aloutos Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12, 2016 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12, 2016 www.computeruniverse.net/en/products/905...nfoehn-ben-nevis.asp Γνωρίζει κανείς τη συγκεκριμένη μάρκα και cpu cooler; Είχε κανείς εμπειρία με αυτές; Την θέλω για FX-8320 χωρίς OC, όπως έγραψα και σε άλλο μου post. Κυρίως θέλω να είναι όσο το δυνατόν πιο αθόρυβη (σίγουρα σε σχέση με τη stock θα είναι). Αλλιώς να προχωρήσω σε γνωστή λύση www.computeruniverse.net/en/products/906...aster-hyper-212x.asp (οριακά στο κουτί που έχω, max 160mm για cpu cooler). Tο budget είναι μέχρι 35€. Link to comment Share on other sites More sharing options...
masteripper Ιούνιος 12, 2016 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2016 Όποτε χρειάστηκα ψύξη η ARCTIC με έβγαλε ασπροπρσωπο οπότε πιστεύω ότι αυτή είναι μια καλύ λύση (και οικονομική) Link to comment Share on other sites More sharing options...
aloutos Ιούλιος 3, 2016 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2016 (edited) Καλησπέρα, πήρα αυτή τελικά https://www.computeruniverse.net/en/products/90575388/alpenfoehn-ben-nevis.asp και την έβαλα μόλις τώρα στο κουτί. Ακόμα και στο 100% δεν ακούγεται σχεδόν καθόλου ο ανεμιστήρας της οπότε σε αυτό το κομμάτι σε σχέση με την εργοστασιακή είναι σε άλλο επίπεδο. Τώρα από θερμοκρασίες έχω αυτά τα αποτελέσματα τώρα που γράφω στο φόρουμ, ανοιχτός μόνο ο mozzilas. 46° πήγε όταν έβλεπα βίντεο 1080p στο youtube για δοκιμή. Είναι φυσιολογικό πχ που βλέπω στο cpuid οι θερμοκρασίες να παίζουν συνεχώς; Δηλαδή εννοώ τώρα που το βλέπω "live" κυμαίνεται από 19-30° βαθμούς; Θα έπρεπε να είναι πιο μικρό το range της διακύμανσης; Θα έπρεπε να είναι πιο σταθερή; Έγινε επεξεργασία Ιούλιος 3, 2016 από aloutos Link to comment Share on other sites More sharing options...
aloutos Ιούλιος 3, 2016 Author #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2016 Και μετά από παιχνίδι γραφικά στο full Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Ιούλιος 5, 2016 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2016 53c ειναι πολυ λογικη θερμοκρασια. 46c μονο με βιντεο ,ισως να ειναι οκ, δε ξερω. Πολυ δε το λες, με τετοια ζεστη ειδικα. Λογικο το 19c δε μου φαινεται (ή εχεις στο φουλ το air condition ). Αν παιζουν ανα πυρηνα ειναι μεχρι να "κατσει" και να απλωθει η παστα που εβαλες. Επισης ειναι τυπικο range AMD , οπου ο σενσορας δουλευει λιγο περιεργα (εχω δει σε φιλο να κυμαινεται απο 12-33c , πραγμα που δειχνει προβλημα στο σενορα). Δε ξερω τι αλλο να σκεφτω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts