panos2171 Ιούνιος 11, 2016 #121 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2016 Tα πίσω φανάρια από kaddet τα πήραν; Link to comment Share on other sites More sharing options...
panosdimp Ιούνιος 12, 2016 #122 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2016 Τελικά σήμερα το πιθανότερο είναι πως θα απέχω γιατί ο μόνος λόγος που θα μέ έκανε να συμμετέχω είναι πως το κόμπο το έβαλε ο Jim. Το αυτοκίνητο είναι δύσκολο ,το κόμπο είναι καλό, ναι αλλά δεν με συγκινεί αυτή τη στιγμή ,χθες που μπήκα κουράστηκα και δεν το ευχαριστήθηκα ,σίγουρα δεν φταίει το κόμπο μάλλον η διάθεσή μου φταίει που τώρα τελευταία είναι στα χειρότερά της . Ισως συμβάλλει και το ότι ο κύριος όγκος θέλει περισσότερο Πέμπτη ,ίσως ακόμα και το ότι ο Vitas δεν μπορεί να ξαναλάβει μέρος τις Κυριακές αλλά μάλλον δυσκολεύεται γενικότερα με το ασσέττο και τον καταλαβαίνω πόσο να γουστάρει να μπαίνει χωρίς προπόνηση ,σίγουρα κι αυτό με επηρέασε αρκετά . Ο Δημήτρης θα με συγχωρέσει το ξέρω γιατί έχει μεγάλη καρδιά Θα συνεχίσουμε όπως μπορεί ο καθένας άλλωστε η Κυριακή ήταν φορ φαν . Θα στήσω τον σέρβερ το απόγευμα με password για όσους θέλουν να τρέξουν ισχύουν οι ώρες που αναγράφονται στην αρχή του νήματος στο πρώτο post που έκανε ο Δημήτρης και 27 γύροι οκ? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Ιούνιος 12, 2016 Author #123 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2016 30 γύρους. Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Ιούνιος 12, 2016 Author #124 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2016 Παναγιώτη, επίσης την ώρα μισή ώρα πιο μετά και λιγότερο qualy για σασπένς. Δηλαδή: Practice : 20:30 Qualy : 21:45 Race : 22:00 , 30 laps Password βάλε : poster Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
panosdimp Ιούνιος 12, 2016 #125 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2016 (edited) PRACTICE>>>> 20:45 TIME 60 MIN QUALIFY>>>> 21:45 TIME 15 MIN RACE >>>> 22:00 >>> 30 LAPS @liakjim Στις 20.45 μηδενίζεις από μέσα(restart session or next session you know) σαν admin και μετράει από κει και πέρα. PASSWORD: poster Έγινε επεξεργασία Ιούνιος 12, 2016 από panosdimp 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Billys Ιούνιος 12, 2016 #126 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2016 6 hours ago, panosdimp said: ίσως ακόμα και το ότι ο Vitas δεν μπορεί να ξαναλάβει μέρος τις Κυριακές αλλά μάλλον δυσκολεύεται γενικότερα με το ασσέττο και τον καταλαβαίνω πόσο να γουστάρει να μπαίνει χωρίς προπόνηση ,σίγουρα κι αυτό με επηρέασε αρκετά . [roufianos mode on] 99% τον ειδα σημερα το μεσημερι βολτα στον πεζοδρομο! @rapid_fast εσυ δεν ησουν? Αργησα να σε αναγνωρισω (λεω καπου τον ξερω καπου τον ξερω) γιαυτο δεν σε φωναξα.. [roufianos mode off] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgiadis Giorgos Ιούνιος 12, 2016 #127 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2016 1 hour ago, Billys said: [roufianos mode on] 99% τον ειδα σημερα το μεσημερι βολτα στον πεζοδρομο! @rapid_fast εσυ δεν ησουν? Αργησα να σε αναγνωρισω (λεω καπου τον ξερω καπου τον ξερω) γιαυτο δεν σε φωναξα.. [roufianos mode off] Το θέμα δεν είναι ότι τον είδες.. Το θέμα είναι με τι παρέα έκανε βόλτα στο πεζόδρομο 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Ιούνιος 12, 2016 #128 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2016 (edited) Παιδια μολις μπηκα σπιτι απο 2ημερο και δεν ειμαι σε φαση.Καλον αγωνα να εχετε! Έγινε επεξεργασία Ιούνιος 12, 2016 από GoMaR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Billys Ιούνιος 12, 2016 #129 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2016 48 minutes ago, Georgiadis Giorgos said: Το θέμα δεν είναι ότι τον είδες.. Το θέμα είναι με τι παρέα έκανε βόλτα στο πεζόδρομο Αυτα δεν λεγονται...ειπαμε ειμαστε ρουφιανοι αλλα οχι κ ετσι... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lazy Dog Ιούνιος 12, 2016 #130 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2016 Ειναι ικανος να τον τρεξει μονος του τον αγωνα (μπαινω κ γω σε λιγο) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolves Ιούνιος 12, 2016 #131 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2016 πριν 2 λεπτά, το μέλος Lazy Dog έγραψε: Ειναι ικανος να τον τρεξει μονος του τον αγωνα Και να βγει 2ος 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Ιούνιος 12, 2016 Author #132 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2016 πριν 6 λεπτά, το μέλος GoMaR έγραψε: Παιδια μολις μπηκα σπιτι απο 2ημερο και δεν ειμαι σε φαση.Καλον αγωνα να εχετε! Κόψτε τις μ@λακίες. Μπείτε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lazy Dog Ιούνιος 12, 2016 #133 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2016 @GoMaR Και ποιος ειναι σε φαση καμαρι'μ; Προσωπικα ειμαι σε διαφορα φασης Π/2(ακολουθω) Εμπα για το χαβαλε Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Ιούνιος 12, 2016 #134 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2016 4 minutes ago, liakjim said: Κόψτε τις μ@λακίες. Μπείτε Ρε jim, ειμαι κομματια σου λεω.Δε μπορω, προσπαθησα να ερθω νωρις μπας και προλαβω αλλα ειναι περαν των δυναμεων μου.Σορρυ Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Ιούνιος 12, 2016 Author #135 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2016 (edited) Δεν θα πω τπτ άλλο, απλά διάβασε ότι έγραψες για την δική σου Κυριακή... Έγινε επεξεργασία Ιούνιος 12, 2016 από liakjim Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolves Ιούνιος 12, 2016 #136 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2016 Οποιος μπει τον γ@μησα.. Θα χτυπησω για πρωτη φορα θεση στο βαθρο... 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Ιούνιος 12, 2016 Author #137 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2016 Θυμείστε μου στο επόμενο gatherings , να πάω βόλτα τον σκύλο μου. Νομίζω πρέπει να ανανεώσω τον RD λογαριασμό μου. Ευχαριστώ τους 4 που ήρθαν. Προσπάθησα να παίξω με Lazy και Christian, όμως βλέποντας τους στον καθρέπτη πως οδηγούσαν, ήξερα πως στο τέλος θα πάρουν τα λάστιχα στο χέρι. Μπράβο Κώστα και Uhu για τον τερματισμό. Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oxide Burnedbrain Ιούνιος 12, 2016 #138 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2016 Καλοκαίρι είναι ρε παιδιά,όλοι έξω βγαίνουν τώρα,είναι δύσκολη εποχή για παιχνίδια. Ήταν και το combo βασικά δύσκολο και αποθάρρυνε κάποιους πιστεύω.Αν δεν ήταν fixed το setup θα ήταν πιο διασκεδαστικό ίσως, γιατί τουλάχιστον θα κατεβάζαμε τις πιέσεις στα λάστιχα και θα κρατούσε καλύτερα ενω τώρα κάναμε πατινάζ. Δημήτρη sorry που βγήκα αλλά βαρέθηκα και δεν έπαιζε και να σε περάσω ποτέ,οδηγούσες πολύ σταθερά,μπράβο! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
troffeo Ιούνιος 12, 2016 #139 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2016 Βασικά από την μία σκεφτόμουν ότι θα χαλάσω τον αγώνα κάποιων και από την άλλη μπερδεύτικα, αφού ήμουν μέσα με τον @uhu , πήγα για ένα τσιγάρο και όταν γύρισα πίσω (την ώρα υποτίθεται που θα έπρεπε να έχει κόσμο ο σέρβερ) είδα μόνο τον @liakjim μέσα και πίστεψα ότι τελικά δεν θα γίνει ο αγώνας... Αυθαίρετη (και χαζή) σκέψη, αλλά έτσι λειτούργησα. Μπήκα στον σέρβερ του @mad_dog και κόλλησα εκεί 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara Ιούνιος 12, 2016 #140 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2016 πριν 55 λεπτά, το μέλος Oxide Burnedbrain έγραψε: Καλοκαίρι είναι ρε παιδιά,όλοι έξω βγαίνουν τώρα,είναι δύσκολη εποχή για παιχνίδια. Ήταν και το combo βασικά δύσκολο και αποθάρρυνε κάποιους πιστεύω.Αν δεν ήταν fixed το setup θα ήταν πιο διασκεδαστικό ίσως, γιατί τουλάχιστον θα κατεβάζαμε τις πιέσεις στα λάστιχα και θα κρατούσε καλύτερα ενω τώρα κάναμε πατινάζ. Δημήτρη sorry που βγήκα αλλά βαρέθηκα και δεν έπαιζε και να σε περάσω ποτέ,οδηγούσες πολύ σταθερά,μπράβο! Γιαυτο ειπα να παει καθημερινη για τους καλοκαιρινους μηνες... Μαζευονται πιο πολλοι, τουλαχιστον σε πιο ευκολα κομπο. @GoMaR δεν νομιζω να ησουν πατρα μαζι με ορεστη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts