denz Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5, 2016 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5, 2016 Ήρθε ο καιρός σιγά σιγά να αντικαταστήσω το αξιόμαχο και ταλαιπωρημένο Fractal Arc Midi που κλείνει 5ετία. Ο εξοπλισμός βέβαια θα παραμείνει οπότε κοιτάω τις εξωτερικές επιλογές. Θα πρέπει να μπορεί να στεγάσει μια Z77-UD5H ΑΤΧ μητρική με H100i. Επίσης μια HD7970 Matrix 3-slot κάρτα γραφικών καθώς 1 SSD και 2 HDDs. Κοιτούσα το Corsair Cube 540 που μου αρέσει πολύ αλλά η τιμή είναι πάνω από το ποσό που σκέφτομαι... κοντά στα 100€ δηλαδή. Μια καλή επιλογή που βλέπω σε αυτά τα χρήματα είναι το Corsair 400C. Τις γνώμες σας!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
arbakos Ιούνιος 6, 2016 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2016 Phanteks M Στάλθηκε από το SM-J500F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
denz Ιούνιος 6, 2016 Author #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2016 1 hour ago, arbakos said: Phanteks M Στάλθηκε από το SM-J500F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αυτό εννοείς; http://www.phanteks.com/Enthoo-Pro-M-Acrylic.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Ιούνιος 6, 2016 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2016 πριν 2 ώρες, το μέλος denz έγραψε: Αυτό εννοείς; Phanteks Innovative Computer Hardware Design Ναι, αυτο. Πολυ καλο κουτι! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
denz Ιούνιος 6, 2016 Author #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2016 (edited) 5 hours ago, arbakos said: Phanteks M Στάλθηκε από το SM-J500F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 hour ago, tommybertsen said: Ναι, αυτο. Πολυ καλο κουτι! Οι ανεμιστηρες που εχει ειναι αποδοτικοι-αθορυβοι η θα χρειαστουν αλλαγη; Έγινε επεξεργασία Ιούνιος 6, 2016 από denz Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Ιούνιος 6, 2016 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2016 πριν 3 ώρες, το μέλος denz έγραψε: Οι ανεμιστηρες που εχει ειναι αποδοτικοι-αθορυβοι η θα χρειαστουν αλλαγη; Ειναι αρκετα καλοι και αποδοτικοι , αλλα δε μπορω να διαβεβαιωσω για το ποσο αθορυβοι ειναι. Στο enthoo pro που εχω ειναι φασαριοζος ο μπροστινος ομως ειναι και 200ρης. Νομιζω οτι θα εισαι αρκετα καλα απο αποψη θορυβου. Αν δε σε καλυπτουν τους αλλαζεις με τπτ bequiet ή noctua (ή τους πολυ καλους 140ρηδες της alpenfohn που εβαλε και ενας φιλος μου). Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpirosKGR Ιούνιος 6, 2016 #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2016 Προτείνω Nzxt s340 Corsair 400c ( άσπρο - μόλις ανακοινώθηκε ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos2187 Ιούνιος 6, 2016 #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2016 Να εχεις στο νου σου οτι θα φυγεις απο ενα κουτι μιας εταιριας που προσεχει και την παραμικρη λεπτομερεια.. Το βρισκω πολυ πιθανο αν αλλαξεις εταιρια να βρεις ευκολα και γρηγορα πραγματα που θα σε ξινισουν στο καινουριο. Για μενα το θεμα ειναι once fractal, always fractal απο εδω και περα. Το να πουλησεις αυτο που εχεις και να παρεις ενα R5 στα 150 "παιζει" σαν ενδεχομενο; Απο το τωρινο γιατι θελεις να φυγεις; σε τι δεν σε καλυπτει; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
denz Ιούνιος 7, 2016 Author #9 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2016 19 hours ago, giorgos2187 said: Να εχεις στο νου σου οτι θα φυγεις απο ενα κουτι μιας εταιριας που προσεχει και την παραμικρη λεπτομερεια.. Το βρισκω πολυ πιθανο αν αλλαξεις εταιρια να βρεις ευκολα και γρηγορα πραγματα που θα σε ξινισουν στο καινουριο. Για μενα το θεμα ειναι once fractal, always fractal απο εδω και περα. Το να πουλησεις αυτο που εχεις και να παρεις ενα R5 στα 150 "παιζει" σαν ενδεχομενο; Απο το τωρινο γιατι θελεις να φυγεις; σε τι δεν σε καλυπτει; Εκτος του οτι εχει σπασει το πλαστικό στο μπροστινο μερος προσπαθωντας να χωρεσω μαζι με το dvd drive, εναν fan controller 3.5'', θελω μια αλλαγη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
denz Σεπτέμβριος 18, 2016 Author #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2016 Επανέρχομαι στο νήμα μιας που έφυγε το καλοκαίρι και είμαι έτοιμος να κάνω παραγγελία. Phanteks ENTHOO PRO M ACRYLIC vs CM HAX XB EVO Τι θα προτείνετατε; Να υπενθυμίσω ότι θα μπουν μέσα Z77X-UD5H , H100i, HD7970 Matrix (3-slot), 1 ssd + 1 hdd + 1 dvd 5,25'' (γι'αυτό δεν καίγομαι κιόλας). Σαν θερμαγώγιμη για να φρεσκάρω λίγο cpu και vga ποια να προτιμήσω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vasilis 07 Σεπτέμβριος 18, 2016 #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2016 Είναι διαφορετικής φιλοσοφίας κουτιά. Ψηφίζω Phanteks. Το CM δείχνει πολύ πλαστικούρα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts