Jump to content



Προβλημα καρτας ηχου η προβλημα ηχειων?


Recommended Posts

Καλησπεριζω τα μελη του φορουμ, Εχω ενα αρκετα περιπλοκο προβλημα... Εχω προσφατα αγορασει κατι ηχεια συγκεκριμενα τα logitech Z906 ταχα πανω στην μητρικη αρχικα αλλα αποφασισα να αγορασω μια καρτα ηχου ωστε να παιζουν καλητερα και ποιο ποιοτικοτερα. Ας τα παρουμε απο την αρχη ομως. Προχθες εκανα φορματ τον υπολογιστη γιατι δεν αντεχα αλλο τα win10 και ξαναπερασα τα γνησια win7 premium 64bit μιας και η ραμ μου ακουμπαει τα 16gb. Οταν εκανα φορματ παρουσιαστηκε και το πρωτο προβλημα μετα απο επανεκκινηση του υπολογιστη το πληκτρολογιο και το ποντικη ηταν νεκρα και τα δυο λεω ενταξει κατι θα πεζει με τους drivers μπαινω με safe mode και παω στο device manager αποκει οντως ηθελε ενημερωση τα drivers για τα usb. το προβλημα αυτο φτιαχτηκε και ολα λειτουργουν αψογα. (Τονιζω πριν το φορματ δεν υπηρχε κανενα προβλημα) . Τωρα αγορασα μια καρτα ηχου την Creative Sound Blaster για 5.1 ηχεια.. Την συνδεω εγκαταστω drivers ολα κομπλε ολα καλα και αμεσως ξεκινανε τα προβληματα εκει που επαιζα μουσικη (Αρκετα δυνατη δυσκολα κομματια τραπ κ ετσι) ξαφνικα σταματαει ο ηχος... Λεω δεν μπορει να τακαψα .. μετα απο λιγο επανερχονται ολα παλυ φυσιολογικα μη τα πολυλογω αυτο γινετε απο εχθες. και με σιγανη ενταση και με υψηλη και βλεπω ολος τυχαια οταν το εκανε αυτο οτι δεν φταινε τα ηχεια αλλα η καρτα ηχου σβηνει για μερικα δευτερολεπτα και επανερχετε σε λειτουργια.. Το θεμα ομως ειναι ποιος εχει το προβλημα η καρτα ηχου τα ηχεια η η θυρα usb? εχω μπερδευτει πραγματικα. Τα ηχεια πρην την καρτα ηχου δουλευαν μια χαρα .. και με την καρτα ηχου δουλευουν ακομα καλητερα με περρισοτερη ενταση και δυναμη και καθαροτερο ηχο. 

 

Παραθετω και τα ακριβες χαρακτηριστικα του ΥΠολογιστη (Συναρμολογουμενος στο πλαισιο)

 

Μητρικη: MSI H91M

Επεξ: Intel Core i7 4790 3.60Ghz

Καρτα Γραφ.: AMD Radeon R7 Series

Έγινε επεξεργασία από darkfire
Link to comment
Share on other sites

Δε μπορεις να βγαλεις την καρτα ηχου που εβαλες να τα δοκιμασεις χωρις την καινουργια ; 
Η δε μπορεις πχ να συνδεσεις καποια συσκευη πανω στα Logitech ( px κινητο) να δεις αν παιζουν ;

Link to comment
Share on other sites

Λογικα μπορείς να απενεργοποιήσεις την νεα κάρτα απο το contro panel για να δοκιμάσεις την ενσωματωμένη.

Η την ξηλωνεις για δοκιμή.

Η κάνεις την εύκολη και απλή λύση που είπε ο Gomar.

Παίζει καθόλου να το έχεις το ηχείο σε λάθος θέση /ρυθμιση και προσπαθεί να παίξει surround;

Τα δύσκολα Trap κομματια κι έτσι, ζορίζουν άσχημα τα κομπιουτερ και έχουμε θύματα βλέπω.

Link to comment
Share on other sites

Για να γινω ποιο σαφης πρωτου αγοραζω την καρτα τα ηχεια επεζαν μια χαρα... Με την καρτα εχει δημιουργηθη αυτο το προβλημα βασικα η καρτα ηχου σβηνει μονη της για 5-10 δευτερολεπτα και επανερχετε.. Η Διαφορα με την καρτα την κενουργια και την ενσωματομενη ειναι οτι στην κενουργια εξωτερικη τα ηχεια παιζουν ποιο καλα ποιο δυνατα αλλα με αυτο οτ προβληματακι.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.