lefteriz Δημοσιεύτηκε Μάϊος 31, 2016 #1 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 31, 2016 Έχω τα Gigaworks S750 7.1 μαζί με τον creative ddts-100 πάνω από 10 χρόνια το λοιπον, έχω χάσει και τα δυο τηλεχειριστήρια και ψαχνω συμβατό για να ελέγχω την μια από τις δυο συκευές ή και τις δυο. Κυρίως η αυξομείωση εντασης μ' ενδιαφέρει. Ειναι συνδεδεμενος ο decoder με android tv box και λόγω passthrough με optical δεν ρυθμίζεται ο ήχος από το ανδροιδ. βρηκα στο ebay ενα γνήσιο remote control για τα ηχεία στην προνομιακή τιμή των 30 λιρών!!! οπότε κοιτάω για κατι οικονομικό... καμιά ιδέα;;;;
2cpu Μάϊος 31, 2016 #2 Μάϊος 31, 2016 εχω 2 απο τις soundblaster.να σε στειλω κανενα να δοκιμασεις μπας και... λιγο ποιο νωρις αν το ελεγες θα κρατουσα ενα απο την xfi( ειχα 2 και οταν την εδωσα τα εδωσα και εκεινα) δωσε και λιγο χρονο να ψαξω μπας και εχω απο το dtt που ειχα.
lefteriz Μάϊος 31, 2016 Author #3 Μάϊος 31, 2016 Φιλε Μάκη δε θα παίξει από soundblaster. Είχα πριν χρονια την X-fi Platinum και ειμαι σιγουρος οτι δεν δουλευε για τα ηχεια/decoder. Σκέφτομαι να βρω κανα κινεζικο(;;;) αυτά που προγραμματίζονται και να δοκιμάσω...
2cpu Μάϊος 31, 2016 #4 Μάϊος 31, 2016 back. εντελει βρηκα μονο απο τη σουμπλαστρα.θα τα φαει η ανακυκλωση ναι εκεινα ειχανε αλλο δεκτη οσο θυμαμαι απλα ειπα μπας και... θα δω και απο το gigaworks (εχω 2 gigaworks ) το ενα καπου πρεπει να ειναι. περιμενε μια δυο μερες να δω και στην αποθηκη στην Θεσ/νικη. 1
Recommended Posts