακρύ και το κοντό του για ένα μήνα και αν δεν μπορούσα να τον εξυπηρετήσω αμέσως καταλάβαινα θυμό στη φωνή του.

Αν ήμουν τεχνικός και τον είχα χρεώσει κάποιο ποσό, λέτε  να μου έλεγε ευχαριστώ?

Έγινε επεξεργασία από p55
  • Like 2

πριν 2 ώρες, το μέλος p55 έγραψε:

Ηθικό δίδαγμα. Άμα είσαι εύκολος, βολικός και μη γνώστης μπορεί να κινδυνεύεις.

Αν εισαι ευκολος,βολικος και μη γνωστης , παρε μια ντουζινα κοτες και φυτεψε πατατες . Τι σκατα μου τα θελεις τα λαπτοπ και τα ταμπλετ?

πριν 13 ώρες, το μέλος kpetros έγραψε:

Αν εισαι ευκολος,βολικος και μη γνωστης , παρε μια ντουζινα κοτες και φυτεψε πατατες . Τι σκατα μου τα θελεις τα λαπτοπ και τα ταμπλετ?

Όσο πιο "άσχετος" είναι κανείς τόσο πιο εύκολο είναι να του πουλήσει το εκάστοτε κατάστημα ότι προϊόν θέλει αυτό. Οπότε ακόμα και το να ασχοληθεί κανείς με κότες και πατάτες πάλι θα καταλήξει σε αμφίβολο αποτέλεσμα.