liakjim Ιούνιος 10, 2016 Author #101 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2016 Μιλάει ο "πήγα τάπα για 27 γύρους". Φοβερός Νάσο χθες. Στεναχωρήθηκα που έχασα την εκκίνηση για 15 δευτερόλεπτα αλλά δεν το έβαλα κάτω, ξεκίνησα από τα πιτς και από τελευταίος ήρθα 5ος. Πίσω γίνονταν σφαγή. Πέρναγα μέσα από αποκαΐδια!!! Με πέταξαν και έξω 2-3 με μπλε σημαίες. Λογικά με ΑΒ φίλτρο σήμερα θα είναι πολύ καλύτερα. Περιττό να πω πως το αμάξι είναι με διαφορά το καλύτερο του Ασετο. Το λατρεύω. Ξενέρωσα που κάπου στον 20 γύρο είδα το γκριπ να φλερτάρει με το απαράδεκτο 99% αλλά ευτυχώς ήρθαν τα λάστιχα που έμειναν στα λινά να ισορροπήσουν την κατάσταση!!!! Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sosna Ιούνιος 10, 2016 #102 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2016 21 minutes ago, panosdimp said: Τι περιμένατε εύκολο κόμπο από τον μεγαλύτερο σαδομαζόχα του μηχανοκίνητου αθλητισμού ? χτες μου ζήταγε σετάπ να φανταστείς γιατί δεν του έβγαιναν τα νούμερα. Του είπα sorry team setup cant share κ έβριζε λέγοντας οτι θα σε πει να με κάνεις μπαν. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
akis_z80 Ιούνιος 10, 2016 #103 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2016 O φίλος με το rift που έτρεχε χθες πώς σας φάνηκε "Marcel Roehrl@Oculus Rift" Ή ήταν τύφλα ή δεν του εμφανίζονταν οι μπλε σημαίες ή vr suckz balls Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Ιούνιος 10, 2016 Author #104 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2016 Δεν ήταν αργός. Πράσινος ήταν. Ίσως θέμα με το VR? Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
akis_z80 Ιούνιος 10, 2016 #105 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2016 Δεν είπε κανείς ότι ήταν αργός. Public enemy number 1 ήταν όμως. zero awareness Link to comment Share on other sites More sharing options...
uhu Ιούνιος 10, 2016 #106 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2016 πριν 4 ώρες, το μέλος akis_z80 έγραψε: Δεν είπε κανείς ότι ήταν αργός. Public enemy number 1 ήταν όμως. zero awareness Με το fov και την ανάλυση των σημερινών vr glasses λογικό. Σε 5 χρόνια απο τώρα θα βλέπουμε το oculus σαν 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
akis_z80 Ιούνιος 11, 2016 #107 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2016 Δεν ήταν ο κλασικός Marcel τελικά.. uhu σε 10 χρόνια ποιος ζει ποιος πεθαίνει. Καλά να είμαστε και η εξέλιξη δε σταματάει ποτέ! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Ιούνιος 11, 2016 Author #108 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2016 Λέω να μπω για καμιά γύρα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
panosdimp Ιούνιος 11, 2016 #109 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2016 πριν 22 ώρες, το μέλος sosna έγραψε: Θα σου κανα παρέα αλλά είμαι έξω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panosdimp Ιούνιος 11, 2016 #110 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2016 Έχω αρχίσει να γίνομαι προληπτικός με τα σημάδια κ τις συμπτώσεις που συναντώ τελευταία....... To be continued 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
panosdimp Ιούνιος 11, 2016 #111 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2016 Το αντίκρισα πριν λίγο στη Σπάρτη και μέχρι να το φωτογραφήσω εισεπραξα κάμποσα μπινελίκια που έκλεισα το δρόμο,σκέφτηκα Jim άφες αυτοίς ου γαρ ίδασι τι ποιούσι. Που να ξέρανε τι κόμπο έχουμε εμείς στο thelab. Κοιτάξτε πόσο μικρή είναι. Στις 6 μπαίνω να την τιθασεύσω αν και ξενέρωσα τώρα που καταλάβα πόσο μικρή είναι, ακόμα κ το yaris φαίνεται τέρας μπροστά στον ταύρο, περισσότερο με χορτοκοπτικό μοιάζει 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
spyder Ιούνιος 11, 2016 #112 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2016 Δεν είναι Lamborghini, είναι replica-kitcar βασισμένο στο Pontiac Fiero και αυτό θα γράφει στην άδεια, πάντως κτεο δεν έχει περάσει γιατί δεν μπορεί. (εντάξει,όλα γίνονται στην Ελλάδα άρα μπορεί ) 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
thazio Ιούνιος 11, 2016 #113 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2016 Καλα δεν νομιζω να το πιστεψε κανεις... Αλλα απο fiero ε; 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
spyder Ιούνιος 11, 2016 #114 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2016 Ναι με chevy 350cu μηχανή, χάλια αμάξι το fiero προβληματικό από'τι θυμάμαι. Τώρα κάνουν τα MR2 με body-kit Ferrari 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
panosdimp Ιούνιος 11, 2016 #115 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2016 Δηλαδής fake τα σημάδια ? Αμερικλανιές 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
spyder Ιούνιος 11, 2016 #116 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2016 Καραfake, το κανονικό έχει δύο διπλές εξατμίσεις είναι πιο φαρδύ και μακρύ, εμμ και τα φανάρια πίσω είναι σταβωβιδωμένα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Ιούνιος 11, 2016 Author #117 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2016 χαχαχαχα, πώς την πάτησες έτσι? Εσύ? χαχαχαχα. έχω λιώσει. Αλλά δεν πειράζει , είναι σημάδι ακόμα και μούφα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
spyder Ιούνιος 11, 2016 #118 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2016 Το μοναδικό supercar της εποχής, έχω δύο βιβλία σχετικά με αυτό, όταν είμασταν μικροί το βλέπαμε σαν διαστημόπλοιο 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
panosdimp Ιούνιος 11, 2016 #119 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2016 πριν 12 λεπτά, το μέλος liakjim έγραψε: χαχαχαχα, πώς την πάτησες έτσι? Εσύ? χαχαχαχα. έχω λιώσει. Αλλά δεν πειράζει , είναι σημάδι ακόμα και μούφα. Ημουν εν κινήσει και το ήθελα πολύ χαχαχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
panosdimp Ιούνιος 11, 2016 #120 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2016 Wreck festival στο σέρβερ δεν αντέχω τέτοιες συγκινήσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts