trioborgsector Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4, 2016 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4, 2016 Γεια σας εδω και 1 μηνα εχω καπια θεματα με τον υπολογιστη μου.. οταν πχ παω να δω μια ταινια η ενα video στο ytube η στο popcontime βλεπω οτι η ταινια που βλεπω κανει διασπασεις και κολαει πολλες φορες.. οπως επισης και η μουσικη κανει διασπασεις και κρασαρει πολλες φορες. και κολαει πολλες φορες./. οπως καμια φορα η μπαρα κυλισης που εινε στα windows με το ποντικι μεχρι να παει κατω κολαει και πιγαινει αργα αργα.. δεν μπορω να καταλαβω τι γινετε,., εχω χρισημοποιησει το bitdefeder για ιους αλλα δεν βρισκει κατι.. απλα δεν καταλαβαινω που μπορει να οφειλετε το προβλημα.. δεν μπορω να το καταλαβω.. πχ παω σε κατι σελιδες και παλι κολαει.. αλλα οταν κλεισω τον υπολογιστη μου και τον ανοιξω μετα δεν εχω προβλημα πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω που να οφειλετε το προβλημα.. μπορειτε να με βοηθησετε σας παρακαλω.. παντως οι θερμοκρασιες του υπολογιστη κειμενοντε σε κανονικες θερμοκρασιες αλλα οθτε πιστευο οτι ιπαρχει καπιο προβλημα αλλο.. σε θεμα θερμοκρασιας πχ καρτας γραφικων η μητρικης η κατι αλλο.. απλα δεν μπορω να καταλαβω γιατι τα κανει ολα αυτα.. οποτε τι μου συμβουλευετε να κανω σε αυτην την περιπτωση΄:; που μπορει να οφειλετε το προβλημα αυτο.... λετε να εινε ιος η κατι αλλο πχ;;;; μπορειτε να με βοηθησετε σας παρακαλω΄΄ με το προβλημα που εχω σας παρακαλω.. απλα δεν μπορω να καταλαβω που να οφειλετε το προβλημα . και μου συμβενουν ολα αυτα τα προβληματα.. πραγματικα δεν μπορω να το καταλαβω..
potis Ιούνιος 4, 2016 #2 Ιούνιος 4, 2016 (edited) Δες το καλωδιο του σκληρου σου, βγαλτο/βαλτο. Γενικα ειναι θεμα δισκου αυτα τα αποτομα "Slow downs" και crushes οποτε παει για αλλαγη. Έγινε επεξεργασία Ιούνιος 4, 2016 από potis
Recommended Posts