liakjim Μάϊος 29, 2016 #121 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2016 πριν 1 λεπτό, το μέλος Oxide Burnedbrain έγραψε: Ξέχασα να αναφέρω την επίδοσή του γομαρ που τον χάσαμε από τη πίστα. Πως πηγαινες έτσι ρε,πήρες καμία ντοπα? Σου έριξε ο Ακης τη τελικά που ρίχνει στο δικό του ρεζερβουάρ? Στάλθηκε από το MotoE2(4G-LTE) μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το έλιωσε, για αυτό http://managerdc8.rackservice.org:50299/lapstat?track=ks_zandvoort&cars=ks_mazda_rx7_spirit_r&valid=1,2,0&date_from=&date_to= 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uhu Μάϊος 29, 2016 #122 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2016 Μόλις τώρα, το μέλος akis_z80 έγραψε: @GoMaR δε μπορείς να φανταστείς πόσο ήθελα να σε σκι... εεε τρέξω σε αυτό το το combo. Ήταν μακράν το καλύτερο της σεζόν. Όμως από την αρχή της χρονιάς δεσμεύτηκα να τρέξω σε όλους τους αγώνες του acrl pro league και δεν υπήρχε περίπτωση να αφήσω ξεκρέμαστο τον team-mate μου. Είπαμε δεν είναι λιώσιμο κάτω απο 500 γύρους. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
akis_z80 Μάϊος 29, 2016 #123 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2016 2 minutes ago, liakjim said: Το έλιωσε, για αυτό http://managerdc8.rackservice.org:50299/lapstat?track=ks_zandvoort&cars=ks_mazda_rx7_spirit_r&valid=1,2,0&date_from=&date_to= Η δυσκολοχόνευτη αλλά για μένα πραγματική εξήγηση είναι ότι απλά είναι πιο γρήγορος με αυτού του τύπου τα αυτοκίνητα (και όχι μόνο). Aν δεν "ένιωθε", δεν επρόκειτο να σας ρίξει τόσο και ας είχε κάνει και 500 laps. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uhu Μάϊος 29, 2016 #124 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2016 Πάντως την γκρινια του jason statham δεν την δέχομαι. Ιδιαίτερα αν την εχω ιδρώσει την φανέλα... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Μάϊος 29, 2016 Author #125 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2016 Jason Gomarakis παρακαλω Μη την δεχεσαι δε πειραζει..Ειναι γνωστο πως γκρινιαζω αλλωστε αλλα τα νουμερα αλλα δειχνουν (λιγες συμμετοχες) Οσο για τον αριθμο των laps , Και 1000 να ειχα , ιδιο χρονο θα εκανα παλι..Τι σημασια εχει ο αριθμος ; Μπραβο σε ολους,ειδικα στον Lyankor (φοβερος μπραβο) και στον Θοδωρη επισης.Δε γνωριζω για ποιον λογο εφυγαν καποιοι παντως κριμα για αυτους που εφαγαν DC 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos2171 Μάϊος 29, 2016 #126 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2016 πριν 55 λεπτά, το μέλος GoMaR έγραψε: Καλο σας βραδυ και ευχαριστω οσους ετρεξαν (Ναι το πηρα προσωπικα) Κακώς. Εγω ήθελα να τρέξω αλλά λόγω υποχρεώσεων δε μπόρεσα. Το combo ήταν κάτι παραπάνω από καλό. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sosna Μάϊος 29, 2016 #127 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2016 Μιλά ο Άκης για γύρους χρόνους κλπ. Άντε πάενε ρε...άντε πάενε κουλόκουλε. Μακάρι να είχα το χρόνο κ την όρεξη να έμπαινα γιατί το κόμπο όπως λέει κ η νεολέρα τα έσπαγε. Ο Βήττας που πήγε στα ξένα μήπως κατέβηκε στον 24ωρο γιατί είδα ένα Aston Vantage με οδηγό έναν ¨Takis¨.Εκεί το έχασα τελείως κ αναρωτήθηκα,λές? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lylankor Μάϊος 29, 2016 #128 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2016 Πραγματικά τον ευχαριστήθηκα και εγώ τον αγώνα. Ωραίες μάχες με @Thodoris1884 και @Oxide Burnedbrain (νομίζω βρήκα σωστά τα ονόματά τους εδώ). @Thodoris1884 εκεί που με άφησες να περάσω έκατσα πίσω αρχικά γιατί είχα κάνει και εγώ μια μικρή πατάτα στη στροφή. Τέλειο το RX7, και μου φάνηκε πήγαινε πιο γρήγορα φορτωμένο με βενζίνη στην αρχή γιατί είχε "κάθήσει" περισσότερο η ανάρτηση και έδινε στο camber πίσω. Πολλά συγχαρητήρια φυσικά στον @GoMaR, εκεί που πήγαινε το αυτοκίνητο του έδωσες και κατάλαβε, εμείς παίζαμε λίγο ξύλο πίσω και έμεινες τελείως μόνος . Το μόνο που με χαλάει είναι οτι ακόμα η απόδοσή μου είναι πολύ ασταθής (τουλάχιστον σε σχέση με τα combo που είχα πάρει σοβαρά στο LFS κάποτε..), φαντάζομαι όποιος οδηγούσε πίσω μου θα είδε πράματα και θάματα . Next week! 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolves Μάϊος 30, 2016 #129 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2016 Εχω αναφερει καιρο τωρα, οτι πλεον θα δυσκολευομαι να συμμετεχω στον Κυριακατικο αγωνα αυτη την ωρα. Χτες, κυριως λογω Ιασονα αλλα και επειδη μου αρεσε το combo σκοτωθηκα και μπηκα στα μισα του qualify. Aλλα δεν... Αν δεν εισαι συγκεντρωμενος και εχεις ενα "χαμο" στο σπιτι να σε "ζαλιζει", δεν γινεται δουλεια, για αυτο και βγηκα τελικα στον 2ο-3ο γυρο. Θα τα λεμε μεσοβδομαδα ομως.... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Μάϊος 30, 2016 #130 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2016 Ναι είναι πολύ νωρίς. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
akis_z80 Μάϊος 30, 2016 #131 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2016 Μήπως να το κάνουμε Κυριακή πρωί και μετά το race όσοι θέλουν να πηγαίνουν για καφέ για να λύνουν από κοντά τις διαφορές τους; 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
panosdimp Μάϊος 30, 2016 #132 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2016 Το πρωί της Κυριακής πλάκα πλάκα είναι η καλύτερη ώρα (ισως όχι για τους γονείς με μικρά παιδιά) εκεί κατά τις 9 που όλοι κοιμούνται ,ιδίως αυτοί που χρησιμοποιούν το facebook ,μέχρι τις 11 έχουμε ξεμπλέξει και έχουμε όλη την υπόλοιπη μέρα ελεύθερη . Φυσικά για όσους βρίσκονται κοντά το ιδανικότερο είναι όπως είπε κι ο Ακης μια συνάντηση μετά για καφέ και αναλύσεις . Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Μάϊος 30, 2016 #133 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2016 Το πρωί της Κυριακής έχει καφέ και μπάνιο. Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolves Μάϊος 30, 2016 #134 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2016 Εγω θα προτεινα και την Παρασκευη το βραδυ να μπαινει λουκετο στον σερβερ. Απο οτι εχω δει αρκετοι μαζευομαστε και το τραβαμε κιολας μεχρι αργα. Δεν ειναι αναγκη να μας τα πρηζουν τα ασχετα ζωα που μπαινουν.... Κυριακη πρωι; Αυτο και αν θα ναι αδυνατον για μενα..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Μάϊος 30, 2016 #135 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2016 πριν 10 λεπτά, το μέλος wolves έγραψε: Εγω θα προτεινα και την Παρασκευη το βραδυ να μπαινει λουκετο στον σερβερ. Απο οτι εχω δει αρκετοι μαζευομαστε και το τραβαμε κιολας μεχρι αργα. Δεν ειναι αναγκη να μας τα πρηζουν τα ασχετα ζωα που μπαινουν.... Κυριακη πρωι; Αυτο και αν θα ναι αδυνατον για μενα..... Τα "ζώα"¨, προσωπικά τα θέλω μιας κ μας βοηθάνε στην σύγκριση. Λύση είναι να μπει φίλτρο σε ABC MR Rating (βασικά τι ισχύει τώρα? @panosdimp) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolves Μάϊος 30, 2016 #136 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2016 πριν 1 λεπτό, το μέλος liakjim έγραψε: Λύση είναι να μπει φίλτρο σε ABC MR Rating Link to comment Share on other sites More sharing options...
akis_z80 Μάϊος 30, 2016 #137 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2016 Καλή ιδέα για ABC. Oι D ας μπούνε αλλού να ανεβάσουν rating και ας ξαναπεράσουν μετά.. Επειδή δεν έχω πρόσβαση στο server, η ρύθμιση που θα κάνουν οι admins στο server cfg είναι η εξής: AUTH_PLUGIN_ADDRESS=plugin.minorating.com:805/minodata/auth/ABC/? 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Μάϊος 30, 2016 Author #138 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2016 Δεν ειχε τπτ μετα το "=" εβαλα ΑΚΡΙΒΩΣ οτι εγραψες.και το ερωτηματικο στο τελος,οκ ; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oxide Burnedbrain Μάϊος 30, 2016 #139 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2016 Τι μανούρα είναι αυτή πάλι? Δεν έχω αυτό το Minorating. Τι πρέπει να κάνω για να φτάσω σε αυτά τα Α,B,C? πφφφφ Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Μάϊος 30, 2016 #140 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2016 Εσύ είσαι σίγουρα A/B. Μπες λίγο στο thelab και γράψε /mr. Τί σου βγάζει? Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts