Makis Hourdakis Μάρτιος 17, 2005 #21 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2005 Εμένα μου συνέβαινε παρόμοιο πρόβλημα τον τελευταίο καιρό όταν είχα τις μνήμες σε Dual channel. Δεν λύθηκε με format. Κι εγώ στην αρχή υποψιαζόμουν τους drivers. Τελικώς έβαλα τις μνήμες σε single channel και ησύχασα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ison Μάρτιος 17, 2005 #22 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2005 Αρχική απάντηση από Dj_Seps Λοιπον εχουμε και λεμε!Μου ξαναπεταξε μπλε οθονη και μαλλον βρηκα τι φταιει!Το σφαλμα ελεγε πως το προκαλεσε ενα αρχειο :ati... . dll!Μαλλον ειναι οι οδηγοι της καρτας γραφικων ΑΤΙ και γι'αυτο εσβησα τους οδηγους (5,2) και ξαναεβαλα τους οδηγους της καρτας απο το cd(4,9)!Μακαρι να ειναι μονο αυτο αλλιως ο υπολογιστης! Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis Εμένα μου συνέβαινε παρόμοιο πρόβλημα τον τελευταίο καιρό όταν είχα τις μνήμες σε Dual channel. Δεν λύθηκε με format. Κι εγώ στην αρχή υποψιαζόμουν τους drivers. Τελικώς έβαλα τις μνήμες σε single channel και ησύχασα! Δοκιμασε μεσω Bios να ριξεις το agp σε 4χ ή 2χ(η μειωση σε επιδοσεις ειναι αμελητεα)....απενεργοποιησε τα fast writes...και επισης οταν κανεις απεγκασταση οδηγων χρησιμοποιησε το driver cleaner...γιατι παντα μενουν καταλοιπα που μπορει να δημιουργησουν προβλημα... Βαλε τους drivers που ειχε η καρτα στο κουτι .....τι καρτα εχεις εδω που τα λεμε?? ΜΠΟΡΕΙ να φταιει και το τροφοδοτικο...ή κακη ψυξη επεξεργαστη-καρτας γραφικων εχε υποψη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
morius Μάρτιος 17, 2005 #23 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2005 Φίλε Dj_Seps στύλτο με ΕΛΤΑ στον Makis Hourdakis να βάλει την οθόνη στην Μαγική του Ντουλάπα και σε 6 μήνες θα είναι όλα οκ :p :p :p Σωστά Μάκη :hehe: :rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Μάρτιος 17, 2005 #24 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2005 :clap: :clap: :clap: :rofl: Μήπως να τοκάνω επάγγελμα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_Seps Μάρτιος 17, 2005 Author #25 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2005 Τωρα οσο για τα irq πιστευω πως η φωτο θα σας λυσει την απορια!Τοσες συσκευες και μοιραζωνται μονο 1!Μαλλον κακο αυτο!Οσο για την λυση του ποντιφικα -Οχι ρε φιλε απο φορματ ειναι ο υπολογιστης(και μαλιστα 2 γιατι ειχα ξεχασει πανω μια μοντεμ χαλασμενο και εσκασε η εγκατασταση!)!- δεν θα αντεξω να κανω και αλλο!Λετε να δοκιμασω να αλλακσω της συσκευες?Η καρτα γραγικων ειναι μια ασυς 9600σε Link to comment Share on other sites More sharing options...
morius Μάρτιος 17, 2005 #26 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2005 Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis [Σήμερα, στις 16:24] :clap: :clap: :clap: :rofl: Μήπως να τοκάνω επάγγελμα; Έτσι Έτσι Έτσι:flower: :flower: :flower: :flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_Seps Μάρτιος 17, 2005 Author #27 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2005 Κοιταξε αν το θες πραγματικα το συστημα δεν εχω προβλημα! Θα γλητωσω και απο το πρηξιμο!Κρατιεμαι ακομα και δεν το εχω πεταξει στην θαλασσα!! :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kyaner Μάρτιος 17, 2005 #28 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2005 Αρχική απάντηση από Dj_Seps Τωρα οσο για τα irq πιστευω πως η φωτο θα σας λυσει την απορια!Τοσες συσκευες και μοιραζωνται μονο 1!Μαλλον κακο αυτο!Οσο για την λυση του ποντιφικα -Οχι ρε φιλε απο φορματ ειναι ο υπολογιστης(και μαλιστα 2 γιατι ειχα ξεχασει πανω μια μοντεμ χαλασμενο και εσκασε η εγκατασταση!)!- δεν θα αντεξω να κανω και αλλο!Λετε να δοκιμασω να αλλακσω της συσκευες?Η καρτα γραγικων ειναι μια ασυς 9600σε Oντος στο 11 γινετε πανικος, δοκιμασε να αλλαξεις θεση στη καρτα ηχου μιας και στη Creative δεν αρεσει να μοιραζετε IRQ. Mπες και στο ΒΙΟS και απενεργοποιησε οσες συσκευες δε χρησιμοποιεις, οπως το Firewire (IEEE 1394) κ.α. Επισης δοκιμασε τον ακολουθο οδηγο, για απεγκατασταση και εγκατασταση των drivers της καρτας 1) Uninstall the current ATI control panel in Add/Remove Programs. 2) Reboot up into Safe Mode. 3) Uninstall both display devices show in Device Manager. Then DO NOT reboot. 4) Using Windows Explorer, locate and delete any ATI folders found in C: and also those in C:\Program Files. DO NOT reboot yet. 5) In the Registry delete any ATI folders and keys found in the HKEY_LOCAL_MACHINE/SOFTWARE section. 6) Close all open windows and reboot while pressing F8 so you can get to the menu where you can select to boot up in Standard VGA mode and do so. 7) Install new driver. Reboot. 8) Install new ATI Control Panel. Reboot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nobig Μάρτιος 17, 2005 #29 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2005 Έτσι είναι και σε εμένα. Μόνο που είναι το 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Μάρτιος 17, 2005 #30 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2005 Δεν πιστεύω να έχεις βάλει τπτ πάνω στη πρώτη pci, έτσι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Μάρτιος 17, 2005 #31 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2005 Αρχική απάντηση από astrolabos Δεν πιστεύω να έχεις βάλει τπτ πάνω στη πρώτη pci, έτσι; Γιατι????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Μάρτιος 17, 2005 #32 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2005 Γιατί η πρώτη pci μοιράζεται το ιδιο IRQ με την AGP. Ο Χειρότερος δε συνδιασμός είναι να έχεις στην πρώτη pci κάρτα ήχου (προσωπική πείρα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kyaner Μάρτιος 17, 2005 #33 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2005 Γενικα ειναι κανονας, συσκευες που κανουν συχνη χρηση των resources, oπως καρτες γραφικων/ηχου κτλ δεν πρεπει να μοιραζοντε IRQ, γιατι 'παλευουν' μεταξυ τους για το priority και ετσι διμηουργουντε προβληματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nobig Μάρτιος 17, 2005 #34 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2005 Σύμφωνοι αλλά για πέσμου πως θα αλλάξεις εσυ τα irq στα χρ;;; Και αλλού να βάλεις την κάρτα ήχου πάλι το ίδιο irq θα έχει. ΑΥτό σε όσες εγκαταστάσεις και να έχω κάνει win2000 με διαφορετικά configurations Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kyaner Μάρτιος 17, 2005 #35 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2005 Eγω οσες φορες αλλαξα θεση σε καποια καρτα, αλλαζε και το ΙRQ επισης αλλαξα και ορισμενα μεσο του ΒΙΟS, oπως εκεινο του COM port γιατι ειχε προβλημα στο 4 και το εβαλα στο 7. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nobig Μάρτιος 17, 2005 #36 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2005 Τι να σου πω. Εμένα ποτέ όσον αφορά κάρτα ήχου και γραφικών. Μια ζωη με το ίδιο είναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Μάρτιος 17, 2005 #37 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2005 Μη με κράξετε αλλά ότι ξέρω το ξέρω πρακτικά και θέλω να μαθαίνω κάποια πράγματα... Τι ακριβώς είναι τα IRQ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kyaner Μάρτιος 17, 2005 #38 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2005 Δε θα σε κραξω επιδι δε ξερεις κατι, για ονομα του θεου, κανεις δε γεννηθηκε με ολες τισ γνωσεις στο μυαλο του. θα σε κραξω ομως επιδι πριν κανεις την ερωτηση δεν εριξεσ μια ματια στο google που σαν πρωτη απαντιση δινει αυτο http://www.webopedia.com/TERM/I/IRQ.html ΚΡΑ ΚΡΑ ΚΡΑ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Μάρτιος 17, 2005 #39 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2005 Link to comment Share on other sites More sharing options...
morius Μάρτιος 17, 2005 #40 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2005 Αυτό είχα ροτίσει εγώ τον καθηγητή στο σχολείο γιατί ήθλεα να βάλω 2 κάρτες ήχου και δεν μου τις διάβαζε IRQ απ'ότι θυμάμαι είναι ένας αριθμός που σου δείχνει σε ποια ακριβώς θέση είναι κάποια κάρτα,Σωστά ????? Αν το IRQ 2 καρτών είναι ίδιο,ή δεν την αναγνωρίζει καν,ή κάνει ψιλόπροβληματάκια Όσον αφορά το δικό μου πρόβλημα (με τις 2 κάρτες ήχου) δεν δούλευε η μία,όχι λόγο IRQ αλλά λόγο του ότι είχε καεί :P :P :P :p :p :p Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.