Jump to content

Windows 10 αγορά σε χαμηλή τιμή (Windows 7 > upgrade to 10)

Recommended Posts

Θελω να βαλω τα νεα Windows 10. Πηγα να τα αγορασω αλλα βρηκα τιμες απο 20 ευρω μεχρι 180.

Επειδη ειμαι Γερμανια ομολογω οτι φοβαμαι να τα κατεβασω γιατι πριν λιγο πληρωσα προστιμο για μια ταινια και δεν μου περισσεουν τα λεφτα.

Καμια ιδεα/προταση?

4 hours ago, leonidastra86 said:

Θελω να βαλω τα νεα Windows 10. Πηγα να τα αγορασω αλλα βρηκα τιμες απο 20 ευρω μεχρι 180.

Επειδη ειμαι Γερμανια ομολογω οτι φοβαμαι να τα κατεβασω γιατι πριν λιγο πληρωσα προστιμο για μια ταινια και δεν μου περισσεουν τα λεφτα.

Καμια ιδεα/προταση?

Κάτω από 20 δεν πρόκειται να βρεις... Μπορείς να κοιτάξεις και την επιλογή να αγοράσεις άδεια Windows 7/Windows 8 και να κάνεις δωρεάν αναβάθμιση. Και πάλι όμως, κάτω από 20άρικο δύσκολα θα βρεις.

Βρε αμα ειναι μονο 20 δε με πειραζει. Το θεμα ειναι οτι δε ξερω τι παιζει καθολου με τα καινουρια. 

Εχει σχεση η εκδοση των 7 με την εκδοση στην οποια θα μπορω να αναβαθμισω?

Αν απλα αγορασω ενα serial key τα windows που τα βρισκω μετα?

On 5/1/2016 at 3:57 AM, leonidastra86 said:

Βρε αμα ειναι μονο 20 δε με πειραζει. Το θεμα ειναι οτι δε ξερω τι παιζει καθολου με τα καινουρια. 

Εχει σχεση η εκδοση των 7 με την εκδοση στην οποια θα μπορω να αναβαθμισω?

Αν απλα αγορασω ενα serial key τα windows που τα βρισκω μετα?

Τα 7/8 Home αναβαθμίζονται σε 10 Home και τα Professional/Ultimate αναβαθμίζονται σε Professional. Η Microsoft δίνει ISO για όλα, όταν έχεις κλειδί πες την έκδοση και το βρίσκουμε.

• Like 1

Εφόσον αναβαθμίσεις σε 10, τα κρατάς για πάντα. Αλλά και το συνηθισμένο Office έτσι είναι. Απλά δε σου δίνει δικαίωμα δωρεάν αναβάθμισης μόλις ξαναβγεί νέα έκδοση.

• 2 weeks later...
On 4/5/2016 at 8:09 AM, leonidastra86 said:

Αρα αν παρω αυτα τοτε θα μπορεσω να αναβαθμισω στα 10αρια προ? Ειναι για παντα ή θα πρεπει καθε χρονο σαν το οφις να τα σκαω?

Καλα τι τιμη ειναι αυτη στο λινκ? Υπαρχουν τετοιες τιμες ή εχει λακκο η φαβα;

Καταφερες εκανες δουλεια σου ετσι;

Σκεφτομαι να δοκιμασω τα 10,  υπαρχει τροπος να αποκτηθουν φθηνα; Οι τιμες στο σκρουτζ δεν υπαρχουν. 

Δυνατοτητα αναβαθμισης δεν υπαρχει εκτος αν παιζει τροπος να την παρω απο ενα λαπτοπακι που τρεχει 8.1 και να τα δουλεψω στο pc (που φανταζομαι θα το εχουν προβλεψει και δεν θα παιζει)

Edit: π.χ. https://www.amazon.co.uk/Microsoft-Windows-Professional-Bit-OEM/dp/B010S3VVJW/ref=aag_m_pw_dp?ie=UTF8&m=A1J967BMQLQVPM

Τελος, οσοι τα εχετε βαλει με παλαιοτερο hardware (πλατφορμες Ζ77 - Ζ87) ειχατε κανενα θεμα με drivers, επειδη κοιταξα για το mobo μου και μεχρι win8.1 υπαρχουν drivers.

Έγινε επεξεργασία από javaneze:

Μια χαρα μου δουλεψαν τα Παραθυρα αν και δεν ηταν ευκολη η αναβαθμιση λογω κοληματος στο update.
Τα περασα ομως απο την αρχη και πηραν τον κωδικο κανονικα.

• Like 1

πριν 2 ώρες, το μέλος javaneze: έγραψε:

Καλα τι τιμη ειναι αυτη στο λινκ? Υπαρχουν τετοιες τιμες ή εχει λακκο η φαβα;

Καταφερες εκανες δουλεια σου ετσι;

Σκεφτομαι να δοκιμασω τα 10,  υπαρχει τροπος να αποκτηθουν φθηνα; Οι τιμες στο σκρουτζ δεν υπαρχουν. 

Δυνατοτητα αναβαθμισης δεν υπαρχει εκτος αν παιζει τροπος να την παρω απο ενα λαπτοπακι που τρεχει 8.1 και να τα δουλεψω στο pc (που φανταζομαι θα το εχουν προβλεψει και δεν θα παιζει)

Edit: π.χ. https://www.amazon.co.uk/Microsoft-Windows-Professional-Bit-OEM/dp/B010S3VVJW/ref=aag_m_pw_dp?ie=UTF8&m=A1J967BMQLQVPM

Τελος, οσοι τα εχετε βαλει με παλαιοτερο hardware (πλατφορμες Ζ77 - Ζ87) ειχατε κανενα θεμα με drivers, επειδη κοιταξα για το mobo μου και μεχρι win8.1 υπαρχουν drivers.

Ναι, μπορείς να πάρεις win 7 ή 8/8.1 και να τα αναβαθμίσεις μέχρι τον Ιούνιο. Θα σου παίξει μια χαρά και η αναβάθμιση παίζει μια χαρά. Τουλάχιστον σε μένα που την έχω κάνει σε 7-8 pc γνωστών και φίλων, πέρα από 4 συστήματα δικά μου, όλα καλά. Τα 10 είναι σχεδόν ίδια με τα 8/8.1, οπότε δε νομίζω να'χεις θέμα με drivers κ.λπ.. Έχει και ειδικό εργαλείο που τσεκάρει τι συσκευές έχει και σου λέει αν θα πάνε όλα καλά (θεωρητικά). Τέλος, για τα συστήματα που λες, δε βλέπω λόγο να'χεις ασυμβατότητες.. μιλάμε να'χεις πρόβλημα σε πολύ πιο παλιά συστήματα, στων τελευταίων ετών, δε νομίζω.

• Like 1

Εχεις 7-8 γνωστους με γνησια win7/8;  Ποιος εισαι ρε παιδι μου :D:D

Περα απο τη πλακα οντως ειχανε γνησια ή τα αγορασες προκειμενου να αναβαθμιστουν σε 10;

Επειτα απο την πρωτη φορα που εκανες τo upgrade αν μετα τον ιουνιο θελεις να κανεις φορματ, πρεπει να ξαναπερνας τα 7/8 ή το σηριαλ αυτοματα θα παιζει στην νεα εγκατασταση των 10;

Τελος επειδη δεν ανεφερες τιποτα για φθηνη λυση που με καιει πιο πολυ για να μην βαλω παλι του θειου, το λινκ που σου παρεθεσα στο αμαζον.υκ ειναι λετζιτ;

Ή ειναι καποια κομμενη ή με περιορισμους εκδοση; Γιατι ειναι εως υποπτο να εχουν με 52 λιρες τα 10 pro οταν εδω ξεκινανε απο 250 ευρω...

Παιζει κατι με αυτα τα OEM/DSP/ESP που δεν ξερω τι ακριβως σημαινουν;

17 hours ago, leonidastra86 said:

Μια χαρα μου δουλεψαν τα Παραθυρα αν και δεν ηταν ευκολη η αναβαθμιση λογω κοληματος στο update.
Τα περασα ομως απο την αρχη και πηραν τον κωδικο κανονικα.

Εννοεις κατεβασες τορεντ win 10, εκανες εγκαταση με τον σηριαλ των 7 και επαιξε;

Τον κωδικο τελικα απο που και ποσο τον απεκτησες φιλε;

Όχι, μετά το November Update των Windows 10 δεν είναι απαραίτητο για τους κατόχους Windows 7 Licence να κάνουν πρώτα εγκατάσταση τα 7 και μετά αναβάθμιση στα 10..γίνεται απευθείας με τη χρήση του κλειδιού των 7 με μοναδική προϋπόθεση ότι αν έχεις για παράδειγμα Windows 7 Home δε μπορείς να πας στα Windows 10 Pro, θα πας πάλι στα Home.

• Like 1

13 minutes ago, javaneze: said:

Τελος επειδη δεν ανεφερες τιποτα για φθηνη λυση που με καιει πιο πολυ για να μην βαλω παλι του θειου, το λινκ που σου παρεθεσα στο αμαζον.υκ ειναι λετζιτ;

Αν μου έλεγες eBay, να το σκεφτόμουν. Στο Amazon όμως, πολύ απίθανο να βρεις παράνομο λογισμικό.

Όμως, δε θα πάρεις 10, θα πάρεις 7 και θα εγκαταστήσεις τα 10 με αυτό το serial.

πχ: https://www.amazon.co.uk/Windows-Professional-Activation-Key-Bit/dp/B01FDOW0YG/ref=sr_1_34?s=software&ie=UTF8&qid=1463668652&sr=1-34&keywords=windows+7+professional

• Like 1

18 minutes ago, javaneze: said:

Εννοεις κατεβασες τορεντ win 10, εκανες εγκαταση με τον σηριαλ των 7 και επαιξε;

Αγορασα με 20 ευρω απο το αμαζον ενα σειριαλ των 7 προ και κατεβασα απο το επισημο σαιτ της μικροσοφτ τα 10αρια και τα περασα με το σεριαλ των 7.

• Like 1

Μία ώρα πριν, το μέλος javaneze: έγραψε:

Εχεις 7-8 γνωστους με γνησια win7/8;  Ποιος εισαι ρε παιδι μου :D:D

Περα απο τη πλακα οντως ειχανε γνησια ή τα αγορασες προκειμενου να αναβαθμιστουν σε 10;

Επειτα απο την πρωτη φορα που εκανες τo upgrade αν μετα τον ιουνιο θελεις να κανεις φορματ, πρεπει να ξαναπερνας τα 7/8 ή το σηριαλ αυτοματα θα παιζει στην νεα εγκατασταση των 10;

Ή ειναι καποια κομμενη ή με περιορισμους εκδοση; Γιατι ειναι εως υποπτο να εχουν με 52 λιρες τα 10 pro οταν εδω ξεκινανε απο 250 ευρω...

Παιζει κατι με αυτα τα OEM/DSP/ESP που δεν ξερω τι ακριβως σημαινουν;

Έχω βάλει windows 10 σε παραπάνω από 15 pc. Άλλα μου το ζήτησαν κ σε άλλα απλά έγινε η εγκατάσταση "κατά λάθος". Ξύπνησαν το πρωί κ τα βρήκαν εγκατεστημένα.

Δεν ξέρω πόσα από αυτά ήταν γνήσια. :sarcastic: 

(προκειμένου να βάλεις 10άρια, νομίζω δεν τη νοιάζει τη microsoft) :D;)

Στα άλλα, με πρόλαβαν τα παιδιά. Η καλύτερη λύση είναι να τα πάρεις από κάπου (τα 7 π.χ.) και να αναβαθμίσεις. Γνώμη μου κι αν θες την ακούς, δεν θα σου "χαλάσει" σε τίποτα το σύστημα αν κάνεις αναβάθμιση κι όχι καθαρή εγκατάσταση των 10. Είναι το ίδιο κ το αυτό. Αν φοβάσαι μη χάσεις προγράμματα ή ρυθμίσεις (που δεεεεν), βάλε τα 7, στα καπάκια τρέξε το tool που περνά τα 10 (επειδή αργεί να πετάξει την ειδοποίηση, του λες ΤΑ ΘΕΛΩ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ) και μετά την αναβάθμιση, περνάς κανονικά ό,τι προγράμματα θες. Όλα βαίνουν καλώς.. ακόμα κι αν δεν έχεις ssd.

Είτε από ebay, είτε από amazon, θα εξυπηρετηθείς μια χαρά. Δες απλά τα ratings των πωλητών.

• Like 1