Jump to content

Αγορά Νέας Κάρτας Γραφικών

oekab1992

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα σε όλους σας. Έχω μια απορία, θέλω να αγοράσω μια νέα κάρτα γραφικών για παιχνίδια. Έχω P4-3 GHZ, 512 RAM, HD 120 GB, GEFORCE FX5200 128 RAM. Το μηχάνημα ειναι σχετικά νέο, το έχω λιγότερο απο χρόνο και ειμαι ικανοποιημένος απο την απόδοση του. Το θέμα ειναι οτι έχω αρχίσει να παίζω παιχνίδια και η κάρτα που έχω δεν με ικανοποιεί πλέον, κολλάει αρκετά και δεν ανεβάζει υψηλές αναλύσεις.

Επειδή δεν ξέρω πολλά απο κάρτες, πείτε μου σας παρακαλώ, μια καλή κάρτα μέχρι 150 ευρώ, άντε 200 στην χειρότερη που να παίζει καλά όλα τα παιχνίδια όπως GRAND TURISMO 4 κτλ. Δεν μπορώ να διαθέσω 400-500 ευρώ για αγορά τών υπερκαρτών που βλέπω σε διάφορα site, αλλά κάτι μέσο που να παίζει τα πολύ απαιτητικά παιχνίδια αξιοπρεπώς σε λογικές αναλύσεις.

Ένας φίλος μου είπε για την GEFORCE 6600. Εσείς τι λέτε, αξίζει? Γενικά να προτιμήσω NVIDIA ή ΑΤΙ? Βλέπω διάφορες παραλλαγές της κάρτας αυτής με AGP, PCI EXPRESS, καθώς και άλλες διαφοροποιήσεις ως προς τον κατασκευαστή (πχ ASUS κτλ).

Σας παρακαλώ διαφωτίστε με. Σκέφτομαι πως αν ειναι να πετάξω τσάμπα 150 ευρώ για μια τέτοια κάρτα και να μην κάνω την δουλειά που θέλω σωστά, τότε δεν μπορώ να δώσω 500 ευρώ, καλύτερα να πάρω PS2.

• Replies 44
  • Created
  • Last Reply

και αλλη μια απο μενα ναναι και leadtek

Ωραία, και εγώ εκεί συγκλίνω. Δηλαδή με την 6600GT θα παίζει τα παιχνίδια πολύ καλά? Η 6600 η απλή μούφα ειναι?

δεν ειναι μουφα αλλα πηγαινε καλυτερα στην GT!

Δηλαδη σε αυτα τα λεφτα που λες ειναι η καλυτερη πιστευω!

δεν θα βρεις κατι αναλογο.

Για τη μικρή διαφορά απλής με GT, η GT αξίζει τα παραπάνω χρήματα. Εγώ ικανοποιημένος είμαι από τη Gigabyte αλλά είναι σε pcie, για agp καλύτερα να πει κάποιος που έχει.

σε απόλυτα νούμερα, π.χ. σε benches 3dmark κλπ η GT είναι σημαντικά καλύτερη, ίσως και 40% πάνω σε απόδοση. τα λεφτά της τα αξίζει όμως

απλά επιλέγεις αν θα δώσεις 120Ε όποτε πας σε απλή 6600 ή αν μπορείς να δώσεις 200Ε οπότε πας σε GT...

Αρχική απάντηση από oekab1992 [Σήμερα, στις 15:48]

Επειδή δεν ξέρω πολλά απο κάρτες, πείτε μου σας παρακαλώ, μια καλή κάρτα μέχρι 150 ευρώ, άντε 200 στην χειρότερη που να παίζει καλά όλα τα παιχνίδια όπως GRAND TURISMO 4 κτλ..

Ρε παιδια sorry αλλα υπαρχει περιπτωση να βγει το grand tourismo 4 σε pc???:eek:

Αρχική απάντηση από Dr.who [Σήμερα, στις 17:03]

Ρε παιδια sorry αλλα υπαρχει περιπτωση να βγει το grand tourismo 4 σε pc???:eek:

Μπορει να εχει Emulator.....

Παιδια λιγη βοηθεια και εδω.Εχω βρει την Albatron FX5700LEQ με 50ε.Τι λετε σχετικα με την τιμη της καρτας και γενικα για την καρτα?

Και εγω 6600GT πολυ ευχαριστημενος. Μονο κανει λιγο φασαρια γιατι εχει την reference ψυκτρα της nVidia, οχι τραγικη βεβαια (αντε να βγει arctic silencer για AGP 6600GT :whistling).

Γιατί δε σκέφτεσαι να πάρεις μία 6200 agp και μετά να ακολουθήσεις τις οδηγίες του soki Εδώ και να έχεις μια κάρτα σχεδόν σαν την 6600 gt με λιγότερα χρήματα

Εγώ έω την 6600GT αλλά πιστεύω ότι με το mod του soki θα είσαι και στα χρήματα που θέλεις να δώσεις αλλά και θα έχεις σαφέστερα καλύτερες επιδόσεις

Αρχική απάντηση από Spooky [Σήμερα, στις 21:16]

Και εγω 6600GT πολυ ευχαριστημενος. Μονο κανει λιγο φασαρια γιατι εχει την reference ψυκτρα της nVidia, οχι τραγικη βεβαια (αντε να βγει arctic silencer για AGP 6600GT :whistling).

Σύμφωνα με email που μου στείλανε δεν πρόκειται να βγάλουν cooler για 6600GT AGP. Για PCI-E βγάλανε. Αν θέλεις κατέβασε αυτό για να ρυθμίσεις τις στροφές του fan...

Αρχική απάντηση από vdeseris

Σύμφωνα με email που μου στείλανε δεν πρόκειται να βγάλουν cooler για 6600GT AGP. Για PCI-E βγάλανε. Αν θέλεις κατέβασε αυτό για να ρυθμίσεις τις στροφές του fan...

Δουλεύει και για τις pci το προγραμμα για τις στροφές του ανεμηστήρα??

Αρχική απάντηση από kender [Σήμερα, στις 22:46]

Δουλεύει και για τις pci το προγραμμα για τις στροφές του ανεμηστήρα??

Λογικά ναι...

Αρχική απάντηση από vdeseris [Σήμερα, στις 20:41]

Φτου γαμωτο... :(

Τι να κανουμε δεν πειραζει. THX for the info παντως. :)

Πληροφορειες σχετικα με το πως θα το εγκαταστησω κλπ που θα βρω?

:OT: Μηπως υπαρχει ψυκτρα καμιας αλλης εταιριας που να κανει για την AGP :OT:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.