lefteriz Δημοσιεύτηκε Μάϊος 31, 2016 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 31, 2016 Έχω τα Gigaworks S750 7.1 μαζί με τον creative ddts-100 πάνω από 10 χρόνια το λοιπον, έχω χάσει και τα δυο τηλεχειριστήρια και ψαχνω συμβατό για να ελέγχω την μια από τις δυο συκευές ή και τις δυο. Κυρίως η αυξομείωση εντασης μ' ενδιαφέρει. Ειναι συνδεδεμενος ο decoder με android tv box και λόγω passthrough με optical δεν ρυθμίζεται ο ήχος από το ανδροιδ. βρηκα στο ebay ενα γνήσιο remote control για τα ηχεία στην προνομιακή τιμή των 30 λιρών!!! οπότε κοιτάω για κατι οικονομικό... καμιά ιδέα;;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
2cpu Μάϊος 31, 2016 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2016 εχω 2 απο τις soundblaster.να σε στειλω κανενα να δοκιμασεις μπας και... λιγο ποιο νωρις αν το ελεγες θα κρατουσα ενα απο την xfi( ειχα 2 και οταν την εδωσα τα εδωσα και εκεινα) δωσε και λιγο χρονο να ψαξω μπας και εχω απο το dtt που ειχα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteriz Μάϊος 31, 2016 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2016 Φιλε Μάκη δε θα παίξει από soundblaster. Είχα πριν χρονια την X-fi Platinum και ειμαι σιγουρος οτι δεν δουλευε για τα ηχεια/decoder. Σκέφτομαι να βρω κανα κινεζικο(;;;) αυτά που προγραμματίζονται και να δοκιμάσω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
2cpu Μάϊος 31, 2016 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2016 back. εντελει βρηκα μονο απο τη σουμπλαστρα.θα τα φαει η ανακυκλωση ναι εκεινα ειχανε αλλο δεκτη οσο θυμαμαι απλα ειπα μπας και... θα δω και απο το gigaworks (εχω 2 gigaworks ) το ενα καπου πρεπει να ειναι. περιμενε μια δυο μερες να δω και στην αποθηκη στην Θεσ/νικη. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts