trioborgsector Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2, 2016 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2, 2016 γεια σας σκεφτομε καπια στιγμη να αγορασω μια νεα καρτα γραφικων και μια καινουργια οθονη.. το θεμα εινε οτι αυτην την στιγμη εχω την 780 ΤΙ και παιζω σε αναλυσεις σε 1920 με 1080 το θεμα εινε οτι ακομα δεν εχει βγει το direct 12 οπως επισης αυτες οι νεες καρτες 1070 και 1080 θα εινε καλες σε αναλυσεις 1440π και 4κ;;; Περα απο αυτο ομως αν περιμενω τις επομενες 2 γεννιες μετα την 1080 πιστευετε οτι θα εινε καλυτερο το να κανω μια αγορα;; και στο θεμα οθονης αλλα και καρτας γραφικων;; αυτην την στιγμη δεν εχω προβληματα με τα παιχνιδια αν και γνωριζω οτι η καρτα μου εχει μονο 3 vram και οχι 4 και 8 απλα πιστευω οτι θα εινε καλυτερα να περιμενω να βγουν οι επομενες νεες γεννιες ετσι ωστε να παρω μια απόφαση να παρω μια νεα καρτα γραφικων.. γιατι ακομα το direct 12 δεν εχει βγει οποτε οι αποδοσεις τις 980 και 1070 και 1080 οταν βγει το direct 12 δεν θα μπορουνε καν να σηκωνουνε τα παιχνιδια ουτε σε 144π αλλα ουτε σε 4κ οποτε τι μου συμβουλέυετε να κανω;; να περιμενω αλλες 2 γεννιες ακομα''΄΄;;; πια εινε η γνωμη σας πανω σε αυτο το θεμα..... μεχρι τωρα η 780 με εχει εξυπηρετισει παρα πολυ καλα τα τελευταια 3 χροονια σχεδον σε ολα τα παιχνιδια ουτε εχω θεματα με το να παιζω ενα παιχνιδι σε high αλλα ουτε σε ουτρα γραφικα.. εννοω δεν ειμε τρελαμενος και με τα high ειμε καλυμμενος.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Ιούνιος 2, 2016 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2016 Είσαι με μια χαρά κάρτα μείνε εκεί που είσαι ακόμα και μην βιάζεσαι. Αν θέλεις να πάρεις κάτι πάρε οθόνη, τώρα που είναι λίγο ποιο σταθερά τα πράγματα στις οθόνες. Βέβαια τι οθόνη θα μου πείς και να έχει freesync ή g sync. Υπομονή και τα ξαναλέμε από Σεπτέμβρη που έχουν κυκλοφορήσει οι 480 και θα έχουμε συγκριτικά. Αυτήν την στιγμή ούτε directx12 έχουμε δει ακόμα καλά καλά αλλά ούτε την απάντηση της AMD στις 1080 on hands. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LocoDiceGR Ιούνιος 2, 2016 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2016 Λες ασυναρτησιες αλλα οκ.. Συμφωνω με τον swatoner απο πανω, μια χαρα καρτα εχεις μεινε οπως εισαι μην αλλαζεις τιποτα...λαλαλα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
spil Ιούνιος 2, 2016 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2016 Κάνε υπομονή φίλε και θα δεις τι θα κάνεις, σίγουρα μια οθόνη 2κ αξίζει θα έλεγα σαν κάτοχος μιας τέτοιας, αλλά επειδή τα πράγματα τρέχουν γύρω από την τεχνολογία των υπολογιστών, μόλις είσαι βέβαιος για τα χρήματα που θες να διαθέσεις και την οθόνη που θες να πάρεις (2κ ή 4κ ή ότι άλλο προκύψει μέχρι τότε) τότε βλέπεις και για νέα κάρτα.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts