def Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4, 2016 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4, 2016 Καλο ΣΒ , αντιμετωπιζω το εξης προβλημα με την firepro v8700 ο ανεμιστηρας της δουλευει παντα στης 800 στροφες με αποτελεσμα να ανεβαιζει θερμοκρασιες 80 βαθμους και να μου βγαζει αρτιφακτ , οταν βαζω τον ανεμιστηρα του σπιτιου και την χτυπαει κατεβαινει στους 59 , η καρτα τρωωει πολυ ρευμα , κανονικα δεν θα επρεπε μολις ανεβαινει η θερμοκραισα ο ανεμιστηρας να ανεβαζει στροφες? Δοκιμασα το προγραμμα της ΜSI για της καρτες γραφικων afterburner να ανεβασω τις στροφες στο 50% αλλα δεν κανει τιποτε , δεν λειτουργει το προγραμμα στην καρτα , υπαρχει κανενα αλλο προγραμμα , η φταιει η καρτα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mokou Ιούνιος 5, 2016 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2016 Καλημέρα μαν. Τι drivers έχεις περασμένους? Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Ιούνιος 5, 2016 Author #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2016 καλημερα , αυτους εδω και απο τι βλεπω στο κοντρολ πανελ δεν εχει καποια εντολη για fan , πρεπει να κατεβασω αλλους? http://support.amd.com/en-us/download/workstation/previous/detail?rev=8.911.3.4&os=Windows+7+-+64 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pokemon640 Ιούνιος 5, 2016 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2016 (edited) Μπορείς να κατεβάσεις το Speedfan η το RivaTuner, στη περίπτωσή μου το afterburner με Nvidia Quadro 4000 έπαιξε μια χαρά. Υπόψη είχα 85άρια σε βαθμούς. Αν και τα συγκεκριμένα τσίπ έχουν αντοχές δεν θέλω να τα ζορίζω. edit: τώρα είδα ότι δοκίμασες το MSI. Έγινε επεξεργασία Ιούνιος 5, 2016 από Pokemon640 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Ιούνιος 5, 2016 Author #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2016 2 hours ago, Pokemon640 said: Μπορείς να κατεβάσεις το Speedfan η το RivaTuner, στη περίπτωσή μου το afterburner με Nvidia Quadro 4000 έπαιξε μια χαρά. Υπόψη είχα 85άρια σε βαθμούς. Αν και τα συγκεκριμένα τσίπ έχουν αντοχές δεν θέλω να τα ζορίζω. edit: τώρα είδα ότι δοκίμασες το MSI. Εμενα φιλε μου , βγαζει αρτιφακτ αν ζεσταθει πολυ , αν την χτυπαει ο σπιτικος ανεμιστηρας εχει 60 βαθμους , μπορει να ειναι θεμα drivers ? Η ασυμβατοτητας με το τσιπ X58 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pokemon640 Ιούνιος 5, 2016 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2016 ασυμβατότητα δεν νομίζω, βάλε τον ανεμιστήρα manual στο 100% η δες μέσα αν έχει σκόνη και τούφα στη ψήκτρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Ιούνιος 5, 2016 Author #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2016 Η καρτα ανοιχτηκε αλλαξα παστα , ειναι πεντακαθαρη , ουτε manual δεν ανεβαινουν οι στροφες οσα προγραμματα και αν δοκιμασα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pokemon640 Ιούνιος 5, 2016 #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2016 Τροποποίησε το bios στη κάρτα σου (είναι η μόνη λύση), αλλάζεις τα values στις στροφές ανεμιστήρα. https://www.techpowerup.com/rbe/ ορισμένες κάρτες έχουν ειδικό τρόπο. http://www.overclock.net/t/1561372/hawaii-bios-editing-290-290x-295x2-390-390x http://www.overclock.net/t/1395490/ati-hd-7950-7970-bios-mod-thread 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Ιούνιος 5, 2016 Author #9 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2016 1 hour ago, Pokemon640 said: Τροποποίησε το bios στη κάρτα σου (είναι η μόνη λύση), αλλάζεις τα values στις στροφές ανεμιστήρα. https://www.techpowerup.com/rbe/ ορισμένες κάρτες έχουν ειδικό τρόπο. Hawaii Bios Editing ( 290 / 290X / 295X2 / 390 / 390X ) Ati Hd 7950/7970 bios mod thread Κατεβαζω μονο το προγραμμα ? Η πρεπει να περασω και καινουριο bios ? Γιατι δεν ξερω την διαδικασια να περναω bios Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pokemon640 Ιούνιος 5, 2016 #10 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2016 δεν είναι εύκολη, και κατά πόσο θα σε βοηθήσει το πρόγραμμα παίζεται.. από κάρτα σε κάρτα είναι διαφορετικό, πιθανά το RBE να σου δουλέψει αφού η κάρτα σου είναι γενιάς αντίστοιχης της 4xxx. Θα φανεί όταν κάνεις backup το bios και μπορείς να το επεξεργαστείς. Αν δεν σε αφήνει πρέπει να δοκιμάζεις άλλες μεθόδους (που δεν έχω κάνει προσωπικά). 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mokou Ιούνιος 6, 2016 #11 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2016 19 hours ago, def said: καλημερα , αυτους εδω και απο τι βλεπω στο κοντρολ πανελ δεν εχει καποια εντολη για fan , πρεπει να κατεβασω αλλους? Detail Απο Drivers είσαι μια χαρά! Δεν υπάρχουν πιο φρέσκοι.Για αρχή κάνε ενα uninstall όλους τους driver της κάρτας, και ξανα εγκατάσταση (αυτούς που μ εδειξες). Εαν σ κάνει τα ίδια προχώρα στην διαδηκασία που λέει ο ποκεμον.Η κάρτα έχει θέμα με την registry. Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Ιούνιος 6, 2016 Author #12 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2016 5 hours ago, Mokou said: Απο Drivers είσαι μια χαρά! Δεν υπάρχουν πιο φρέσκοι.Για αρχή κάνε ενα uninstall όλους τους driver της κάρτας, και ξανα εγκατάσταση (αυτούς που μ εδειξες). Εαν σ κάνει τα ίδια προχώρα στην διαδηκασία που λέει ο ποκεμον.Η κάρτα έχει θέμα με την registry. Η καρτα ειναι αγορασμενη πριν απο μια εβδομαδα απο γνωστο φορουμ , αν εχει προβλημα το registry μπορουμε να κανουμε κατι ? Ο κατοχος μου ειπε οτι σε αυτον λειτουργουσε καλα , την εβαλα σε X58 με ενα I7 920 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts