Jump to content

6600 GT / X800XL

ea6gka

Ποια απο τις 2?  

30 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• Replies 67
  • Created
  • Last Reply

εγώ παρατηρώ πάντως πολύ υψηλή τιμή για την 6600GT (240) και αρκετά χαμηλή για την X800XL (300)....

Αρχική απάντηση από spc

εγώ παρατητώ πάντως πολύ υψηλή τιμή για την 6600GT και αρκετά χαμηλή για την X800XL....

για πες :cry:

Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 22:38]

για πες :cry:

Οι τιμές που ήξερα είναι 200 και 350 αντίστοιχα...

6600GT από εμένα.Για τα λεφτά της είναι η καλύτερη επιλογή που υπάρχει αυτή τη στιγμή.’μα θες να δώσεις 300+ τότε it's up to you...

Αν ειναι να κανεις το Mod στην dfi και πας για sli αργοτερα τοτε ισως η 6600gt να μην ειναι ασχημη αγορα....για μονη της χ800xl χωρις συζητηση...

Ρε παιδιά, και 2 6600GT σε SLI να βάλεις, πάλι πιο αργές θα είναι από την X800XL. Μην το συζητάτε καν.

Αρχική απάντηση από planetman

Ρε παιδιά, και 2 6600GT σε SLI να βάλεις, πάλι πιο αργές θα είναι από την X800XL. Μην το συζητάτε καν.

αν οι drivers δουλεουν σωστα στο παιχνιδη οχι οι 2 6600 θα ειναι πιο γρηγορες. το προβλημα ειναι οτι πρεπει να ελπιζεις οτι το παιχνιδη που θες να παιξεις θα στο υποστηριξη κ η nvidia

Φίλε AMDά zyx, οι 2 6600GT είναι στην πλειοψηφία των εφαρμογών πιο αργές από την 6800GT. Η X800XL είναι όπως είδαμε στις περισσότερες περιπτώσεις πιο γρήγορη από την 6800GT, απότε η X800XL φαίνεται να είναι γρηγορότερη από τις 2 6600GT.

Όλα αυτά σε εφαρμογές που υποστηρίζουν το SLI, άσε που οι 2 6600GT κοστίζουν παραπάνω από την X800XL, επίσης έτσι δεν μπορείς αργότερα να προσθέσεις κι άλλη κάρτα. Προσωπικά προτιμώ την ΑΤΙ. Με την 6600GT έχω ψιλοαπογοητευτεί.

Γνώμη μου είναι αν έχεις σκοπό να κάνεις SLI, πάρε μία 6800GT τώρα και όποτε γουστάρεις και έχει φράγκα παίρνεις άλλη μία. Δεν αξίζει να βάλεις 2 6600GT μαζί. Αν δεν έχεις σκοπό να κάνεις SLI πάρε την X800XL.

ΥΓ: Θα μου πει κανείς πού υπάρχει η X800XL με 300;

Ρε παιδες δεν αξιζει τα χρηματα της πιστευω μια χ800χλ αφου με 180 ευρο βρισκεις 6600 gt ......σαν καρτες θεωρω οτι εχουν το ιδιο μελλον....αφου κατα τι γνωμη μου βρισκομαστε σε ενα μεταβατικο σταδιο στον τομεα αυτο....επισης δεν πιστευω να εχεις κανεις παραπονο για τις επιδοσεις που σου προσφερει μια 6600 gt....αυτη ειναι η γνωμη μου , θεωρω τα παραπανισια χρηματα που θα δωσεις πεταμενα λεφτα. Κρατα τα επιπλεον χρηματα για το μελλον.......

Αρχική απάντηση από sebastian

Ρε παιδες δεν αξιζει τα χρηματα της πιστευω μια χ800χλ αφου με 180 ευρο βρισκεις 6600 gt ......σαν καρτες θεωρω οτι εχουν το ιδιο μελλον....

τα κανεις να φαινονται λες και εχουν ιδιες επιδοσεις...αν βαλεις κανα φιλτρα στην 6600gt η διαφορα ειναι ιδιαιτερα αισθητη...παντως η διαφορα στην τιμη ειναι οντως μεγαλη...

Αρχική απάντηση από DarkSaga

6600GT από εμένα γιατί η διαφορά %% σε κόστος διακαιολογεί την ψαλίδα!

γιατί δεν γίνεται μια φορά ENA POLL με πράγματα ισάξια σε λεφτά?

Συμφωνω απολυτα.Για τα λεφτα της η 6600GT ειναι η καλυτερη επιλογη.

Η Χ800ΧL ειναι σε αλλη κλαση απο πλευρας τιμης.

Μη συγκρινουμε ανομοια πραγματα.

Προς θεου γνωριζω οτι η χ800χλ ειναι καλυτερη αλλα πιστευω οτι τα λεφτα αυτα δεν αξιζει να τα δωσεις............... θεωρω οτι εχουν πανω κατω το ιδιο μελλον σαν καρτες........Ενα μεγαλο μειονεκτημα παντως ειναι οτι δεν εχει shaders 3.0 μην το ξεχναμε.................

Κρατα τα επιπλεον χρηματα που θα εδινες γι΄αυτην για το μελλον ........

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.