liakjim Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4, 2016 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4, 2016 (edited) Το σηκώνω από σήμερα που έχω χρόνο. Όταν ήμουν μικρός, είχα μια τεράστια αφίσα στο δωμάτιό μου, από ένα αυτοκίνητο που το λάτρευα. Ευγνωμονώ την Kunos που μου έδωσε την ευκαιρία να το οδηγήσω , έστω και εικονικά. Track : Vallelunga Classic Cars: Lamborghini Countach Fixed Setup (, default, semi slicks (της πάνε καλύτερα), fuel Free) TIME OF DAY : 16:30 WEATHER : Light clouds AMBIENT TEMP : 26C GRIP : από 96 % , 50% transfer, τελικό όχι πάνω από 98% LAPS: Θα ανακοινωθεί Practice: 45 λεπτά, 20:15 Qualify: 30 λεπτά, 21:00 Race: 21:30 (~40min αγώνας) Έγινε επεξεργασία Ιούνιος 4, 2016 από liakjim 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Ιούνιος 4, 2016 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2016 Να το καθιερωσουμε 22:00 τον αγωνα ; 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Ιούνιος 4, 2016 Author #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2016 @panosdimp, παρακαλώ κάνε με associate με το KUNOS μαύρο με τις χρυσές ζάντες. Μόλις τώρα, το μέλος GoMaR έγραψε: Να το καθιερωσουμε 22:00 τον αγωνα ; Δεν είναι στο χέρι μου. Ότι θέλετε. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oxide Burnedbrain Ιούνιος 4, 2016 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2016 Τρέλα το αμάξι,από τα πιο διασκεδαστικα του ac,ένα από τα αγαπημένα μου! μπράβο ρε Δημήτρη! Στάλθηκε από το MotoE2(4G-LTE) μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
panosdimp Ιούνιος 4, 2016 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2016 Δεν έχει κανένα με paddles να χω δικαιολογία να επιστρέψω? Μου σπάσανε τα νεύρα σήμερα εκατό φορές έβλεπα κάτω από 1,56 και πάντα κάποια ταχύτητα θα κάρφωνα στο τέλος. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sosna Ιούνιος 4, 2016 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2016 Γαμάτο κόμπο σωραίος Τζίμ. Πάνο εγώ έκανα μια μόντα στο σίφτερ για να μην ακούγετε κ συχνά πυκνά δεν κουμπώνει η 5η,οπότε σε νιώθω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panosdimp Ιούνιος 5, 2016 #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2016 Εγώ σε νιώθω κ χωρίς μόντα, δεν μπορώ να πετύχω το ανέβασμα σε 3η όταν είμαι πιεσμένος, πάει πολύ γρήγορα το χέρι κ δεν προλαβαίνει το πόδι η δεν κουμπώνει καλά η 3η επειδή η κίνηση μοιάζει περισσότερο με ρεφλέξ λόγω εγκεφαλικής βλάβης ? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Ιούνιος 5, 2016 Author #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2016 Το χρώμα μου το έβαλες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
panosdimp Ιούνιος 5, 2016 #9 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2016 Από τώρα? Για το laborghini δε λες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Ιούνιος 5, 2016 Author #10 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2016 Ναι βρε. Spoiler προσπαθώ να σε απεμπλέξω από την σκέψη του shifter. ΘΑ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙΣ ΛΕΜΕΕΕΕΕ Link to comment Share on other sites More sharing options...
panosdimp Ιούνιος 5, 2016 #11 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2016 Μετά τον αγώνα μάλλον θα το φτιάξω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Ιούνιος 5, 2016 #12 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2016 το φτιάχνω εγώ..Όταν θα φτιαχτεί ο σέρβερ 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Ιούνιος 5, 2016 #13 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2016 11 hours ago, Oxide Burnedbrain said: Τρέλα το αμάξι,από τα πιο διασκεδαστικα του ac,ένα από τα αγαπημένα μου! μπράβο ρε Δημήτρη! Στάλθηκε από το MotoE2(4G-LTE) μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ακομα θυμάμαι σε χοτλαπ πως μου ειχες ρίξει 100 χιλιοστά...Αυτή τη φορά δε θα έχεις την ίδια τύχη 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oxide Burnedbrain Ιούνιος 5, 2016 #14 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2016 ακομα θυμάμαι σε χοτλαπ πως μου ειχες ρίξει 100 χιλιοστά...Αυτή τη φορά δε θα έχεις την ίδια τύχη [emoji3] Its on bitch! [emoji14] Στάλθηκε από το MotoE2(4G-LTE) μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Ιούνιος 6, 2016 #15 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2016 σηκώνομαι, φτιάχνω καφέ οπωσδήποτε Γιατί αλλιώς μας βλέπω να τρέχουμε με toy cars στο nordschleife Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Ιούνιος 6, 2016 #16 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2016 Πανετοιμος με FIXED DEF setup (except fuel) Forced SM tyres Light fog / 26 air temp 16:30 Με ειδικο μαυρο χρυσο χρωματακι στον Λιακουρη και κοκκινοχρυσο για μενα UP 'N RUNNING 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
panosdimp Ιούνιος 6, 2016 #17 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2016 Αψογο αυτό το παιδί 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Ιούνιος 6, 2016 Author #18 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2016 Λάθος καιρός. Light clouds θέλω. ( παρτο πίσω Παναγιώτη ) . Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Ιούνιος 6, 2016 #19 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2016 Light clouds εχω βαλει..Light fog εγραψα Ειμαι αψογος,ευχαριστω 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lazy Dog Ιούνιος 6, 2016 #20 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2016 (edited) Θα κλαψουvε μανουλες παντως...και προβλεπω κ πολυ popcorn Έγινε επεξεργασία Ιούνιος 6, 2016 από Lazy Dog 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts