Jump to content

AMD 64 απο που?

Kouts

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Νεος στο φόρουμ, γεια χαρα σε όλους!:)

Στο θέμα: Πουλησα τον πέντιουμ 2.4 χαιπερθρεντινγκ με p4p800 για παρω AMD64:banging:

Θέλω Winchester πυρήνα όμως και 3500+.

Εχω καποιες ερωτησεις που θα ήθελα τη βοηθεια σας ρε παιδια...

1) Κρατησα τις μνημες 2χ512 ddr400 twinmos με CL2.5. Για να γλιτώσω χρήματα καλά έκανα?

Το CL2.5 που γραφουν πανω τα τσιπάκια τι είναι (καλο-κακο??) δεν εχω ιδεα :o

2)Δε μπορω να βρω σε καποιο on-line shop (ελληνικο οχι απ'εξω) τον Winchester (3500)

Στο e-shop εχουν τον 0.13, στο πλαισιο δε λένε, στο multirama εχουν τον 0.13 κλπ.

Ξερει κανεις ενα on-line shop που να τον έχει???:help:

3)Είναι αλήθεια οτι οι AMD64 S939 3000+ ,3200+ έχουν βγει μονο με πυρηνες Winchester?

Γιατι αν είναι ετσι αγοράζω τον 3200+ και δε μπλεκω σε περιπετειες του στυλ: "Εγω 0.09 αγορασα αλλα τελικα ήταν 0.13" και αντε γυρνα τον πισω μετα -και να εξηγεις- και αυτοι να σου κανουν τους ανήξερους κλπ...

Να στε καλα ολοι κ ολα οσα εχω διαβασει στο φορουμ μεχρι τωρα εχουν φωτισει αρκετες πλευρες !!!!

1. Καλα εκανες και κρατησες τις μνημες. Το CL χονδρικα , ειναι οι κυκλοι που χρειαζεται η μνημη για να μεταφερει τις πληροφοριες. Οσο μικροτερο τοσο καλυτερα. Βαλε αυτες προς το παρων και βλεπεις.

2. Και στο πλαισιο 0.13 εχουνε, δεν ξερω καποιο ονλινε που να εχει στανταρ winchester.

3. Oι 3000+ και 3200+ βασιζονται αποκλειστικα σε winchester πυρηνες οποτε κατα τη γνωμη μου συμφερει πιο πολυ ενας 3200+ που θα υπερχρονιστει τουλαχιστον σε 3500+.

Ασε που ειναι και σημαντικα οικονομικοτερος...

Ευχαριστώ, οποτε μάλλον θα πάω για τον 3200+ που είναι πιο οικονομικός.

Αρχική απάντηση από Kouts

Ευχαριστώ, οποτε μάλλον θα πάω για τον 3200+ που είναι πιο οικονομικός.

και καλα θα κανεις διοτι ουσιαστικα δεν εχουν καμμια διαφορα οι 2 εκτος απο τον πολλαπλασιαστη. Και εχω παμπολους 3200ρηδες να φτανουν τους 3500 ακομα και οταν αυτοι ειναι κλοκαρισμενοι. Οποτε go for it

Αρχική απάντηση από saxon_747

1. Καλα εκανες και κρατησες τις μνημες. Το CL χονδρικα , ειναι οι κυκλοι που χρειαζεται η μνημη για να μεταφερει τις πληροφοριες. Οσο μικροτερο τοσο καλυτερα. Βαλε αυτες προς το παρων και βλεπεις.

2. Και στο πλαισιο 0.13 εχουνε, δεν ξερω καποιο ονλινε που να εχει στανταρ winchester.

3. Oι 3000+ και 3200+ βασιζονται αποκλειστικα σε winchester πυρηνες οποτε κατα τη γνωμη μου συμφερει πιο πολυ ενας 3200+ που θα υπερχρονιστει τουλαχιστον σε 3500+.

Ασε που ειναι και σημαντικα οικονομικοτερος...

Αν θες απο εξωτερικο www.oveclockers.co.uk

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.