GeoF1 Μάϊος 30, 2016 #141 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2016 Ηθελα να μπω χθες αλλα κατεβαζα το μονακο 1080p και θα ειχα τρελο lag. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Μάϊος 30, 2016 #142 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2016 πριν 45 λεπτά, το μέλος GeoF1 έγραψε: Ηθελα να μπω χθες αλλα κατεβαζα το μονακο 1080p και θα ειχα τρελο lag. Εεεε, κάνεις ένα pause και το συνεχίζεις μετά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeoF1 Μάϊος 30, 2016 #143 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2016 Λιακ ηταν 11gb αρχειο. Τελειωσε στις 11+. απο τις 8παρα που το εβαλα να κατεβαινει. Οποτε απο 12παρα εως 3+ εβλεπα Φ1...Ζζζζζζζζζζζ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oxide Burnedbrain Μάϊος 30, 2016 #144 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2016 3 hours ago, liakjim said: Εσύ είσαι σίγουρα A/B. Μπες λίγο στο thelab και γράψε /mr. Τί σου βγάζει? Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ναι, A/B μου βγάζει. Δεν είχα ιδέα τι είναι το minorating.Θυμάμαι που το αναφέρατε πολλές φορές αλλά προσπερνούσα τα posts γιατί έλεγα θα είναι κάτι έξτρα που δε θα χρειαστεί στη τελική να το εγκαταστήσω Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Μάϊος 30, 2016 #145 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2016 Ναι, A/B μου βγάζει. Δεν είχα ιδέα τι είναι το minorating.Θυμάμαι που το αναφέρατε πολλές φορές αλλά προσπερνούσα τα posts γιατί έλεγα θα είναι κάτι έξτρα που δε θα χρειαστεί στη τελική να το εγκαταστήσω [emoji14] Αν μπεις στο σιτε του , τα εξηγεί όλα. Είναι ένα από τα καλύτερα plugins που υπάρχουν. Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts