catgirl Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15, 2005 Κάποια στιγμή είχα ανοίξει εδώ ένα θέμα για μια αναμέτρηση μεταξύ των δύο στο ΣΕΤΙ.Είχε εξελιχθεί σε πολύ ωραία κουβέντα όσο θυμάμαι μιας και κάποιοι που ασχολούνται γράψαν και με πληροφόρισαν σχετικά με αρκετές λεπτομέριες για το πως επηρεάζει η αρχιτεκτονική του υλικού την λειτουργία του ΣΕΤΙ. Αφού έμαθα τι είναι μέχρι και τα clusters μέσω αυτού!Μάλιστα υπήρχε ήδη μια αναλογή δοκιμή στο toms hardware για αυτό το θέμα!ΟΛΑ αυτά χάθηκαν όταν το αγαπητό λάμπη έπεσε θύμα cracking από ανάγωγους κάποια στιγμή!Εκείνη η κουβέντα μου έχει μείνει και θα βάλω εδώ και τα αποτελέσματα από το τέστ που έκανα η ίδια!ΙΝΤΕΛ Π4 3GHz σε σύνολο 109 αποτελεσμάτων ο μέσος χρόνος επεξεργασίας ήταν 2,069 ώρεςAMD Athlon64 3000+ σε σύνολο 86 αποτελεσμάτων ο μέσος χρόνος επεξεργασίας ήταν 2,381 ώρες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris2004 Μάρτιος 15, 2005 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2005 Για μιά ακόμα φορά το ψέμα τις AMD διαψεύδεται Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Μάρτιος 15, 2005 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2005 Ο 64αρης στα 3.0+ 939 είναι ?τα πισια υπερχρονισμένα η default ?chris2004 για ποιο ψέμα απ ολα μιλάς ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
catgirl Μάρτιος 16, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2005 Αρχική απάντηση από Athens2004 [Χθες, στις 23:50] Ο 64αρης στα 3.0+ 939 είναι ?---OXIτα πισια υπερχρονισμένα η default ?---default Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Μάρτιος 16, 2005 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2005 Αρχική απάντηση από catgirl Ο 64αρης στα 3.0+ 939 είναι ?---OXI 754 ειναι ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Μάρτιος 16, 2005 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2005 Αρχική απάντηση από LordOfRings 754 ειναι ? lol, πες μου την άλλη επιλογή 753, με 1 σπασμένο pin Αρχική απάντηση από catgirlΟΛΑ αυτά χάθηκαν όταν το αγαπητό λάμπη έπεσε θύμα cracking από ανάγωγους κάποια στιγμή! αυτό έρχεται σε αντίθεση με την υπογραφή σου. μην ξεχνάς ότι κάτι που εσύ βλέπεις hacking ό άλλος το βλέπει cracking. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Μάρτιος 16, 2005 #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2005 Αρχική απάντηση από sotiris lol, πες μου την άλλη επιλογή 753, με 1 σπασμένο pin Σωτήρη την catgirl ρωτω δεν ρωτώ εσένα,, αν ηθελα την γνώμη σου θα σε ρωτούσα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
catgirl Μάρτιος 16, 2005 Author #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2005 Αρχική απάντηση από LordOfRings [Σήμερα, στις 10:12] 754 ειναι ? ---ΝΑΙ, ΝΤΕ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
catgirl Μάρτιος 16, 2005 Author #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2005 αυτό έρχεται σε αντίθεση με την υπογραφή σου. μην ξεχνάς ότι κάτι που εσύ βλέπεις hacking ό άλλος το βλέπει cracking. ΔΕΝ συμφωνώ φυσικά. Το χακιν και το κρακιν διαφέρουν σαφώς. Ας πούμε το λάμπης είναι πηγή πληροφόρησης... δεν υπάρχουν συμφέροντα (απ'όσο ξέρω). Αρα το να καταστρέφεις τη γνώση το θεωρώ κακό και το ονομάζω κρακιν.Το χάκιν είναι η συγκέντρωση γνώσης για τα συστήματα που σε ενδοιαφέρουν! Η υπέρβαση και η κατανόηση πέρα από τα απαραίτητα. Η απελευθέρωση της πληροφορίας. Αν καταστρέφεις τον λάμπη καταστρέφεις την πληροφορία...any way... :OT: read jargon!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Μάρτιος 16, 2005 #10 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2005 από τους νόμους, και το hacking είναι παράνομο. δεν μπορείς π.χ. εσύ να συγκεντρώνεις αριθμούς πιστωτικών καρτών για να αποκτήσεις τη γνώση. και μόνο η πράξη σου είναι παράνομη. γενικά αυτά που λες, οκ ισχύουν, αλλά εξαρτάται από την οπτική γωνία του καθενός πίστεψέ με, η οπτική γωνία μιας εταιρίας δεν είναι ίδια με την -αθώα- δικιά σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorikas Μάρτιος 16, 2005 #11 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2005 Αρχική απάντηση από Chris2004 [Χθες, στις 23:36] Για μιά ακόμα φορά το ψέμα τις AMD διαψεύδεται πιο ψεμα????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Μάρτιος 16, 2005 #12 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2005 catgirl στον π4 έτρεχαν 2 κονσόλες ταυτόχρονα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Μάρτιος 16, 2005 #13 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2005 Αρχική απάντηση από Voudas catgirl στον π4 έτρεχαν 2 κονσόλες ταυτόχρονα? Γίνεται αυτό;Όταν είχα για κάτι μήνες έναν dual PΙII@450 με win-xp δεν γινότανε. Μάλιστα έγραφε στο site του seti@home ότι δεν έχουν κάνει τίποτα έτσι ώστε να μπορεί να γίνει αυτό ακόμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Μάρτιος 16, 2005 #14 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2005 Αρχική απάντηση από totally_wired Γίνεται αυτό;Όταν είχα για κάτι μήνες έναν dual PΙII@450 με win-xp δεν γινότανε. Μάλιστα έγραφε στο site του seti@home ότι δεν έχουν κάνει τίποτα έτσι ώστε να μπορεί να γίνει αυτό ακόμα. αυπνία ρουλζζζζ... φόλντινγκ είχα στο μυαλό μου... δεν έχω ιδέα αν γίνεται στο σέτι, δεν έχω τρέξει ποτέ... σόρρυ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vdeseris Μάρτιος 16, 2005 #15 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2005 Γίνεται με το Seti Driver. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorikas Μάρτιος 17, 2005 #16 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2005 και με το seticommander και μαλιστα δινει ενα +30% λογω ΗΤ Link to comment Share on other sites More sharing options...
catgirl Μάρτιος 18, 2005 Author #17 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2005 Αρχική απάντηση από Voudas [16-03-2005 23:21] catgirl στον π4 έτρεχαν 2 κονσόλες ταυτόχρονα? OXI δεν έτρεχαν δύο ταυτόχρονα...@ totally_wiredΗ δικιά μου γνώμη είναι ότι ΓΙΝΕΤΑΙ!Αν τρέχεις το command line client σε διαφορετικούς καταλόγους λογικά γίνεται!Δεν το δοκίμασα σε ΗΤ CPU αλλά το είδα να τρέχει με δύο clients ταυτόχρονα σε dual XEON... και παρακολουθούν το καθένα με SETI Spy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
catgirl Μάρτιος 18, 2005 Author #18 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2005 Ξεκινάω δοκιμή seti σε Athlon64 3500+ 939 φυσικά και θα σας δώσω μέσο χρόνο επεξεργασίας όταν έχω καμιά 50 αποτελέσματα!Πήρε XPC SN95G5 με έναν τέτοιο ο φίλος μου!Να έβρισκα και έναν παρόμοιο σε ταχύτητα P4... αχ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Μάρτιος 18, 2005 #19 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2005 πως κανεις τι δοκιμη; αφηνεις τα μηχανακια να τρεχουν μονο F@H ?? αλλιως δεν εχει νοημα, αν χρησιμοποιουνται κανονικα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
catgirl Μάρτιος 19, 2005 Author #20 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2005 Αρχική απάντηση από .38-.45 [Χθες, στις 19:38] πως κανεις τι δοκιμη; αφηνεις τα μηχανακια να τρεχουν μονο F@H ?? αλλιως δεν εχει νοημα, αν χρησιμοποιουνται κανονικα.. ναι, μόνο βράδυ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.