AlexLare Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10, 2016 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10, 2016 Καλησπερα παιδια δεν ξερω αν γραφω στο σωστο τοπικ,αν οχι πειτε μου Θα ηθελα να παρω ανα κολλητηρι για μικροεπισκευες (τυπου κινητα,pc και γενικα ηλεκτρονικα) Θα μπορουσατε να ου προτεινετε κατι για αρχη? Ευχαριστω , Αλεξης Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Ιούνιος 10, 2016 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2016 antex - weller κοίτα για μάρκες αρκετά καλές και οι δύο ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexLare Ιούνιος 10, 2016 Author #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2016 Ευχαριστω πολυ!Μπορεις μηπως να μου πεις στα ποσα watt να κοιταξω,τι μυτες τι καλαι? Σορρυ για τις πολλες ερωτησεις αλλα δεν ξερω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Ιούνιος 10, 2016 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2016 (edited) μην ανχώνεσε εδώ είμαστε για να ρωτάτε προτείνω το εξής κολλητήρι : φτηνό και καλό https://www.skroutz.gr/s/2979487/Antex-ER30.html επίσης θα χρειαστείς και μια βασούλα ( δεν χρειάζεται να είναι τεράστια ) καλάι μέχρι 1mm ότι θες μπορείς να πάρεις (χωρίς μόλυβδο που είναι τα νέας γενιάς και λιγότερο καρκινογόνο) Έγινε επεξεργασία Ιούνιος 10, 2016 από ARMAGEDDON Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Ιούνιος 10, 2016 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2016 πριν 29 λεπτά, το μέλος ARMAGEDDON έγραψε: μην ανχώνεσε εδώ είμαστε για να ρωτάτε προτείνω το εξής κολλητήρι : φτηνό και καλό https://www.skroutz.gr/s/2979487/Antex-ER30.html επίσης θα χρειαστείς και μια βασούλα ( δεν χρειάζεται να είναι τεράστια ) καλάι μέχρι 1mm ότι θες μπορείς να πάρεις (χωρίς μόλυβδο που είναι τα νέας γενιάς και λιγότερο καρκινογόνο) Ε δε το κανεις ομως!!!! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Ιούνιος 10, 2016 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2016 Έτυχε μαν Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Ιούνιος 11, 2016 #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2016 πριν 2 ώρες, το μέλος ARMAGEDDON έγραψε: Έτυχε μαν Αστα αυτα , τουτο το κολλητηρι που εβαλες πιο πανω εχει ανταλακτηκες και λεπτες μυτες ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Ιούνιος 11, 2016 #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2016 είναι απλό κολλητήρι το παραπάνω ... αν θέλεις να ξέρεις ότι θα παίρνει μπόλικες μύτες πας σε κολλητήρι των 35-40 ευρώ πχ https://www.skroutz.gr/s/2979577/Antex-XS25.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Ιούνιος 11, 2016 #9 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2016 Ωστε ετσι , παρολαυτα , το αλλο που εδειξς , μπορει να μου κανει την δουλεια που θελω ή ολες οι ενωσεις θα γινουν ενα ?XD Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Ιούνιος 11, 2016 #10 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2016 για πόσο μικρές κολλήσεις μιλάμε ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Ιούνιος 11, 2016 #11 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2016 Τοσο μικρες Ισως αυτο το μεγεθος ειναι το βασικο και απλα σε εμενα να φαινεται μικρο Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Ιούνιος 11, 2016 #12 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2016 (edited) arduino nano μια χαρά κολλάει και το πρώτο που έδειξα επίσης πάρτε και μια τρόμπα για αν κάνετε λάθος η θέλετε να ξεκολλήσετε πράματα η τρόμπα κατά προτίμηση να είναι μεταλικιά γύρω γύρο Έγινε επεξεργασία Ιούνιος 11, 2016 από ARMAGEDDON Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Ιούνιος 11, 2016 #13 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2016 οκευ μποςς Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexLare Ιούνιος 11, 2016 Author #14 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2016 Σας ευχαριστω πολυ παιδια!μαλλον θα παω στο 2ρο γιατι θελω και εγω να αλλαζει μυτες! Α!και εγω για τετοιες λεπτοδουλειες το θελω οπως ο φιλος παραπανω!θα ειμαι ενταξει με το δευτερο?1mm καλαι θα κανεις για τετοιες κολλησεις ή θα θελω πιο λεπτο? Ευχαριστω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts