Jump to content

Αγορά Νέας Κάρτας Γραφικών

oekab1992

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από kender

Γιατί δε σκέφτεσαι να πάρεις μία 6200 agp και μετά να ακολουθήσεις τις οδηγίες του soki Εδώ και να έχεις μια κάρτα σχεδόν σαν την 6600 gt με λιγότερα χρήματα

Εγώ έω την 6600GT αλλά πιστεύω ότι με το mod του soki θα είσαι και στα χρήματα που θέλεις να δώσεις αλλά και θα έχεις σαφέστερα καλύτερες επιδόσεις

παντως γιατι να παρει την 6200? για να γλιτωσει μερικα ευρω?

αν παρει την 6600gt δεν θα εχει προβλημα και με τις μνημες και θα

ειναι πολυ καλη και σε μελλοντικο ο/c της καρτας!

• Replies 44
  • Created
  • Last Reply

Και εγω την 6600gt προτεινω.

Εχω δοκιμασει 2 απο αυτες μια της sparkle και μια της galaxy.

Οφειλω να πω οτι της galaxy ειναι πολυ ανωτερη απο την αλλη και πιο πλουσια (εχει και δεικτη θερμοκρασιας)

Επισης στο 3dmark 2005 ειχανε και μεγαλη διαφορα στο σκορ

sparkle 3450

galaxy 3940

Στους ιδιους ακριβους χρονισμους

Οποτε στα λεφτα που μιλας η 6600gt ειναι μονοδρομος:) :) :)

Δε θα γλυτώσει λίγα ευρώ αλλά πολλά τα οποία μπορούν να επενδυθούν αλλιώς αλλά ρόλο παίζει η δική του απόφαση

Εγώ επέλεξα την 6600 GT leadtek επειδή διέθετα τα χρήματα και πήγα για κάτι πιο ποιοτικό αλλά το παιδί εδώ δε θέλει να δώσει 220 για μία κάρτα αλλά περίπου στα 150..

θα κρατησει ομως ποιο πολυ με την 6600gt!

και οπως ανεφερα και παραπανω, εκει που το ο/c της

μιας θα σταματαει ,της αλλης τοτε θα ξεκιναει!

αυτο ακριβως που λεει και ο Solid Snake!

μπορει καν να μην χρειαστεις ο/c στην 6600gt!

ενω την αλλη θα την φτασεις στα ορια της για να πιασεις

αυτες τις αποδοσεις!

Βαλε 40 ευρο πααπανω και παρε την v9999 le εχουν περασει 5 απο μενα και ολλες ξεκειδωναν τουλαχιστον εως 12-5 με τελευταια αγωρα στις 15/3 απο πλαισιο γλυφαδας

Κατάλαβα παιδιά, μάλλον θα χτυπήσω αυτή την καρτούλα!! Σας ευχαριστώ όλους σας για τις απαντήσεις σας.

Μια τελευταία ερώτηση. Η 6600 η απλή θα το παίζει αξιοπρεπώς το GT4 ή θα κάνει τα σπαστικά κολλήματα της FX 5200 που ήδη έχω? Απότι είδα στο ΠΛΑΙΣΙΟ έχει την 6600 140 ευρώ ενώ την 6600 GT 220 ευρώ, η διαφορά ειναι μεγάλη, δεν έχω πάνω απο 150 για κάρτα.

Δεν μπορώ μάλλον να πάρω την GT. Οπότε σας ξαναρωτάω... θα κάνω δουλειά με την 6600 την απλή ή καλύτερα να μην την πάρω καθόλου (δηλαδή η GT ή τίποτα? ή εστω και με την απλή βολεύομαι?)

Σας ευχαριστώ πολύ!!!

Κοιτα και για μεταχειρισμενη, μπορεις με 150 να βρεις 9800pro που ειναι αντιστοιχη, ισως και καλυτερη της 6600GT

Αρχική απάντηση από oekab1992

Μια τελευταία ερώτηση. Η 6600 η απλή θα το παίζει αξιοπρεπώς το GT4 ή θα κάνει τα σπαστικά κολλήματα της FX 5200 που ήδη έχω?

Μπορεις να εξηγησεις τι ακριβως εννοεις? GT4 δεν υπαρχει για PC και δεν θα βγει. Και ουτε emulator παιζει.

Kαλα Φιλαρακο δεν καταλαβαινεις οτι το GRAN TURISMO 4 δεν προκειται να βγει οθτε του Αγιου Π....υ.............Παρε την καρτα που θελεις με αλλο κριτηριο και οχι με φαντασιες και ονειρα.........βεβαια δεν ειμαι αυτος που θα σου απαγορευση να ονειρευεσαι αλλα πρεπει να σου πω την αληθεια.............Φιλικα παντα

Αρχική απάντηση από sebastian [Σήμερα, στις 18:27]

Kαλα Φιλαρακο δεν καταλαβαινεις οτι το GRAN TURISMO 4 δεν προκειται να βγει οθτε του Αγιου Π....υ.............Παρε την καρτα που θελεις με αλλο κριτηριο και οχι με φαντασιες και ονειρα.........βεβαια δεν ειμαι αυτος που θα σου απαγορευση να ονειρευεσαι αλλα πρεπει να σου πω την αληθεια.............Φιλικα παντα

Και επαναλαμβανω: ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ EMULATOR!!!!

Ρε φιλε γιατι δεν περειμενεις λιγο καιρο να αποκτησεις λεφτα και μετα αγωρασε

την GT..Παιξε "παμε στοιχημα" ή παρακαλα γονεις, γιαγιαδες, θειους....Ποτε

δεν ξερεις!;)

Εγώ επειμένω ότι για τα χρήματα που έχεις αν δε βρείς 9800 pro πάρε μια 6200 και ανέβασε την για να έχεις αξιόλογες αποδόσεις( σύμφωνα με τον οδηγό του soki..)

Όσο για το gt4 emulator δεν υπάρχει δύσκολα θα βγεί..

Και το ίδιο το παιχνίδι αποκλείεται να βγει σε pc...

Δεν υπαρχει emulator που να παιζει παιχνιδια playstation2 με επιτυχια και ιδιαιτερα παιχνιδι σαν το GRAN TURISMO 4 ....εαν βεβαια το φιλαρακι ξερει κατι παρα πανω απο εμας να το πει γιατι ολοι καιγομαστε ΑΦΟΥ ολοι θα θελαμε ενα GRAN TURISMO 4 ΣΤΟ pc μας............

Ρε sebastian,το λεω αυτο γιατι ενας φιλος μου εχει emu του ps2 και παιζει

καινουρια παιχνιδια.Τρανο παραδειγμα:Grand Theft Auto:San Antreas...

Αρχική απάντηση από morpheus

Κοιτα και για μεταχειρισμενη, μπορεις με 150 να βρεις 9800pro που ειναι αντιστοιχη, ισως και καλυτερη της 6600GT

Καλύτερη η 9800pro ήταν στο nature του 2001, πουθενά αλλού. Είχα 9800pro 128mb και έχω 6600gt 128mb, στα stock είναι απλά παντού καλύτερη. Αν μιλάμε για 9800pro 256mb, εκεί πια σε περιπτώσεις που δε φτάνουν τα 128mb είναι καλύτερη από 6600gt.

Ρε SOLID γιατι δεν ρωτας τον φιλο σου να μας πεις και σε μας ποιος ειναι αυτος ο emulator για να τον κατεβασουμε και εμεις.........................................

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.