kpetros Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1, 2016 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1, 2016 (edited) Θελω να παρω ενα κολλητηρακι για να κολλησω σε παρακατω μου αποκτημα μαζι με αλλα πανω σε διατρητο pcb , αυτην την στιγμη το θελω μονο για αυτην την δουλεια . Ειχα παρει παλια ενα του 10αρικου για να κανω "την δουλεια μου" στην σχολη , αλλα το εσπασα πατωντας το επειδη το ειχα αφησει στο πατωμα να κρυωσει Οι τρυπες ειναι πολυ κοντα σε αποσταση και θελω να εχει λεπτη μυτη μπροστα μιας και δεν εχω την φοβερη εμπειρια πανω στις κολλησεις (αν και με το προηγουμενο τα ειχα παει μια χαρα ) Μιας και εδω μεσα υπαρχει αρκετος κοσμος με ηλεκτρονικο εξοπλισμο , θα θελα να μου πειτε καμια αξιολογη προταση Arigato Έγινε επεξεργασία Ιούνιος 1, 2016 από kpetros Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJman Ιούλιος 6, 2016 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2016 Δεν εχω κανει τοσο λεπτοπδουλεια οπως σε αυτο το arduino, αλλα εχω ενα ctbrand 25d που εχει μυτι σαν μολύβι. ειμαι αρκετα ικανοποιημένος και το χρησιμοποιώ 1-2 φορες την εβδομάδα Link to comment Share on other sites More sharing options...
4kinitos Ιούλιος 7, 2016 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2016 Έχω και εγώ ένα ct αλλά δεν θερμένει σωστά.Προτείνω κάποιο weller αν θες να σου κρατήσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts