Jump to content

τα βλεπω διπλα

def

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από unstoppable [Σήμερα, στις 14:49]

Mην εισαι τοσο σιγουρος, αλλα ακουγονται

Ναι τα έχω διαβάσει. Για τις συγκεκριμένες μιλούσα που δεν έχουν sli κονέκτορα

Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 14:30]

η 2Χ Ουλτρα δεν χωραει στο chieftec μου με τιποτα

E ρε κατι προβληματα που εχει ο κοσμος.....

Εμενα δεν την χωραει η τσεπη μου....

Αντε βρες τα λεφτα να την παρεις και θα τσονταρω 50 ευρω να παρεις το στακερ αμα ειναι το κουτι το μονο σου προβλημα....:D:p

Αρχική απάντηση από SLN

E ρε κατι προβληματα που εχει ο κοσμος.....

Εμενα δεν την χωραει η τσεπη μου....

Αντε βρες τα λεφτα να την παρεις και θα τσονταρω 50 ευρω να παρεις το στακερ αμα ειναι το κουτι το μονο σου προβλημα....:D:p

LOL οχι ρε τρελε , το θεμα των χρηματων το απεκλεισα τελειως και για να δικαιολογησω τον εαυτο μου βρηκα την δικαιολογια οτι δεν χωραει , ουτως η αλλως , στο κουτακι μου :hehe: οποτε δε το παιρνω:tongue:

Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker [Σήμερα, στις 14:55]

Η πρώτη είναι AGP ή PCIe?

Ο καθενας ζει με τις ελπιδες του εεεε???:D

Pci-e και οι 2...

Οταν βλεπεις το Ε στην αρχη της ονομασιας της Asus ειναι pci-e... Αμα βαριεσαι να κοιταξεις τον κοννεκτορα κατω...

• 2 weeks later...

και οταν βγουν οι καινουργιες καρτες με τα 24pipes,1Gb ram, pixelshader4 που θα υποστηριζουν και directx 10,στο 1/2 ή 1/3 της τιμης αυτης, θα χτυπας το κεφαλι σου στον τοιχο που εδωσες τοσα λεφτα...(κατι σαν αυτους που ειχαν αγορασει 9800xt λιγο πριν βγει η 6600gt).

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.